reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Melduję się dzisiaj pierwsza :biggrin2:
Obudziłam się przed Tymkiem, godzinę temu i czuję się mega wyspana. Tymek zjadł mleko i zasnął, a ja siedzę w łóżku z laptopem :-p
Forever dzięki za wiadomość od Trasi :*
Kati ani mi nie mów, bo ciśnienie miałam podniesione na maxa... Aż się dziwię, że się nie odgryzłam :-p A co do spotkania, to ja dalej na nie liczę i mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie :-p A w ogóle z jakiej miejscowości jesteś??

ojej jak mnie tu dawno nie było wogóle na forum nie byłam dawno . :-(
przepraszam ;-)

u mnie trosze się zmieniło . rozstałam się z D. mijaliśmy się i wogóle sięnie układało .
szkołe zaczynam od wrzesnia na wieczorowe . zmieniłam kolor włosow . ;-) .

Moj synus dzisiaj kończy roczek ;-) . równiutki rok o tej potrze chodziłam jeszcze z bólami ;-) ale dałam rade :-).
a teraz juz duzy chlopczyk ;-)

Witaj Młodamamusia :-) Faktycznie długo Cię nie było. Szkoda, że tak wyszło z D.ale może Wam teraz lepiej. Ogromne Buziaki dla Rafałka :*:* Daj zdjęcia jak wygląda Solenizant!!

helooł troche w lepszym humorze
Ironia co sie dzieje?
Asinka ja mieszkam w miejscowości Rogów 10 km za Wodzisławiem śląskim :-)
młodamamusia cześć najlepsze życzonka dla synusia :-)
larvunia hej

reklama
witajcie!
Przepraszam, że mnie tu tak mało ostatnio, nie mam na nic siły. Wyprawa do Gdanska mnie wykonczyła. Podróż w obie strony, wyklady 10h dziennie z jedna polgodzinna przerwa na obiad.
Wczoraj bylam na usg. Fasolka malutka, ok 6 tygodnia. Za 3 tygodnie ustalimy date porodu. Slyszalam serduszko, ogolnie wszystko ok. Tylko czuje sie caly czas fatalnie. Mdlosci, zmeczenie, ciagly glod.
Marysia zasnela i ja tez musze sie na chwilke polozyc, znowu nic w domu nie zrobie...

Do góry