reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

No u nas też niby mogą, ale jak " ich" dziecko dotknie zabawki kogo innego, to taka babcia/ niania biegnie na złamanie karku z " nie wooooolno, nie twoooje na gębie i właścicielowi natychmiast się zapala lampka" o, on ma moją zabawkę" z kolei ten co pożyczył jeszcze bardziej ją chce skoro nie wolno i w efekcie dwóch beczy:szok: a jak mnie to irytuje, dziecko moje daje zabawkę- grabki i jakaś babcia mówi ,ze nie wolno ich brać- no rewela nauka:no:

Zo, a ile u Was dzieci w piasku, że aż podpisywać trzeba??:szok: Ja już na pamięć wiem które zabawki stasia, które Miesia a które Karolinki i innych piaskownicowych towarzyszy:-D

reklama
Ja już nie wiem, bo plany były takie, ze jak nic nie znajdzie, to będzie trochę tu trochę tam a teraz NIC NIE WIEM, czekam na jego tel:tak:

Aestima, bywa, że jest kilkanaścioro dzieci. A dziwnym trafem większość ma zestaw do piasku taki, jak my, tylko niektóre różnią się kolorami ;-) Nie mam absolutnie nic przeciwko wymienianiu się zabawkami podczas zabawy, ale do domu wolę zabrać nasze :-p

U nas też w piasku są zabawki do użytku ogólnego, Maja ma swoje, ale u rodziców zostawiłam, w pt odbiorę, bo Sokratesa zawożę. Muszę uważać, bo Maja próbuje jeść piasek...Nie zawsze, ale czasem jej się zdarzy:baffled:
Padła chwilę temu przy zupie, ale bez zupy nie chciała zasnąć. Połowę zostawiła na potem.
Znajomi jadą w czw and morze i zostają do niedzieli, a swoje dziewczynki - 9 m-cy i 2 lata - wywożą do rodziców koleżanki. Rozmarzyłam się, może nie 4 dni, ale jeden taki weekend we dwoje by nam się przydał:tak: Chyba bym z łóżka nie wychodziła:rofl2:
Aestima &&&&&&&& zaciśnięte, chociaż uważam, że już są zbędne skoro Michał powiedział, że ma bardzo dobrą pracę:-D

Heja :cool:
Kompletnie brak siły i chęci :no: i jeszcze mój humor... Do bani!!!! Także tyle u mnie, a jeszcze Tymek miłczy cały czas... Głowa mi pęka :wściekła/y:
Ironia jeszcze nie robiłam.
Aestima ale Ci mąż chciał niespodziankę zrobić :-) Trzymam kciuki, żeby się udało &&&&&&

wszystko wiem, szef chce żeby m. poprowadził oddział w zg:happy: trzeba tym bardziej kciuki trzymać by się udało!!!!!!!!!!!!! zajebiście by było, jupi!:-)

reklama
Aestima - dobrze będzie :-D A Młoda teraz na działce więc do piaskownicy dostępu nie ma. Na przyszły rok Jej sprawię tamże. W pracy kociokwik, a powinnam się zająć szukaniem papy... :baffled:
Mrsmoon - no nie przesadzaj z tym łózkiem, jeszcze w taki upał :-D Ja planuję we wrzesniu wypad do spa w najładniejszym hotelu świata - nawet jakąs nagrodę dostał - do Lidzbarka Warmińskiego, ceny przystępne, kolezanka nakręcałam wczoraj.

Do góry