reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Melduję się dzisiaj pierwsza :biggrin2:
Obudziłam się przed Tymkiem, godzinę temu i czuję się mega wyspana. Tymek zjadł mleko i zasnął, a ja siedzę w łóżku z laptopem :-p
Forever dzięki za wiadomość od Trasi :*
Kati ani mi nie mów, bo ciśnienie miałam podniesione na maxa... Aż się dziwię, że się nie odgryzłam :-p A co do spotkania, to ja dalej na nie liczę i mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie :-p A w ogóle z jakiej miejscowości jesteś??

ojej jak mnie tu dawno nie było wogóle na forum nie byłam dawno . :-(
przepraszam ;-)

u mnie trosze się zmieniło . rozstałam się z D. mijaliśmy się i wogóle sięnie układało .
szkołe zaczynam od wrzesnia na wieczorowe . zmieniłam kolor włosow . ;-) .

Moj synus dzisiaj kończy roczek ;-) . równiutki rok o tej potrze chodziłam jeszcze z bólami ;-) ale dałam rade :-).
a teraz juz duzy chlopczyk ;-)

Witaj Młodamamusia :-) Faktycznie długo Cię nie było. Szkoda, że tak wyszło z D.ale może Wam teraz lepiej. Ogromne Buziaki dla Rafałka :*:* Daj zdjęcia jak wygląda Solenizant!!

helooł troche w lepszym humorze
Ironia co sie dzieje?
Asinka ja mieszkam w miejscowości Rogów 10 km za Wodzisławiem śląskim :-)
młodamamusia cześć najlepsze życzonka dla synusia :-)
larvunia hej

reklama
witajcie!
Przepraszam, że mnie tu tak mało ostatnio, nie mam na nic siły. Wyprawa do Gdanska mnie wykonczyła. Podróż w obie strony, wyklady 10h dziennie z jedna polgodzinna przerwa na obiad.
Wczoraj bylam na usg. Fasolka malutka, ok 6 tygodnia. Za 3 tygodnie ustalimy date porodu. Slyszalam serduszko, ogolnie wszystko ok. Tylko czuje sie caly czas fatalnie. Mdlosci, zmeczenie, ciagly glod.
Marysia zasnela i ja tez musze sie na chwilke polozyc, znowu nic w domu nie zrobie...

Do góry