reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Hej i ja sie witam! pamiętacie mnie jeszcze? U nas szaleństwo przed roczkowe ( jutro wielka impreza)...mase sprzątania, pieczenia ciast itp...zaraz idę wieszać dekoracje własnoręcznie przeze mnie robione i posprzątać cały dół....dobrze że od wczoraj mam nową panią która za mnie zmywa :p Malwinka na dodatek mi się pochorowała od wtorku i ja też więc obie jesteśmy na antybiotyku niestety....chodzi już na całego więc oczy dookoła głowy trzeba mieć....i co znajdzie to do buzi wsadza...masakra....potrafi już mówić mama daj, tata chodź...na brata woła Ata ( hmmm) zresztą na wszystkie dzieci woła Ata...a na Froda ( naszego psa) Odo....to tyle co u nas Pozdrawiam Was icałuję mocno..tęsknie za Wami

reklama
Misia sieeemanooo :) Szaleństwo mówieniowe :)) Ola w zasadzie mówi to samo co malwinka, tylko nie woła brata bo nie ma, ale psa woła ładni e po imieniu czyli hajda na pieski robi auuuauuuuauuuu, a na kotki kici :) i mówi też 'gdzie" zawsze jak ja jej nówie OLA NIE IDŹ TAM to ona odpowiada GDZIEEE? hahah :) no i mówi Tak i Nie :) a poza tym duuuużo po swojemu jadaczy :)

U nas już po imprezce - poza nieustającymi problemami z chrzestnymi ( żadne nie dotarło :wściekła/y: ) - ok, 4 osobowa reprezentacja BB. Udało się też pchnąć do przodu tematy działkowe - to przed południem. :happy:

heloł
ale tu dziś pustki...
Adariel tak po prostu sie mu odmieniło? ja też na to w takim razie liczę:tak:co do karmienia to ja nadal karmię, Mati nie chce popuścić a mi nie przeszkadza, więc dałam sobie spokój z odstawianiem na razie
Doggi to masz niezłą zagwostkę ;-) ale jak widzę, nie żałowalibyście :-)
Doris, Forever, Ironia ale dziś imprezujecie :-)
Misia jak mogłybyśmy zapomnieć, udanej imprezki i zaglądaj do nas czasem :-) zdrówka dla was
Mateusz ostatnio też się rozgadał :-)

U nas też juz po imprezie :-). Było świetnie, ostatni goście wyszli przed 23. Julia szczęśliwa choć bardzo zmęczona. Zasnęła mi o 19.30 i spała....godzinkę a potem dopiero po 23 poszła spać na noc.
ja oglądam foty ze szpitala sprzed roku i łezka się w oku kręci....chcialabym to przeżyć jeszcze raz.....CO JA GADAM????? Przecież mam już trojkę dzieci!!!!! :-)
życzę wszystkim dobrej nocy a ja lecę dalej wspominać i oglądać zdjęcia :-) tylko najpierw zajrzę na inne wątki

same imprezy u Was heheheh u nas za tydzien ;-)
pozdrawiam Was serdecznie! I milej niedzieli zycze
ja dzis jade do rodzicow na obiad a pozniej na festyn bo jest u nich....
3majcie sie!

reklama
Niedzielne helloł :)

Jestem wściekła dziś, z głupiego powodu, STRASZNIE głupiego, ale się wk******m na maxa !! W ogóle ostatnio moje nerwy są bardzo kiepskie, bardzo łatwo wyprowadzić mnie z równowagi, znaczy się łatwiej niż zwykle :pPP A mianowicie, moja szwagierka, razem mieszkamy, i uwielbiam tą babę, ale pojechała do Wrocka do absztyfikanta (daleko tam nie mamy ze zgorzelca, bo zaledwie 1,5h drogi i to cała trasa autostradą) i zabrała zmywacz do paznokci i szampon %$%#*$%$*#5 a Ola teraz śpi chciałam się wylaszczyć i du.pa blada !!!!!! AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA, niech no tylko przyjedzie, będzie bita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry