reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Mrsmoon - o drugiej Babci napisze na własciwym wątku jak znajdę chwilę :tak:. Dziś mnie moja Mama wk za to czyli dzień jak co dzień. Nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w krótszych włosach - fajnie Ci było w długich :-)
Barmanka79 - suuuuper laska :-D
Dubeltówka86 - zdrówka !

reklama
Barmanka szczerze gratulują, Alicja jest piękna:-):-):-) :-) niech wam rośnie zdrowo

Marta jeśli czujesz że nie dajesz rady sama to idz do lekarza:blink:, porozmawiaj na pewno ci pomoże, będzie dobrze

Dubeltówka
zdrówka dla was wszystkich

Marta24 - ja napiszę tak - terapia jest długotrwała i na takową na poziomie w ramach NFZ nie ma co liczyć a i prywatnie można źle trafić, więc jeśli jesteś w stanie jednak mimo wszystko jakoś sama się ogarnąć - nie licz na lekarzy. Jeśli mogę coś dla Ciebie zrobić - pisz. Napewno moge Ci zasugerować więcej czasu dla siebie - nie tylko b. romantyczne chodzenie po rosie :-p - pobycie sama z sobą. Może w weekend jestes w stanie zorganizować kogoś do opieki nad dziećmi i wybrac się na rower czy na basen ? Takie wsłuchanie się w swoje myśli naprawdę dużo daje.
Młoda jest grzeczna i się raczej słucha - wprawdzie bez buzi w podkówkę się czasem nie obywa a i płaczu - więc trudno mi się wczuć w Twoją sytuację ale mimo tego chetnie się wyrywam by pobyć samemu albo sprzedaję Ją do Babci własnie aby w spokoju posprzątać.

hejka
u mnie ogrom roboty, powrót do pracy b ciężki po takim czasie zw że nie mogę skupić sie na pracy bo mysle o Tymku co teraz robi ze teraz jego pora drzemki itd czuje sie zagubiona a z 2 str wkurzona że jak wracam z pracy to mało czasu i Tymek idzie zaraz lulu i mało czasu z nim spedzam czuje sie jak zła matka wiem że to glupie ale tak niestety jest :-:)zawstydzona/y:

mamusia mam nadzieję, że to minie, a jak Tymek sobie radzi?
marta forever ma rację, zdecydowanie więcej czasu poświęć samej sobie! Należy Ci się, a pozbieranie myśli dużo daje:tak:
dubeltówka chyba na imprezie zimne piwo piłaś:-D:-D:-Da tak serio - współczuję, nienawidzę chorować...
barmanko gratuluję! Alicja piękna, a z Marcelka mały przystojniak rośnie, Ty też nie wyglądasz jakbyś 2 tyg temu rodziła:tak:

barmanko - ale cudo ! :-D mam nadzieje ze bedziesz do nas czesciej zagladac

mamusia - doopa tam a nie zła matka... :wściekła/y::tak: po prostu musisz sie wdrozyc i bedziesz ogarniac wszystko i jeszcze czasu ci zostanie :) wiem co mowie :tak:

ide do lidla poprawic sobie humor :-D

reklama
mrsmoon - Tymek se radzi, podobno jest grzeczny jak aniołek, ale jak już go odbieram od niani nie jest aniołkiem, jest mama i mama nawet w wózku jechać do domu nie chciał tylko na ręce ale nie miałam mu tego za złe bo sama też sie przeogromnie stęskniłam :zawstydzona/y:;-)

Do góry