reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ale ja naprawdę nie chcę do pracy... :-( Spotykam się z ludźmi, nie brakuje mi kontaktu z innymi, a takiego glutka zostawiać... Nie, nie chcę tu jęczeć i smęcić, ale to jest tak, że każda z nas jest inna i jedna potrzebuje pracy, a druga wcale niekoniecznie :-p

reklama
Hej ho
U nas nocka do doopki, Asia non stop się budziła, temperatura podwyższona, ale gorączki narazie brak. Już mam dosyć tych jęków:wściekła/y:
Emila chora z gilem do pasa, siedzi w łóżku i ogląda bajki:baffled: W sumie lepiej teraz niż za tydzień....
Martadelka ano wróciłam chwilowo bo za tydzień do Polski się wybieramy i mogę mieć mało czasu na dłuższe posiedzenia:zawstydzona/y:
Trasia jak myślę o Tobie to wspominam siebie jak chodziłam z Emilą w ciąży.....3 miesiące wyjęte z życia przez mdłości, a Ty biedulko jeszcze problemy z dyskami, oby późniejszy okres wynagrodził złe samopoczucie
Aestima mój D. chce się poddać w.(męski mężczyzna:-)) W sumie nie chcemy mieć więcej dzieci, ale mi raz po raz po głowie chodzi żeby mieć synka, dlatego się nie zgadzam. Też jedziemy na oponkach....
Doggi moje łobuziary tez będą miały przyjęcie urodzinowe w ostatni weekend czerwca. Boże 4-latka i roczniak, kiedy to zleciało:no:
Moon kciuki za pomyślne wieści
forever gratuluje żłobka
zołza współczuję opryszczki, ja jej nienawidzę, już wolę bóle okresowe
Doris madzioolka Asinka Ironia hej

Helloł babki

Zołza, Aestima nie ma co ryczeć, do pracy trzeba chodzić... bo potem baby stają się popier*****e jak siedzą w chacie cały dzień! Na dobry przykład moja jeb****a sąsiadka, ja pierdziele, normalnie takie wstrętne babska na stos od razu !!!! Za czasów Salem, wzięliby ją za czarownicę i spalili jak nic !! A fajnie jest popracować, i poprzebywać z dorosłymi przynajmniej człowiek nie zwariuje... Ja kocham siedzieć w domu z Olką, ale jeszcze bardziej to kocham jak wracam z pracy !! Pracuję co prawda 3 razy w tyg po 12h z moim T ale dużo łatwiej mi jest tak niż jakbym w domu siedziała, bo kota dostać można :(((( Więc praca jak najbardziej tak !! :) I naprawde nie ryczcie baby, najgorszy jest pierwszy dzień czasem tydzień, potem jak już się wdrożycie nie będzie tak źle :))
Bardzo mi miło ja siedzę już 4 lata;-)

Ostatnia edycja:
Dubeltówka​ właśnie też się zastanawiam gdzie ten czas ucieka !!! Rok temu w tym czasie miałam skurcze już, takie małe a jutro o 2.50 w nocy Olka urodzinki ma !!

Czas leci okropnie. Doggi mój Tymek zaraz po Twojej Olci :-) i wiem co mówisz o siedzeniu w domu. Ja już kota dostaję :-p
A co do anty, to ja nie wiem na co się zdecydować. Na razie jedziemy bez niczego :-p Gumek nie chcemy, ja nie chcę chemii i tak myślę o spirali, ale chyba bardziej o ciąży :-D więc nie wiem jak to będzie :-p

Hejka Kobietki! U nas nareszcie świeci sońce...czekam aż Truskawa się obudzi i pędzimy na spacerek i zakupki....piąte przez dziesiąte doczyt co u Was

Doris serdecznie dziękuję za pamięć...napiszę tutaj o tym moim guzie...okazało się że to jest żebro ( prawdopodobnie) ale jeśli dalej będę się nipokoić to w sierpniu mam przyjść na usg...ale na bank powiedział mi lekarz że to żebro...więc trochę się uspokoiłam...współczuję zębowych przejść u Julcii...polecam Camilię...my bez tego jak ząb wychodzi ani rusz

Aestima i Zołza wierzcie mi że pierwszy tydzień jest najgorszy...potem wsyztsko jest do ogarnięcia jak się wróci do pracy...wiem coś o tym bo sama niedawno to przechodziłąm a potem już jest z górki

Forever gratulacje że Krysia dostała się do złobka :) macie szczęście

Marta pisz szybko jakieś odwołanie...kurde i jak tu człowiek ma coś zrobić jeśli państwo go tak ogranicza

Martadelko 100 latek dla Emilki i dużo zdróweczka

trasiu jak tam się czuje nasza mamuśka...mam nadzieję że już tak nie boli kręgosłup a mdłości niestety musisz przejść...tulam mocno

Mrsmoon piekne zasłony....a co do żłobka to 3 mam kciuki żeby Maja się dostała...wrócisz do pracy i będzie super zobaczysz:)

asinka ja zdałam prawko za 3 razem...i to są najlepsi kierowcy :p

Miałam coś jeszcze napisać....co do wazektomii ja jestem za ale mój mąż niestey nie....ale będę wałkowac temat bo 2 dzieciaków mi starczy a z jakiej racji ja mam sie truć całe życie...u mnie w grę wchodza tylko tabsy albo krążek anty

reklama
Do góry