dobry wieczor.
Jestem wykonczona. Marcin ma dzis PPP do Szczyrku wiec po zajeciach pojechalam z nimi na obiad. Oni zostali i wracaja na nogach a ja wrocilam do Bielska z Marysia. Pojechalysmy do kwiaciarni, bo mama ma urodziny. Potem do mamy do pracy, przekazala nam leki dla tesciowej wiec pojechalam do tesciowej zawiexc jej tabletki, jeszcze po drodze zakupy. Takie *******y wykanczaja mnie najbardziej.
Doris nie wiem dlaczego tak dlugo na bete sie czeka, na wszystkie inne badania tez czekalam 2h. Chyba zami nie robia tego badania tyljko gdzies wysylaja w takim razie. Gdybym wiedziala ze tak dlugo mam czekac poszlabym gdzie indziej. Ale sam wynik niewiele mi powie, bo jaka beta wyjdzie na pewno skoro test wyszedl pozytywny. Dopiero powtorzenie bety da jakas przejrzystosc jak zobacze czy narasta czy maleje. WYniki beda w poniedzialek ale ja mam w poniedzialek koncert w Zielonej Gorze, wyjezdzam przed 6 rano, o 14 proba, wieczorem koncert i od razu wracamy. Bede nad ranem.
Madzioolka strasznie wysoki rachunek
Sprawdzcie czy wszystko w porzadku, nam kiedys tak naliczyli i cos im sie tam rabnelo. My placimy 180 a na prad mamy jeszcze wode...
Forever no to mnie pocieszylas z tym plamieniem... ale ja nie mialam plamien z krwia tylko brazowawe ze sluzem a to ponoc norma wiec trzymam sie tej wersji. Na styczniowkach co druga pisze o plamieniu.
Jak news okaze sie nieprawdziwy to bierzesz na siebie powiadamianie tych, ktorzy wiedza od ciebie
mamusia nic sie nie martw, na pewno was nie opuszcze
Przeciez dam rade obskoczyc oba fora
marta a ty powinnas wykorzystac wolny dzien i odpoczac a nie zapier..... od rana!
saffi fajnie, ze wrocilas do nas