reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

czytam, czytam, ale dalej niemoc mnie ogarnia. Cala noc i teraz tez bol promieniuje na posladek, mam juz serdecznie dosc. Ja chce ketonal!!! Nie chce mi sie nawet nic pisac, bo tylko wam smedze ciagle:(

a smec, jak dla mozesz caly czas, lepiej nam niz Marcinowi:-)

andariel ja tez mam pewne ksiazki, ktore znam juz prawie na pamiec i ciagle je walkuje. wczoraj siadlam wieczorem i jak mantre wyryte cytaty powtarzam i to dziala:-) no akurat mialam wczoraj na lekcji temat "how to be happy" i akurat rozmawialismy o naszych strachach i ze wlasnie neistety ze strachem po prostu trzeba sie zmierzyc. nie ma innej rady. ja jak mialam miec praktyki w szkole pol roku przez t nie spalam, mialam juz nawet zrezygnowac, rzucic studia i w ogole mial byc koniec swiata, poszlam do spychologa i po prostu powiedzialam sobie "pojde" i co....okazalao sie ze to bylo najlpesze co moglo mnie spotkac:-)

a moze w tobie drzemie zawodowy kierowca:)

reklama
ale fajnie tu z wami, tylko mnie tak głupio z doskoku tylko o sobie...:zawstydzona/y:
a za wami ostatnio nienadanżam...
Forever, Mrsmoon gratuluję wieści żłobkowych :-) więcej nie doczatałam
Adariel prawda jak chciałam sie zwalniać bo miałam wszystkiego dość to dostałam awans i podwyzkę :szok: wiec to tak bywa :-)

No to mi kamień z serca spadł :tak: Cieszę się, że Mloda idzie do żłobka, ja się czuję nieswojo gdy nie spędzamy nocy razem i więcej niż dobę. Tak to ok, ja od zawsze wychodziłam z domu od Krysi abym z radością - dla obu nas - mogła wracać :tak:
Martadelka - coś wiem na temat wąskie spacjalizacji informatyków... :dry:
Aestima - przyłączam się do pytania - przepraszam ale nie pamiętam Której z Was :zawstydzona/y: - o kredki dla maluchów.
Ja - Zołza - w. wcale nie jest dla mnie odarciem z męskości ale po prostu mnie coś w tym nie leży i już. No i zdrowiejcie.... :-)
Traschka - fajnie, że żyjesz... jakoś :happy2:

a moze w tobie drzemie zawodowy kierowca:)
who knows:-D
kati nie pitol tylko dawaj co u Cię:-p

wlazłam sprawdzić poczte a tam mi sie toto ukazało...Była oszałamiającą pięknością. Operacje zmieniły ją w monstrum - Foto Małe - Onet Film
kurcze, żal mi kobiety; chciała sprostać oczekiwaniom i taki efekt;

no właśnie trafnie to napisałaś forever - by z radością (i nową energią) dla obu stron, móc wracać...

co do kredek, to nie wiem o jakich Aestima wspominała, ja mogę polecić te z Crayoli 1+ (zmywalne i nietoksyczne), do tego niezniszczalne - mamy je od 3 lat i mają się świetnie:tak:te flamastry też są super!
http://www.nokaut.pl/kredki-szkolne/kredki-olowkowe-jumbo-8-szt-crayola.html
http://www.bebelandia.pl/crayola-flamastry-zmywalne-12-szt-mini-kids-1

zmykam coś na obiad kręcić...

Ostatnia edycja:
andariel weź, kiedy ja bym to miała ręcznie ucierać???? mikserem, tylko masło musi być miękkie, ucierałam z 5 min a nie 8, jajka co półtorej min nie co trzy...może stąd zakalec:-D:-Dale i tak wyszło pyyycha, a ta kruszonka - zabić bym się za nią dała:tak:

naprawde nie ucieracie ciasta??? rany, a ja zawsze ucieram i dlatego nie lubie piec:zawstydzona/y: a terazx mama taka ochote na to truskawkowe... czyli co, wszystko mikserem?
moon twoja szarklotke ostatnio tez ucieralam, ale jej sie chyba nie da mikserem, co?

reklama
Do góry