Nadzieja:)
Fanka BB :)
Hej dziewuszki
W Irlandii też biało, fakt, że tylko kilka cm śniegu ale dla tubylców to i tak klęska żywiołowa
Wczoraj byliśmy z Emilką i psiurem na podwórku i nie wiem kto się bardziej cieszył córa czy pies Oboje widzieli śnieg pierwszy raz w życiu hehe
Jak widzę Irlandczyków jak przeklinają, są wkurzeni wręcz sparaliżowani ze względu na kilka stopni poniżej zera i śnieg to mi się śmiać chce bo ja jestem z Suwałk a tam -30 i zaspy do pasa to normalka
Ja psychicznie czuję się o niebo lepiej i nie wiem czy to dzięki witaminom czy pogodzie. Pełna energii zmykam do kuchni jakiś obiadek wyczarować
Haha, to dokładnie tak jak w Stanach. Trochę śniegu i ludzie panikuja. Zamykają urzędy, szkoły i inn instytucje. Paranoja! No cóż co kraj to obyczaj.
Ja dzisiaj załatwiam sobie ubezpieczenie w szpitalu żebym mogla bezpłatnie korzystać z usług lekarzy, no a poza tym ktoś plmusi zapłacić za poród. Mam nadzieje, ze nerwów mi dziś nikt nie popsuje tak jak niektórym z was. Ogólnie niecierpie załatwiania wszelkich spraw tego typu, ale niestety każdy z nas to musi robić. Życie mnie nauczyli żeby nie być mietkim i jak widzę, ze ktoś po mnie zaczyna jeździć od razu startuje z buzia wiec dzisiaj jestem od rana bojowo nastawiona, tak tylko na wszelk wypadek trzymajcie kciuki żeby jednak odbyło się bez żadnych komplikacji.