reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

czesc Dziewuszki
Ja właśnie wróciłam z USG
blondplatyna ja USG teraz miałam robione na brzuszku świetnie wszystko było widać rączki serduszko jak szybko biło, mogłabym tak cały dzień patrzeć mój Bąbelek wiercił sie i ruszał rączkami naprawdę cudo

A wam wszystkim zazdroszczę tego L4 dlaczego tu w Anglii tak nie można :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ja obiadki gotuję tylko jedno daniowe po pierwsze nie mam nigdy pomysłu, za długo już gotuję no i zreszta jak wracam o 18 z pracy to naprawdę nie chce mi sie
Ja chcę chociaż już ta przerwę świąteczną

reklama
Paulinka, prześliczne są!! :) Nam też sie podobały takie za kilka tysięcy, ale taka cena to już przesada. Na szczęście tego dnia do wszystkich obrączek był rabat, więc zapłaciliśmy nieco ponad tysiąc a moja ma nawet mały diamencik:)
roselita- super, ze z Maluchem wszystko ok, ja też na swojego mogłabym patrzeć godzinami... :)

roselita ja miałam usg robione przez pochwe bo lekarz robił mi to genetyczne i stwierdził ze lepiej wszystko bedzie widac, ale mam nadzieje ze nastepne przez brzuch bedzie bo moj chciał kruszka zobaczyć:) bo stwierdził ze na zdjeciach to nie to samo:)

dzięki za odpowiedź :)
a my jak kupowaliśmy obrączki (ponad 6 lat temu) zapłaciliśmy 500 zł a są grube i szerokie ale takie zwykłe najprostsze a za zaręczynowy pierścionek z brylantem (dwukolorowe złoto) mężuś zapłacił ok 1000 zł więc naprawdę wtedy złoto było tanie ...

a ja uciekam na dziś
dobranoc

Och, ja też przeżywałam wybór obrączek! Są drogie ale... nie dajcie się zwieść. Wybraliśmy takie, jakie nam podobały się najbardziej i w Aparcie były po 2500!! Znaleźliśmy takie same w necie za 1800 a jak poszliśmy z obrazkiem do złotnika to zaoferował nam za 1200... no i na tym stanęło. Białe złoto w 1/3 gładkie i 2/3 satynowane i u mnie 2 malutkie brylanciki. Strasznie zdzierają kasę w tych sklepach, warto zlecać takie sprawy.

Chyba mam jakieś robaki, zżarłam na obiad 3 gołąbki i po godzinie zjadłam 2 kolejne i byłam cały czas głodna! Ledwo wróciłam do domu od razu rzuciłam się bułkę z serem:) Jutro pewnie będę cały dzień wymiotować...

Paulina jak patrze na Twój suwaczek ciązowy to aż mi się papa cieszy:) fajny fasolek i tak ładnie go widać:) ( lub ją)
Ja nie moge się doczekać już środy... im blizej tym bardziej się stresuję:)
Jutro zrobie na obiad spagetti bo tak jakoś za mną chodzi..

Dziewczyny czy wy też pijecie sok pomarańczowy? czy to tylko ja taka urojona jestem? np. zjem coś słodkiego i muszę popić sokiem z pomarańczy lub pomidorowym... szaleństwo jakieś:)

Hej Kochane! U nas jest tak biało że non stop siedze w oknie i patrzę...chociaż nie lubię zimy to widok jest piękny...u mnie dzisiaj męski wieczór sobie mężuś robi...mecz oglądają a ja wolałam się ulotnić i nie przeszkadzać...cieszą się jak małe dzieci...jutro mam zamiar robić gołąbki...nigdy nie robiłam ale zakładam że wyjdą...no i już nie mogę doczekać się Usg 3D w wczwartek...trochę się denerwujemy ale co ma być to będzie

reklama
ale się wstydzę.....rzuciłam się na jedzenie i zjadłam 8 kapanek z serem białym wymieszanym z rzodkiewką, ogórkiem kiszonym i szczypiorkiem i jedną z nutellą :(
w życiu tyle kanapek nie zjadłam !! normalnie jem 2 3 kanapki :)
paskuda ze mnie :)

Do góry