reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

martadelka ja wyciagnęłam ale Maja nie zacziła o co chodzi i włozona do łóżeczka darła sie żeby Ja góra wyciągać więc szczebelki wróciły na swoje miejsce. Za to w duzym gdzie stoi łózeczko turystyczne bok jest otwarty cały czas i Maja wchodzi bez problemu - widzę że wyraźnie rozróżnia: szczebelkowe jest do spania i w nim sie nie siedzi jak się nie śpi a w tyrustycznym sa zabawki i w nim cuda wyczynia i sie wygłupia, wchodzi sama i siedzi długo :)

reklama
witam sie i ja niesmiało... :zawstydzona/y:

martadelka - my wyciagnelismy na dzien na noc zakładam bo mały łazi po łóżku na śpiąco :tak:

andariel aestima - kciuki za wyniki bąbli

u nas Benio przysypia, a ja cichutko pracuje w kąciku... dzisiaj sie pozegnałam z jedną klientką bo normalnie tyle co mi krwi napsuła za marne grosze to szok :crazy: stwierdzilam ze dla kilku stowek ja nie bede sie tak denerwowac zeby nie spac po nocach bo wole ten czas z Beniem spedzic.. :sorry2:

jak sobie jeszcze teraz pomyśle to normalnie szlag mnie trafia :wściekła/y: niby na klientow sie nie gada alez cholera... jak mozna miec taki tupet zeby byc takim upierdliwcem i niezdecydowanym czlowiekiem/? jak dziecko normalnie :szok:
ogolnie to ja mam tak ze moge wycenic prace na godziny lub zaproponowac pełna obsługe... i koszt jest od 350 zł do 2000 zł a ona chciala koniecznie miec to co kosztuje 2000 zł za 350!! :crazy: i do tego ciagłe fochy, ciagłe zmienianie zasad wspolpracy... nie dos ze do tyłu na tym wyszłam to jeszcze moje nerwy.... urwa nać !!!

ale nic to .. jej juz nie ma... niech sobie teraz w srodku sezonu znajdzie kogos kto sie na tym zna... :-D:-D a łatwo jej nie bedzie i dobrze..

teraz musze sie skupic na bobasie bo M przdluzy mi umowe wiec jakos sie pewniej czuje.. wiec cała para i od poniedziałku promocje konkursy nagrody... no i ceny znacznie obnizyłam :-) mam nadzieje ze i wam sie to przyda :tak:

ide klepać konie a dokladnie artykuły jeździeckie :baffled: a potem szybkie sprzatanie domu i pakowanie sie bo jutro jedziemy na tydzien z Beniem do babci :-D wreszcie troche odetchne..

witam się nieśmiało.
Jak zwykle nie wiem co u was, nie mam kiedy czytać. Wczesniej czytałam jak Marysia przysypiała a teraz w trakcie jej drzemek ja spię razem z nią :zawstydzona/y: Moje mieszkanie przypomina ... sama nie wiem co :confused: syf jest taki, że szkoda gadać.
DO tego Marysia ma gorączkę. W nocy ponad 39, po czopku spadła jej do 37,2. Rano znow prawie 39 i teraz w ciągu dnia jest ciągle 38. Nurofen i panadol pomagają tylko na chwilę. Godzinę po podaniu temperatura spada do 37 i po pół godziny znowu jest ponad 38. Biedna jest, widać że słaba i ciągle spi. Dlatego mam czas żeby do was zajrzeć...

Zołziu:***
Andariel, a Wy kiedy z Ninką do specjalisty?Nasze wyniczki dziś... A Leoś też miał anemię, prawda? Nam hematolog zlecił po roczku skontrolować sprawy... Bojam:((

ironia i dobrze zrobiłaś, szkoda zdrowia dla ludzi którzy nie potrafią Cię docenić a tylko dołują i wykorzystują, tak trzymaj! jestes przedsiębiorcza to i bez jej zlecenia sobie poradzisz! :) &&&&&

mrsmoon co się czaisz? jak wizyta teściów (bo nie pamietam czy już przyjechali czy dopiero na weekend)

Trasia aco to się dzieje z Marysią? byłaś u lekarza? co jest powodem takie silne gorączki?? Kochana my tu na Ciebie cierpliwie poczekamy az będziesz się czuła lepiej :)

madzioolka nie wiem co jej jest, oprócz gorączki nic jej nie dolega więc póki co do lekarza jej nie zabieram. Może ząbek albo trzydniówka?
Czy myślisz, ze powinnam pojechac do lekarza z sama goraczka? kurcze troche sie boje, ze zlapie w poczekalni cos gorszego...

madziolka - dzieki wielkie :) kobieta naweet nie rozroznia rachunku od faktury i ciagle ma jakies ale boshe !!! :no:

trasia - ja bym poczekala pedicetamol jest super i szybko działa :tak: skoro jest niewielka goraczka to organizm z czyms walczy :)

bebe śpi na dywanie przytulony do paczki makaronu :-D:-D:-D

Ironia a ja mam coś dla Ciebie: IMG0008A.jpgIMG0011A.jpg
A tu coś na poprawę nastroju: IMG0007A.jpg

reklama
cycki mi opadły:szok:

ide sie polozyc i ogladac bajki bo nie mam ochoty sie juz dzis denerwowac i tłumaczyc po raz enty ze fakture moze wystawic firma a ja moge wystawic rachunek do umowy o dzieło ktora zawarłam./...

widac niektorzy sprzedaja a maja o tym takie pojecie jak ja o historii białorusi :baffled::baffled:

Do góry