reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Urwał nać... :-/ Zamiast coraz lepiej, nadal czuję się fatalnie :-( Chyba w pon. trzeba będzie iść do lekarza - bo czosnek i grzane piwo nie pomagają... Ale przynajmniej nie mam gorączki - za to K. poszedł dziś na ósmą na próbę, mając 37,6st. Dałam mu nurofen, ale przecież nie możemy sobie brać tych leków nie wiadomo ile czasu bez konsultacji z lek.med. Pfff... Dobrze, że przynajmniej mały pogodny. Wypił mleczko, zjadł kanapeczki z masełkiem i poleciał się bawić, wytuliwszy uprzednio kota i wygłaskawszy psa :-)
Witam się zatem nadal niezdrowa...

Cześć :)
Śniło mi się że byłam w ciąży :-) urodziłam ślicznego synka :tak: mówię rano Ta a On na to - "wiedziałem! i na tym pewnie się nie skończy..." ja wielkie oczy - o co mu chodzi - a ten mówi że teraz to pewnie lawinowo forumki będą zaciążać :-D:-):-D mało nie padłam ze śmiechu :-):-D

Witam się i ja..
Moje dziecko właśnie szaleje na podłodze, jakiegoś speeda dostała i biega na czworakach po całym pokoju. Dziś mi urządziła pobudkę o 5 rano ( zwykle wstaje ok 8). Próbowałam ją uśpić ale ni w ząb nie chciała zasnąć. W końcu po 6 mi się udało, ale ja już nie usnęłam... Masakra...
Madzioolka he he, o tym samym wczoraj pomyślałam co Twój T... Trasia rozwiązała worek ;)
Zołza współczuję...Dobrze, że Ediś zdrowy.

dzien dobry!

Dziewczyny jak ja wytrzymam te dwa tygodnie?? No chociaz tych kilka dni zeby dostac wyniki bety, ale potem trzeba przeciez powtorzyc, a to znowu kilka dni. Zalamie sie jak tak sie nakrece a okaze sie, ze nic z tego. Mialam plamienia i niestety mogly one onzaczac wczesne poronienie:( Wtedy chyba wolalabym w ogole nie wiedziec, ze bylam w ciazy...

Madzioolka haha, no to dzialajcie:) Najgorsze, ze oboje z M nie mozemy sobie przypomniec dnia poczecia, pamietamy moment :zawstydzona/y: ale nie wiemy ktory to dzien. A, ze ostatnia normalna @ byla koncem marca to niczego sie z tej daty nie dowiem, bo owulacja musiala byc znacznie pozniej. Przy moich super regularnych cyklach to akurat nic dziwnego. SOrki ze was tak obarczam opisami, ale wiecie... ja zyje tylko tym teraz. Wiec musicie o tym sluchac czy chcecie czy nie :)

jeszcze jedna ciekawostka - jak pisalam wczesniej kilka tygodni temu robilam test (negatywny). Wiecie dlaczego go pwotorzylam? Bo mialam przez pol nocy baaaardzo realistyczne i mile sny, ktore nawiedzaly mnie przez cala poprzednia ciaze hahaha:) Tej nocy bylo to samo :zawstydzona/y::-D

zolza no to niefajnie z tym chorobskiem, ciekawe od czego to. STrasznie dziwne te chorobska ostatnio, takie nijakie. Ja tez jestem ciale rpzeziebiona od momentu zaciazenia, czyzbym cala kolejna ciaze miala przechorowac?? :-( Poprzednio uslyszalam od lekarki, ze niektore organizmy tak reaguja i zadne leki nie pomoga.

mamusia, Ironia dzien dobry!

Madzioolka, ha ha, ciekawe, kiedy sen się ziści ;-)

Saffi, Ediś dziś też wstał wcześniej, niż zwykle - ale za to o 9:30 go położyłam i migiem zasnął :-D

Trasiu, a opisuj, opisuj! Ja tam chętnie poczytam :-D A co do choróbska, to przyczyna u nas jest prozaiczna - zarówno u mojej mamy, jak i u rodziców K. jest dużo chłodniej, niż w naszym, zbyt ciepłym mieszkaniu. Wyziębiliśmy się wszyscy nocami, ot co. Tylko dziwnie to wszystko przebiega... Mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie tak źle z tym chorowaniem całą ciąże... :*

Dziewczynki, wpadłam tylko zobaczyć co u Traschki bo wieczorem mam zlot czarownic i po zawiezieniu Młodej do babci muszę się za robotę brać.
Traschka - wynik HCG wszystko wyjaśni, oby do wtorku. Aczkolwiek plamienie to nie jest dobry znak :-(, ja też tak niestety miałam i w związku z tym jestem czerwcówką 2011 a nie wrześniówką 2010 - w sumie może i lepiej :-p. Ale co ma być to będzie :happy2: Oczywiście pisz o wszystkim co chcesz :tak: Sprzedałam newsa Nutrii - przy okazji życzeń dla BiP - i Andariel, obie beznetowe - pobawiłam się w zgadywankę i w sumie dość szybko wytypowały Ponowną Ciężarówką :tak:
Ja - Zołza, Dubeltówka86 - zdróówka dla Was wszystkich.
Saffi - napisz może co u Ciebie, może być chciała zajrzeć na roczek Młodej, równo za 2 tygodnie - o rany :szok: - napisz proszę mi na priv adres mailowy to wyślę oficjalne zaproszenie.

reklama
Forever dzięki za zaproszenie. Dam Ci znać w tym tygodniu czy nam się uda. Teściowie chcą akurat 2 czerwca zrobić coś z okazji dnia dziecka dla Werki. Jeśli uda mi się pokrzyżować im plany to pewnie byśmy wpadły z małą, bo ja byłabym chętna :) A będzie któraś z naszej grupy warszawskiej?
A to dziś roczek BiP Nutrii.. Sto latek dla bliźniaków :)

Do góry