reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Trasiu, nie wiem co tam dalej pisałyście, bo doczytałam do soboty, ale ja miałam tak, że plamka, plus rozpulchnione narządy i test pozytywny i 2 tyg. potem było serduszko:)))
pLAMIENIAMI się jeszcze nie przejmuj, bo to za wcześnie było chyba na plamienie poronne. Bardzo możliwe, że to było plamienie implantacyjne, mój gin mówił, że co druga takie ma:tak::-)

reklama
Aestima dzieki :)
Ja jutro w ZG jestem wiec jesli masz chwile zeby nas odwiedzic to zapraszam! gramy o 19 w Lubuskim Teatrze scena im. Cyniarskiego. O 14 mamy probe wiec pewnie przed koncertem bedzie troche czasu wolnego.

dubeltówka a to na pewno nie zatrucie? Może zjadla coś, co jej zaszkodziło. Wspłczuję:*

Ostatnia edycja:
Hej kochane :) Pamiętacie jeszcze zbłąkaną owieczkę ? :sorry2:
Zaległości mam takie, że hoho. Nadrobiłam jedynie kilka ostatnich stron.
Pewnie po takiej przerwie, będzie mi trudno się znów wkręcić w tą zgraną paczkę. Ale spróbuję ;)

Zołza, zdrówka dla Was :)
Dubeltówka, uściski dla Emilki, mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie.
Trasiu, wielkie gratulacje dla Ciebie :) Cudowna wiadomość :) I nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze :)
Od siebie mogę dodać, że to plamienie na pewno było plamieniem implantacyjnym (w tym czasie jest też spadek temperatury, jeśli się mierzy ;) ) albo plamieniem przypadającym na termin @.
A jeśli chodzi o poronienie, to u mnie zaczęło się od plamienia właśnie. No i potem po zabiegu, beta jeszcze się utrzymywała. No, ale to taki mój przypadek ;)

To może napiszę troszkę co u nas. Ada jest bardzo absorbująca, przez co między innymi zaniedbałam forum :( Jest takim moim "trzecim cyckiem", beze mnie ani rusz, wszędzie za mną jak piesek chodzi. A chodzi dokładnie od 1 maja. Ma 4 zęby. Waga nadal w dolnych granicach, taka pchła :) Ostatnio marnie śpi w dzień, potrafi mieć jedną drzemkę przed południem, a potem po południu się męczymy :/ Już się nie cycujemy. Karmiłam 9mcy i 3tyg. i powiem szczerze, że odetchnęłam z ulgą, bo już mnie to męczyło. No i dziś dostałam @ :wściekła/y: A tak fajnie było.

To się rozpisałam:zawstydzona/y:

Hejka :)
U nas dziś dzień bardzo intensywny - rano pojechaliśmy na 9 do filharmonii na koncert dla maluszków a potem od razu do Kazimierza Dolnego nad Wisłę, dzień był cudny! :) W filharmonii Maja tak się rozkręciła że wcale nie chciała wychodzić, tak się rozśpiewała i roztańczyła - gibała się na wszystkie strony i podskakiwała, prawie płakaliśmy ze śmiechu. W Kazimierzu tez super, pogoda piękna, troszkę przyjarało mi nosek i ramionka ale da się przeżyć. Po powrocie zajechaliśmy jeszcze do teściów na grila więc obiad z głowy :) Oj cudnie było, lubię tak aktywnie spędzać czas :)

Dzięki dziewczyny za pocieszenie z tym prądem. Kupimy miernik, kosztuje 30zł a będzie można zobaczyć co tak ciągnie prąd, zobaczymy...

Forever tak sobie myślę że chyba się skuszę na zaproszenie i przyjedziemy z Mają do Was na roczek Krysi jeśli zaproszenie nadal aktualne :) Przyjechałybyśmy tylko we dwie bo T zaplanował na 1-2 czerwca wyjazd nurkowy do Zakrzówka pod Kraków. Myślę że dam radę bo Maja powinna całą drogę przespać. Jak Trasi udało się dojechać samej do Konina to Warszawa nie wydaje się już tak odległa prawda ;-) Jeszcze dam znać dokłądniej bliżej terminu :)

Blusia witaj, fajnie że do nas wróciłaś! już nas nie opuszcza :) a Ty pracujesz czy jesteś housewife? :)

Zmykam na razie bo głód wzywa :) postaram się jeszcze wrócić ale gdybym poległa to dobrej nocki życzę :)

czesc Blusia !

u mnie dzis @ wiec jestem calkiem rozwalona :dry: beni mial niby biegunke od ząbków - ale wyrznal sie 5 zębol :tak: bidulek moj mały ..zawsze te sraczki gdzie koło nas kraza :(

pół dnia przelezelismy na dywanie bo nie mielismy na nic siły tak sie zle czulismy...ale za to sie wyprzytulalismy za cały tydzień :-D ogladalismy tez top model i mlody kimnał :sorry2:

reklama
Saffi, ja nawet nie próbuję nadrabiać, jedynie wątki poboczne ;)

Madzioolka, ja jeszcze w domku, wychowawczy kończy mi się jakoś przed samymi świętami. I już mam stracha jak zniesiemy rozłąkę z młodą. Chyba, że się ogarnie do tego czasu, bo póki co kompletnie nie nadaje się do zostania z kimkolwiek. Z mężem owszem, ale jak np dziadków nie widzi przez jakiś czas to się boi :/

Super, że wypad się udał :)

Ironia, hej :D Gratki dla Benia z ząbek :) Widzę, że i Ciebie zalało ;-)

Do góry