reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

hejka
Tymek zdrowiutki jak rybka, normalnie jak ręką odjął to była jednak 3 dniówka tak jak myślałam, dziś mój w pracy a jutro jedziemy nad morze na 3 dni, Młody 1y raz morze zobaczy :D a ja mam zamiar troszkę kolorku nabrać bo straszny ze mnie albinos :-D pozdrawiam i życzę Wszystkim miłego dzionka

reklama
kati trochę mnie uspokoiłaś z tym mlekiem, jeszcze sobie doczytam o tym
Aestima tak mi przykro, że Miesio jeszcze z chorobą sie zmaga, bidulek, a marudny jest bardzo? ja jeszcze nie próbowałam dawać żadnego batonika

Kati ja jestem jak najbardziej za. Często jesteśmy w Pszczynie, bo Sz. jest z Pszczyny. Pisz kiedy Wam pasuje, a ja się zjawię :-) Może jeszcze Trasię wyciągniemy??:tak:
Martadelka, tak wybieramy się jutro do Wrocławia. Wyjeżdżamy o 9 rana i chyba będziemy do wieczora. A gdzie ta Leśna Woda??

Zołza jakoś od momentu, gdy zaczęłam chodzić na aerobik, to nie lubię siedzieć w domu. Zresztą nigdy nie lubiłam jak byłą taka piękna pogoda. Zawsze mnie nosiło :-D Tzw. włóczykij mi się włącza :-D:rofl2:

Wiesz co, jak się już ruszę, to jestem mega zadowolona. Ale u mnie jest problem z tym, żeby ruszyć dupę - leń niesamowity mnie dopada :baffled: Dlatego tym bardziej podziwiam :-)

Aestima, opi****liłabym sąsiadkę równo... Grrr... Nienawidzę wsadzania łbów do wózka :wściekła/y:
Batoników żadnych niet. Zdąży jeszcze się zasłodzić :-p

Mamusia, o tak, ja też albinos - słońce odbija się od moich nóg, takie jasne są ;-)

Martadelka, wyluzuj z mlekiem - normy są bardzo ogólnikowe, trzeba brać pod uwagę predyspozycje i upodobania dziecka.

Leśna Woda jest kawałeczke za Oławą, jakieś 40km z Wrocławia, moi rodzice biwakują tam, więc jedziemy na cały dzień, bo niby od środy ma być ciut gorsza pogoda więc trzeba teraz korzystać

Martadelka, wyluzuj z mlekiem - normy są bardzo ogólnikowe, trzeba brać pod uwagę predyspozycje i upodobania dziecka.

jakby słyszała mojego M:szok::-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny, ale on cukru nie ma i to są po prostu suszone owocki połoączone!!:)) Batoników prawdziwych u nas też niet, ZO , przecież wiesz...:)

Cześć,
widzę że w iekszści weekend pozadomowo spędzałyście :) super taka pogoda :)
Wczorajszy koncert w filharmonii był super, tzn Maja całkowicie olała muzykę ale przebywanie z innymi dziećmi i ich rodzicami bardzo Jej sie podobało. Potem od razu pojechalismy nad jezioro i wróciliśmy przed 19, ja po 21 padłam spać :)
Jak wrócę do domu to wstawię fotki choć zafejsbukowane juz widziały :-)

Trasia rozumiem doskonale Twoje rozterki odnośnei zachowania Marysi, u nas jest podobnie - T siedzi z Mają od rana do 16, bardzo często pisze mi w ciagu dnia że mała marudzi jęczy nie chce sama posiedziec czy się pobawić, tylko ciąga go za nogę chce na ręce, a wystarczy że ja wrócę do domu i jest inne dziecko, spokojne, pogodne i wcale nie musze Jej brac na ręce, mogę robić jakis obiad czy cos innego, a Maja siedzi obok i nic na to nei poradzę.... T tez jest z tym ciężko i Go to męczy ale co zrobić... nie przetłumaczysz dziecku, ono chce mamy i już...

Aestima zdrówka dla Miesia, bardzo Was już męczy to choroba, niech już idzie precz!!! &&&&&&&&&

Wybaczcie ze nie odpisuje wszystkim ale musze się wziąc do roboty bo zaraz 10 a ja palcem nei tknęłam nic :) Dobra, uciekam wstawic samochód do myjni :-D
Miłego dnia :)

doczytałam etykietę - owoce i płatki owsiane sklejone sokiem jabłkowym, jeszcze płatki ryżowa i mąka PEŁNOZIARNISTA. zero cukru i wszystko eko. i tak to wszystko je ( płatki owsiane z owocami) , to co za różnica w jakiej postaci?? Tzn jest róznica- płatki podaję ja łyżeczką a tu może być samodzielny a to cenimy sobie !!!

natomiast jak poszłam do kibla zjadł kawałek mojej drożdżówki z wiśnią- no super! wyszłam tylko na sekundę!!

reklama
dziewczyny, ale on cukru nie ma i to są po prostu suszone owocki połoączone!!:)) Batoników prawdziwych u nas też niet, ZO , przecież wiesz...:)

:-D No właśnie się zdziwiłam... ;-) Ale już wszystko jasne :-D

jakby słyszała mojego M:szok::-D
:-D:-D:-D

edit.
natomiast jak poszłam do kibla zjadł kawałek mojej drożdżówki z wiśnią- no super! wyszłam tylko na sekundę!!
:-D:rofl2::-D No niedobry, mamusi żarcie zabiera :-D

Do góry