reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Jestem znowu, z podłym nastrojem :-:)-( ZNOWU nie zdałam!! Już mi się rzygać chce tym prawkiem... Z moimi nerwami nie mam szans na zdanie. Dzisiaj już na starcie nie zdałam :wściekła/y: Popierd..... mi się światła i kicha!! A w takich nerwach, to jeszcze nie byłam. Myślałam, że zwymiotuje i zemdleję... I jak ja mam sobie poradzić z tym?? :-:)-(

:-D Ale się ubawiłam Waszą dyskusją. :-p Ja jednak bym chłopa na coś takiego nie namawiała - to jest jednak ingerencja chirirgiczna no kwestia odwracalności. :tak:
Andariel - co do żłobka to podobno mam sporo punktów :szok: no ale tak jak napisała Mrsmoon nic nie wiadomo, kwestia godziny logowania a tu niestety dałam ciała na całej lini. :sorry2: Tata Młodej dostal zadanie by jutro o 9 sprawdzić listy - i ma po drodze i warunki fizyczne lepsze niż ja - gdzie ja bym się tam dopchała :no:
Asinka85 - tak mi przykro:-(, ze stresem jest naprawdę ciężko, jak ja zdawała na A to dwa razy wyłożyłam się na tym samym manewrze i po prostu jakiegoś schiza miałam, że znowu...

Asinka mój D zdał za 11-tym i tylko dlatego że zapłacił:zawstydzona/y: Jeżdzi już prawie 11 lat, bez stłuczki, mandatu (odpukać) więc czasami to, że umiesz jeżdzić nie jest wyznacznikiem zdania. Może musisz wyrobić normę, w Ostrowie mało kto zdaje za pierwszym razem Czyt. po znajomościach.....

asinka - ech, rozumiem Cię... i najgorsze, że teraz już możesz się zawsze tak nakręcać, że nie będziesz sobą podczas egzaminu... ale trzeba starać się stłumić w zarodku ten lęk! (pisze to osoba mająca od ponad 10 lat prawko i mająca irracjonalne lęki przed jazdą autem:sorry2:-pozostawię to bez komentarza)

stopa, dubeltówka - jak dobrze, że tu jesteście! mamuśki przesiadujące w domu;-)

ubawiłam się okrutnie przeczytawszy dyskusję o wazektomii:-D aż mi sie nastrój nieco poprawił;
nie ukrywam, że moje argumenty są najbardziej zbliżone do stopowych, tj. nie uśmiecha mi się truć przez dzieścia lat życia, zwł. że zawsze unikałam chemii i zbędnych lekarstw itp. Z tymi plastrami, co to się na nie zdecydowałam, też jeszcze chwilę pozwlekam... muszę wszystko przemyśleć! a co do odwracalności to przypomniało mi się, że w `Californication` ten łysy zbuk (potocznie zwany ubranym w garniaka penisem;-)) właśnie się poddał zabiegowi w., prawda? i chyba lekarz mu klarował, że to nie daje gwarancji...

no to forever, rozumiem obawy w takim razie...
a my w końcu nie składaliśmy żadnego odwołania od tej decyzji o nieprzyjęciu Ninusi do p-la, bo... przegapiliśmy termin:zawstydzona/y:ale nasi znajomi złożyli pismo w urzędzie miasta na ręce prezydenta (bo odwołania jako takiego się nie składa, o ile nie stwierdzono braków formalnych) i dostali taką odp., że poczuli się nieswojo; generalnie pismo mialo charakter opierdalantusa, bo jakim prawem śmieli się domagać przyjęcia skoro zasady rekrutacji są jasne... rączki trochę opadają jednak...

reklama
Mi już słabo jak pomyślę o kolejnym egzaminie. Nawet się dzisiaj nie zapisałam od razu, ale dzwoniłam i 4 lipiec i to moja ostatnia szansa... Później muszę wykupować kolejne 5 godz. i egzamin teoretyczny zdać. Po prostu: ŻAL.pl :wściekła/y::wściekła/y:

Do góry