reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

asinka łyknij sobie coś ziołowego na uspokojenie, tylko wcześniej spróbuj jak na Ciebie działa
andariel Charlie Runkle, ale też mi się kojarzy z penisem:-D:-Dbiedak:-D:-D
forever tylko osobiście można listy sprawdzić? Przez internet niet?

reklama
asinka weź sobie przetłumacz, że jak nie zdasz to nic się nie stanie, ja na trzeci egz poszłam z olewającym nastrojem i zdałam
andariel pierwsze słyszę:szok:ale może z cyckami tak, bo to jakieś hormony przecież są

z tego co wiem to estrogeny tak mogą działać - jak w ciąży, że właśnie biust większy i włosy też (u mnie w ciąży oba parametry były bez zarzutu;-)); oczywiście nie jest to dla mnie wyznacznik użyteczności pigułek;-)ale jestem ciekawa czy są jakieś atuty tego trucia się, poza działaniem antykoncepcyjnym, rzecz jasna;

asinka
mój kolega (ówczesny chłopak) nawet nie wyjechał z ośrodka, bo prosto pod prąd sobie autem wjechał - nerwy robią swoje... ja zdałam za 1 razem i co z tego - niby wsio git, a mam stracha i nie jeżdżę...

andariel bo M powinien Ci tyłek skopać, wsadzić do auta i kazać jechać! Jak teraz nie wsiądziesz to nigdy nie wsiądziesz. A Ty do Dziekanowa nie jeździłaś autem? Ja tak naprawdę po roku od zdania prawka zaczęłam jeździć, a wcześniej sporadycznie tylko, bo jedno auto mieliśmy i A głównie jeździł.

andariel bo M powinien Ci tyłek skopać, wsadzić do auta i kazać jechać! Jak teraz nie wsiądziesz to nigdy nie wsiądziesz. A Ty do Dziekanowa nie jeździłaś autem? Ja tak naprawdę po roku od zdania prawka zaczęłam jeździć, a wcześniej sporadycznie tylko, bo jedno auto mieliśmy i A głównie jeździł.
taaaaaaa, do Dziekanowa w tych nerwach to ja bym może z parkingu zdołała wyjechać... już mnie nieraz tak M. zmuszał - nawet usiłował mnie przekupić, ale prawda jest taka, że czasem czuję, że "today is my day" i wtedy faktycznie za co się nie wezmę, jest udane; ale zazwyczaj mam dzień pt. "today isn`t my day", wtedy dopadają mnie moje lęki (podkreślam: większość bez uzasadnienia); i co z tego, ze wiem jakie to bez sensu jest, jak się sama ograniczam itd., jak i tak się boję (bo dzieci z tyłu):/// nienormalna jestem;

fajowe zasłony! ale ża sama skracasz - SZACUN!

reklama
Do góry