reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Justynka, to rzeczywiście ciężka noc za Tobą...
Ironia, ja też już nie latam na siku w nocy:)
Ja dzisiaj uciekłam z zajęć- mam nadzieję, ze nie będzie sprawdzał obecności, ale tak mnie brzuch bolał, że musiałam zwiać.

Hej hej :)

Justynka, a jak dziś synek, przeszło mu?
Ironia, ja jeszcze ani razu w nocy nie latałam sikać ;) Za to dziś rano "hafty kaszubskie", jak to mówi mój mąż ;)
Aestima, wagarowiczko ;)
Idę robić obiadek, dzisiaj naleśniki wg nowego przepisu - zobaczymy co wyjdzie. Farsz już zrobiłam jeszcze tylko mega wielkie naleśniki muszę usmażyć :)

A ja mam doła jak stodoła. Normalnie czuje, że jeszcze chwila i będe wyć. I nie wiem o co mi chodzi ale chyba tak o całokształt. Wszystko mnie wkurza. I siedze taka naburmuszona, nie odzywam sie do nikogo bo boję się ze zaraz wybuchne. Łuu i już wyje...

Blusia, a z jakim farszem te naleśniczki? ;)
Ja zjadłam już pierwsze danie, ale to przez to ,ze wstałam o 7 a na drugie mamy pierogi ruskie, ale niestety z torebki... Nie przewidziałam tych wagarów, więc nie planowałam gotowania na dziś;)

alatoha, bidulko:( Czasem tak już jest i trzeba przeczekać, albo poprawić sobie jakoś humor. Masz jakieś sposoby? Mi pomaga czekolada;)

Alatoha, przesyłam wielką łopatę do zakopania doła. Ściskam mocno. Zobaczysz jutro będzie lepiej :)

Aestima, zaraz wkleję przepis do wątku kulinarnego :) A pierogi ruskie uwielbiam, tylko że ja nie mam cierpliwości do długiego przesiadywania w kuchni, więc czekam aż teściowa zrobi, bo zawsze nam michę podrzuci ;)

alatoha nie jesteś sama, ja też mam doła od kilku dni i też nie wiem dlaczego:/ chociaż wczoraj byłam na zakupach kupiłam sobie kilka ciuszków i humor od razu się poprawił. Może i Ty spróbuj, dla mnie zakupy to najlepsza terapia:)

Och, ale się cudownie wyspałam. Spałam równe 12 godzin! WIdać mój organizm tego potrzebował po kilku nieprzespanych nocach:)
Ja mam dziś w planie obiadek od teściów ( nie mam pojecia co, zjem cokolwiek bylyby nie gotować) a wieczorem jadę do mamy po gołąbki! MNiam:)

Justynka jak synek? Z brzuszkiem lepiej?
Alatoha przesyłam masę słońca, które dziś u mnie przepięknie świeci. W taki dzień nie da się smucić!

Ja chyba wybiorę się na zimowy spacerek. Nie lubię zimy ale kiedy widzę jeszcze czysty, bielutki śnieżek i bezchmurne niebo to nawet ja chętnie wyjdę z domu:)

Aestima, mój sposób to aktywność. Lubie jak się duzo dzieje. A teraz wiadomo trzeba przystopować a i organizm sie domaga spokoju i chyba chodzi o to. Ale chyba wyciągne męża do kina. Mieszkam na wsi i jak dla mnie to jest tu na dłuższa metę za spokojnie. Ostatni rok pracowałam w mieście więc większość czasu tam przebywałam plus studia w Katowicach i jakoś dawałam rade a teraz zmiana pracy na wieś i skończyłam studia i klops. Ale dzięki ze mogę się wygadać i jakos mi lepiej. Jak sie tak przeczyta swoje myśli to jakos prościej z dystatsem na to spojrzec

Aestima, Traschka, Dubeltówka86, Blusia dzięki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
alatoha nie smutaj się bo ci się jakieś emo urodzi :)
my właśnie z zakupków wróciliśmy :-) będę robić masę pasztecików mięsnych do barszczyku i parówki w ciesnie francuskim i z frytkami na obiad :)

ale piękna zima....chyba jutro choinkę ubiorę i przystroję pokój światełkami :) a dziś robimy sobie wieczór filmowy będziemy oglądać chłopaki nie płaczą i harrego pottera :)

Do góry