reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dubeltówka86 - współczuję :-(, ja się wczoraj dowiedziałam że posiadany przez Młodą już od tygodnia glut - mniejszy lub większy - może być od zębów :szok:
Marta24 - współczuję również :-(, może tak jak Madzioolka napisała trzeba jakieś odwołanie złożyć, zgodnie z zasadą okna i drzwi:happy2:
Nutria - takie zabiegi ruletkowe zupełnie nie na moją głowę no i Doggi ma rację że teraz się dzieją z kobietami cuda wianki, bo w sumie i Młoda nie do końca z.... książkowej produkcji jest :-p No i ja nie za bardzo .... hmmm.... sobie umiem węzełek zawiązać - facetowi to łatwiej ;-) - raz jak mi się zapomniało ale tak kompletnie o pigułkach no to myślałam, że przez ten węzełek z konieczności kogoś pozabijam. Życie jest i tak dostatecznie stresujące aby sobie jeszcze coś takiego dokładać. Ale oczywiście chylę czoła przed tymi co czynią zabiegi aby ustalić kiedy można no i umieją ten węzełek.... No i masz 100% racji, że to kobieta raczej zadbać powinna aby dzieciów nie byłol
A co do gumek to nie wiem czu już kiedyś nie pisałam to dla mnie to jak dłubanie w nosie palcem w rękawiczce.:baffled: Plus nie ma pewnego.... efektu :zawstydzona/y:
Doggi - yes ! yes ! yes ! - odnośnie futrzaka :-D
Madzioolka - fajna sprawa zaprzyjaźniony second hand, ja szukam tam gł. rzeczy dla Młodej bo dorosłych mam tony i zero cierpliwości, no ale jakby ktoś mi pokazał że to fajne i tamto w moim stylu to napewno - poza kwestią że dietka czeka jak się Pijawka odstosunkuje - bym się skusiła.

Ja w niedoczasie, ale coś o wazektomii mi mignęło. Ja jestem baaardzo za! Moim zdaniem jak para już na pewno nie chce czy nie może mieć dzieci, to bardzo fajna i dojrzała ze str. faceta decyzja o w. prosty, szybki zabieg- o ile mniej inwazyjny niż u kobitki- sorki, ale nawet sterylizacja kocia u laski duuuużo bardziej skomplikowana- kto koty miał, ten wie ile po zabiegu dochodzi do siebie kotka ile kocur... No bo współżycie to wspólna sprawa i dlaczego babka ma się latami truć pytam????????? I dla mnie taka decyzja byłaby baaardzo męska a niby wazektomia odziera z męskości- dla mnie to śmieszne, całe życie muszę się męczyć - okres, ciąża, poród, karmienie, tabletki, wizyty u gina, cytologie, spirale, hormony, menopauza, kuźwa niech raz facet weźmie coś na siebie!!!!!!!!!!!

Ale z facetami różnie- jak raz jęczałam, ze okres i boli i usłyszałam od jednego, ze to NORMALKA, to spytałam czy jakby mu krew z penisa sikała i czułby potworną ciężkość w penisie( ja tak @ odczuwam), to też byłaby normalka- zrobiło mu się słabo i zamknął się !!!!!!!!!!:-D:tak:

Aestima ja mojemu nie chciałabym odbierać jego żołnierzyków... ale ja mam wkręt pewien na ten temat chory i bez sensu opisywać bo troche makabryczny jest :pPP a co do @ mój Tomi, jest po prostu awsome!! Jak tylko mam @ i mówię że mam i niech się nie zbliża do południowych granic mojego królestwa bo zabiję to on zawsze się wtedy martwii o mnie... zebym za dużo krwii nie straciła przynosi mi sok z buraków, pyta jak plecy (zawsze mnie wtedy napieprzają) jak trzeba masuje, pyta co chwilę jak się czuję czy czegoś ni potrzebuje, DOWOZI MI OBIADY żebym nie musiała obciążac bolących pleców :) mój mistrzunio kochany !! :) love go do bólu :)

phi, a nam jak odbierają jajeczka, to ok???????
Mój M. kochany też jak mam @, jemu nie mam nic do zarzucenia. Pisałam o... panu od wf:-D:-p Czyli wychodzi, że pyskata byłam od zawsze??:-p Ale miałam z nim kumplowskie układy, młodzik po studiach a my 17- tki;-)

dziewczyny ja o tej porze rok temu cierpiałam na porodówce, siedzę przy herbacie i biszkoptach (jedyna słodka rzecz w domu:-D) i wspominam...:-)

asinka tak mi przykro... wiem, co to znaczy nie zdać (nie osobiście, bo prawka nie mam:zawstydzona/y:), ale mój M zdawał x razy i w końcu się udało, czego i Tobie życzę, więc zapisuj się na 4 lipca i heja (piszę to ja, która zrobiła kurs i nigdy nie podeszła do egzaminu, to jest dopiero żal.pl:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)
forever to po 9 czekamy jutro na wieści &&&&&&&&&&&&:-)
anadriel ale mnie rozbawiłaś hihi i gratuluje piersi bez zarzutu buhahaha z w/w powodu nie będę 'krytykować' za posiadanie prawka i nie jeżdżenie
moon ale zajebiaszcze zasłony, serio! strasznie mi się podobają w takie grochy (czy jak to nazwać...;-)), widziałam u sąsiadów w ciemniejszej wersji kolorystycznej:-)
stopa oby ktoś się rozmyślił co do przedszkola&&&&&&&&&&&
dubeltówka hej, dawno Cię nie było (chyba że przeoczyłam:zawstydzona/y:), jak Asieńka? dalej gorączka?
doggi komu 'sprzedaliście' małą, żeby tak bezwstydnie cały dzień być tylko we dwójkę:szok::-D:-D:-D i czy ty w ten wekend nie robisz urodzinek?:-)
marta ściskam na odległość, tulam mocno i cóż więcej mogę zrobić...:zawstydzona/y:
Madzioolka fajnie, że zakupki Ci się udały:-) ja dziś byłam w pepco (kupiłam Emilce body z krótki rękawkiem hello kitty hihi)) i zaszłam z ciekawości do h&m i śwetne wyprzedaże dla dzieciaczków!!! kupiłam 2 pary krótkich spodenek po 10zł i bluzeczkę z długim rękawkiem też za 10zł:-)

a tak w ogóle to czekam na okres...:confused:

edit: trasia co to jest za bajka...?:sorry2:

Ostatnia edycja:
Traschka - o rany.... wszystko cenzurować trzeba...:szok:
Martadelka, Andariel - jeździć.... jeździć... jeździć... Laski :tak:, mój Brat męczy się z prawkiem od ... 8 lat ale przy podejściu że to zbędna rzeczy napewno go nie zrobi. :wściekła/y:
No i kolejna rzecz której nie robię jako zła matka - nie czytam Młodej bajek.... :baffled: O my God...

hej forever;-)
ja nie mam głosu w kompie więc nie wiem co tam 'mądrego' mówią... M ma mi naprawić laptopa (informatyk!)
ja bym małej z chęcią poczytała ale się nie da:zawstydzona/y:

reklama
Do góry