reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Fajnie by było, 100 lat żeśmy się nie widziały. :-D Mam nadzieję, że będą Nutria, Mrsmoon, Andariel z Rodzinkami. Ja - Zołza i Sylvia mają konkurencyjne imprezy. :-(Zaprosiłam też - na weekend oczywiście - Aestimę z Chłopakami a także Madzioolkę - to tylko 2,5 h w jedną stronę. Dobrze, znikam bo już się późno zrobiło.

reklama
hej sobotnie, ja od rana pracuje jak nakrecona mrowka, pogoda ładna, wepchnelam malego tatusiowi i robie wszystko co moge, ale wlasnie sie juz tak zmeczylam i siadlam chwile przed kompem.
trasia no nie dziwne ze myslisz tylko o tym przeciez wszytsko wam sie przewraca do gory nogami. a co do tego worka obym to tylko mnie nie dotyczylo:-) reszcie zycie duzoooo bobasow, ja na razie pas
forever to szalejesz z imprezami i bardzo dobrze
ja mialam jutro isc z madziolka na koncert do filharmoni to mama wyskoczyla z impreza urodzinowa i zrezygnowlam z wyjscia bo na 9 rano na pewno bysmy sie nie zebrali:-D
milej soboty laski

ps.6 pralka wlasnie konczy pranie

Witajcie

Piękna pogoda dziś...my już po pierwszym spacerze i wizycie w centrum handlowym. U nas w C&A duuuużo przecen więc obkupilam Julię swoją, Kubę - mojego chrześniaka i jego siostrzyczkę tez Julię no i też Damiana bo chcial spodenki krótkie :-). A żby Dominika nie była poszkodowana to też jej kupiłam bluzkę ale już w innym sklepie :-). Więc zasadniczo prezenty na Dzień Dziecka już mam.

Trasia...we wtorek masz dopiero wynik bety HCG? Strasznie długo...u nas wynik jest po 3h już. Życzę cierpliwości w czekaniu. I nie martw się WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!
Madzioolka...a mi się dziś śniło, że Ty kolejna zaciążysz :-)
Zołzik...dużo zdrówka dla Was!
Ironia...a Ty co tak wcześnie wstajesz???
Mamusia, Saffi, Forever, Marta...witajcie!

Madzioolka...a mi się dziś śniło, że Ty kolejna zaciążysz :-)

No weź nawet nie mów, to już dwa sny dzisiejszej nocy o mojej przyszłej ciąży...:szok: ale na razie niech to pozostanie w sferze snów...:tak:

Dziewczyny nie chciałam smutać bo tu taka radosna atmosfera ale dusi mnie to od wczoraj - przyszło nam wyrównanie za prąd - do dopłaty prawie 800zł i do tego podnieśli nam zaliczkę z 220 na 475.... jestem załamana bo aktualnie co miesiąc wychodzimy na zero, nic nie da się odłożyć a w maju przez ten wyjazd na mazury całkiem wypłukaliśmy się z kasy... dobrze że T udaje się co raz złapać jakieś dodatkowe zlecenia ja mam jeszcze jakieś tam premie bo bez tego to chyba ściany byśmy gryźli... ale nie wiem jak damy radę z tą zwiększona opłata za prąd... najgorsze jest to że my w miarę oszczędzamy światło, tv chodzi bardzo rzadko, zazwyczaj 2-3h wieczorem, światło gasimy.... kurde no zdołowałam się....

ja z małym na rękach - zasypia...wróciłam od znajomych z grila tylko na h mieliśmy z M wyskoczyć na 1 piwko (bez Tymka) niestety wróciłam sama tzn sama mu pozwoliłam wiec bez kłótni się rozstaliśmy ale mimo to mi smutno, trochę mam dość praca dom praca dom, wprawdzie strasznie się ciesze ze pracuje szczerze trochę odetchnęłam i odżyłam i nawet zaczęłam powoli ogarniać to wszystko tzn z rana Tymek niania praca niania Tymek dom Tymek itd ale jednak wkurza mnie brak pomocy ze strony m, tzn jest pomoc ale z łaską jak na chama prawie mu wcisnę wiec czasem taka pomoc walę i z Tymkiem robię wszystko w domu ale strzela mnie ten brak czasu dla siebie, poza Wami nawet nie mam z kim o tym pogadać...sama nie wiem może jeszcze się wprawie z czasem...:-(

dobry wieczor.
Jestem wykonczona. Marcin ma dzis PPP do Szczyrku wiec po zajeciach pojechalam z nimi na obiad. Oni zostali i wracaja na nogach a ja wrocilam do Bielska z Marysia. Pojechalysmy do kwiaciarni, bo mama ma urodziny. Potem do mamy do pracy, przekazala nam leki dla tesciowej wiec pojechalam do tesciowej zawiexc jej tabletki, jeszcze po drodze zakupy. Takie *******y wykanczaja mnie najbardziej.

Doris nie wiem dlaczego tak dlugo na bete sie czeka, na wszystkie inne badania tez czekalam 2h. Chyba zami nie robia tego badania tyljko gdzies wysylaja w takim razie. Gdybym wiedziala ze tak dlugo mam czekac poszlabym gdzie indziej. Ale sam wynik niewiele mi powie, bo jaka beta wyjdzie na pewno skoro test wyszedl pozytywny. Dopiero powtorzenie bety da jakas przejrzystosc jak zobacze czy narasta czy maleje. WYniki beda w poniedzialek ale ja mam w poniedzialek koncert w Zielonej Gorze, wyjezdzam przed 6 rano, o 14 proba, wieczorem koncert i od razu wracamy. Bede nad ranem.

Madzioolka strasznie wysoki rachunek :szok: Sprawdzcie czy wszystko w porzadku, nam kiedys tak naliczyli i cos im sie tam rabnelo. My placimy 180 a na prad mamy jeszcze wode...

Forever no to mnie pocieszylas z tym plamieniem... ale ja nie mialam plamien z krwia tylko brazowawe ze sluzem a to ponoc norma wiec trzymam sie tej wersji. Na styczniowkach co druga pisze o plamieniu.
Jak news okaze sie nieprawdziwy to bierzesz na siebie powiadamianie tych, ktorzy wiedza od ciebie :)

mamusia nic sie nie martw, na pewno was nie opuszcze:) Przeciez dam rade obskoczyc oba fora :-D

marta
a ty powinnas wykorzystac wolny dzien i odpoczac a nie zapier..... od rana!

saffi fajnie, ze wrocilas do nas :)

dziewczyny może potraficie mi odpowiedziec na pytanie: Plamienie mialam ponad tydzien temu a teraz zrobilam test z wieczornego moczu (hehe) i jest pozytywny. Czy to mozliwe, ze hcg tak dlugo utrzymuje sie w organizmie jesli plamienie bylo poronieniem? kurcze, przepraszam was ze takie rzeczy pisze, ale naprawde nie moge wytrzymac w tej niewiedzy...

reklama
Do góry