reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

troche żal jest bo chcialam jeszcze kiedy urodzic - super przezycie no ale jak sie nie da to przeciez rozpaczac nie bede ;-)

matko ale gorąc... ide na jakies sniadanie :confused2:

mlody dzis z nami spał.. dałam mu butle w wodą a ten wcisnął M do buzi :-D:-D

reklama
hej dziewuszki
u nas leje, centralnie, okropnie leje buuuu + burza:confused2:
wczoraj spedziłam pół dnia z Emilcią, odebrałam ja o 14,30 i do 22 byłyśmy tylko we dwie:-) M w delegacji jednodniowej, wieczorem znowu miałam powtórkę z rozrywki: Emilka próbowała założyć sandałki, po czym założyła czapeczkę i poraczkowała do drzwi i 'papa':-D
trasiu jak dobrze, że szmery niegroźne:-) a jak się czujesz? 'zimne nóżki' - czytałam od dzisiejszych postów więc myslałam, że będzie o galaracie:-D:rofl2:
a o co chodzi z zołzą i windą?:zawstydzona/y:
forever nie mogłaś spać wczoraj? a co w Ikei kupujesza? ja byłam ostatnio bo chciałam to łóżeczko dla lal kupić, i kupiłam mojej małej pacynkę sówkę i taki zestw malutkich pacynek na palca. Emilka ostatnio polubiła misie, w ogóle lubiła się zawsze do nich tulić ale teraz ma już ulubionego pluszaka (owieczkę), którą nazywa 'Bebe':-)
moon to Maja nic wczoraj nie chciała jeść? może po prostu przez te upały apetyt mniejszy...? ja trochę się wczoraj zeźliłam na teściową, bo słoiczków kupnych nie mieli ale w tamtym tygodniu jednego dnia nie zrobiłam dla małej obiadku i nie miałam słoiczka, żeby zawieźć teściom, więc poprosiłam żeby sami kupili. Kupić kupili od razu 5 słoiczków, wiedziałam, że to nie jest dobry pomysł. Wczoraj teściowa mi mówi, że Emilka nie chciała mojej zupki (jakoś od paru tygodni je wcina!) i dała jej kupną:baffled: cytuję: ta kupna była pyszna:crazy:
ironia widzę, że nastrój po wizycie u gina nawet dobry, to dobrze (małe masłomaślane, ale cóż;-))

troche żal jest bo chcialam jeszcze kiedy urodzic - super przezycie no ale jak sie nie da to przeciez rozpaczac nie bede ;-)

matko ale gorąc... ide na jakies sniadanie :confused2:

mlody dzis z nami spał.. dałam mu butle w wodą a ten wcisnął M do buzi :-D:-D

buahahahahaha

Hej! :-)
My już po placu zabaw - po ósmej stwierdziłam, że trzeba iść, dopóki nie ma 30st :-p Mały wcina banana na drugie sniadanie i pewnie zaraz idzie spać, bo wstał dziś wcześnie. Tak jak u Ironii - spał dzis z nami. Chciałam zajrzeć do niego przed położeniem się spać, podłoga skrzypnęła i się obudził. I nie było mowy o spaniu... Nie chciało mi się z nim bawić, spać mi się chciało, więc go wzięłam - trzeci czy czwarty raz w życiu spał z nami.

Ironia, masz rację - nie tak, to inaczej - wszystko jest możliwe :-)

Martadelka
PROSTO Z MOSTU ;-)

Witam całą resztę :*

Hej!
Ale skwar dzisiaj. Mam okna od wschodu więc praży w mieszkaniu niesamowicie. Za to nocka u nas super dzisiaj. Spałyśmy do 8.30 :)) Dawno tak nie spałam. Odkąd zmieniłam Weronice mleko z Bebilonu na Nan, śpi o niebo lepiej... Aż się boję myśleć co w tym mleku jest ;)

Martadelka mogę oddać Ci troszeczkę słońca, a Ty mi daj troszkę chłodu... Ale bez deszczu poproszę ;) Co Ty na to? Zgadzasz sie ?;)

Mrsmoon - płaczopiszczy, dobre ;) Moja w takim wypadku czasem płaczojęczy ;)

Zołza Wy już o 8 na placu zabaw, a my dopiero się pooowoli budziłyśmy. A był już ktoś oprócz Was na placu? Ja kiedyś jak wyszłam przed 9 na spacer, to u nas plac zabaw pusty był... U nas tak ok południa się zaczyna zapełniać..

Ironia masz rewelacyjne podejście.. I jak to Marta pisze "jak nie tędy to tamtędy" ;)

Miłego, upalnego dnia Wam życzę :))

Saffi, byliśmy sami :-) Luźno przynajmniej było ;-) Po 9. przyszedł 1,5roczny Kamilek z mamą - i to wszystko.

Ironia
, też o tym pomyślałam, że powinien się nazywać "subiektywnie" ;-)

saffi tak to nie ma, albo bierzesz wszystko albo nic:-p:-p:-p:-p:-p u mnie nadal całe niebo zachmurzone ale nie jest zimno
my też często wychodzimy z rana (tzn w wekendy bo w tygodniu nie mam jak - praca), jak nie na plac zabaw to do piekarni, taki mały spacerek:-)

reklama
Do góry