reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry!

A mi się nie chce iść do żłobka... :-p Nie będzie można jakoś w necie sprawdzić? :-p

Czytałam, co pisałyście, ale jakoś nie mogę się ogarnąć, żeby każdej odpisać - idę zaraz drugą kawę robić... Ale jedno mi się rzuciło w oczy. Wazektomia to odzieranie z męskości??? Rozumiem dylematy moralne, religijne itd., ale tekst o odzieraniu z męskości jakoś mnie nie przekonuje. jeżeli męskość faceta określamy po ilości plemników w spermie, to ja czegoś nie rozumiem :-p

reklama
u mnie ciasto czekoladowe właśnie wylądowało w piekarniku:-) mój M wysłał mi mmsa, Emilka dostała od dziadków jebitnie różowy rowerek!!!:szok: jak ja nie lubię takich plastikowych gadźetów... ale mina zadowolonej Emilki mówi mi, żebym się zamknęła, bo ona ucieszona;-)
asinka dzięki:-)imprezowo będzie u nas w ten wekend:-) my też w sobotę (rodzina) i niedzielę (część znajomych) świętujemy:-)
cześć aestima, ja tak ostatnio właśnie myślałam o 'rozstaniach' czyli wychodzeniu z domu i 'zostawianiu' małej i myslę (obym się myliła), że będzie gorzej... Bo w końcu nasze dzieciaczki coraz bardziej kumate są
moon zaciskam kciuki&&&&&& daj znać jak będziesz wiedziała i forever też&&&&&&&&

Martadelka, tak a propos wychodzenia do pracy... Mi się chce ryczeć, jak pomyślę, że będę wychodziła, zanim się mały obudzi, a kiedy wrócę, on już będzie spał... :-(

zołzik ale jak to? to ile Ty godzin będziesz pracować? wracasz we wrześniu do pracy, tak?
asinka, moon we Wrocku ma być dzisiaj 24stopnie:-) na razie pochmurnie ale i tak w końcu zapowiadają piękną pogodę na wekend:-)

Zo, i ja też nie rozumiem, ale niestety wiele os. podaje argument, że to odzieranie z męskości- a dlamnie- jak już pisałam- taka decyzja ze str. faceta jest właśnie baaaaaardzo męska:tak: i świadczy o jego dojrzałości, o tym, że troszczy się o partnerkę, podejmuje odpowiedzialność za wspólne życie seksualne( a nie tylko kobieta!) . No warunkiem jest pewność, że dzieci już never, więc my pomyślimy o tym bliżej 40-tki:-D:tak:A póki co guma...:/ Mam nadzieję, że M. się zdecyduje, bo moja mama ma 50 a wg gina spokojnie jeszcze może zajść w ciążę:szok:

Zo , to ile h Ty będziesz pracowała:szok:?? A Ediś złobek czy z Jolą????

Aestima, no będę chodziła na dniówki albo nocki po 12h. Ediś z Jolą. Choć ostatnio zaczęłam się zastanawiać, co będzie, jak się okaże, że będzie nam jednak brakowało kasy i będę musiała wrócić na cały etat... K-wa, ja nie chcęęęę!!!!!!!! :no:

A zapomniałam się pochwalić! Wczoraj ostrzygliśmy Ediśka. Tzn. ojciec zagadywał, a ja ciachałam :-p Pokażę fotorelację, jak K. zgra fotki :-) Nie szalałam specjalnie, ale trzeba było mu tę jego grzywę skrócić, bo już mu do oczek właziła.

Co do wazektomii, mamy podobne zdanie. Ja mam tylko obawy wyłącznie pod kątem religijnym. Ale że K. jest apostatą, to w sumie jego broszka, nie? ;-)

reklama
Do góry