reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doggi, przestań, gUpku, nie sądzę, żeby ktoś się obraził. Ja nie miałabym nic przeciwko spędzeniu w domu jeszcze kilku lat, a potem chętnie wróciłabym na pół etatu - bo uwielbiam byc kurą domową. A że ktoś uważa inaczej, to przecież normalne :-D

Ironia :-D Jakie to wrażenie, widzieć swoje plecy? :-D
Jeżyk cudny :-)

reklama
Zo - dziwne powiem ci... az mi sie słabo zrobiło i musiałam sie połozyc ...br... :D

prodmuje teraz jakies ciuszki Estyl :)

i padłam... 5 zł za spodnice :D

2415212441.jpg

nie wiem jak jakosciowo ale za 5 to prawie jak za darmo :-D

Ironia i to jest to co miałam na myśli !! Oczywiście nie wszyscy debilnieją, ale duża część, czy to facet czy baba zostaje w domu ja takich przypadków w pobliżu mnie nie mam że kretynieją po 4 latach, ale moje ciotki kuźwa które siedzą w domach od 19 lat to już lekko szurnięte się robią i jak z nimi gadam to nóż w kieszeni się otwiera !!

asinka​ ważne to mieć pomysł na siebie !! :) Ja mam ostatnio straszną inspiracje!! I postanowiłam piec na zamówienie ciasta ;) już 3 torty na 18 robiłam koeżanką mojej szwagierki :)) a dziś robię tort na jutro dla Oli no i potem na wyprawiane urodzinki też porobię tory... musze się tylko cholerka jakoś wypromować w tym zadupiejeweczku :D bo w pieczenie mam wczute taką że cho cho :)

Doggi dokładnie :-) Powiem Ci, że też uwielbiam piec i w ogóle gotować. Też piekę jutro tort dla Tymka i już najchętniej, to bym Go dzisiaj zrobiła, bo tak mnie korci, ale nie mam na tyle lodówki. A też nie chciałabym, żeby mi zaśmierdł :-p Muszę poczekać do jutra, a będzie szaaał!! A dzisiaj czeka mnie sałatka. Za tydzień wykażę się bardziej, bo będzie większa impreza, więc tort plus jakieś ciacho, chyba to: Ciasto mleczna kanapka . A co za torta robisz??

asinka - a jak ta praca kiedy zaczynasz ?

doggi masz linka w ogole pojechane maja ceny szok !! :D tylko rozmiarowka nie na mnie niestety... no chyba ze sobie cycki odetne :-D:-D ESTYL_NIEREGULARNA SPÓDNICA JAK JEDWAB TOKYOSTAR (2415212441) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co z tego ze mam 42 całosciowo jak w cyckach to i 52 czasami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no: juz zapowiedzialam o 3mam sie tego od 16 roku zycia ze po drugim dziecku zmieniejszam piersi do rozmiar C

reklama
Do góry