reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

aestima bedzie lepiej, moze juz miesiowi przechodzi a moze to trzydniowka??? tez ci wspolczuje, wyobrazam sobie jak mozesz czuc sie przytloczona....kurde ja to mam rwazenie ze moje zycie ostatnio to jeden wielki dol , ciagle cos nie tak, nie chce narzekac- nie lubie tego bo jest tyle pieknych rzeczy dookola, no ale po prostu ostatnimi czasy sie nie da.....nie umieim tego wszytskiego ogarnac
hej zolzik, no mieszkamy na wsi, do tego nad rzeka i kocham to miejsce.....

reklama
Ja nie mogę narzekać, naprawdę jest fajnie. Ale od jakiegoś czasu tak strasznie chodzi za mną... ogródek jakiś. No chciałoby się mieć chociaż kawalątek miejsca, żeby usiąść, wypić rano kawkę, a nawet zjeść na zewnątrz... ech...

Wyjęłam Edgara z łóżeczka - ryczał, jak nie wiem co. Chce spać, ale chyba ta temperatura go męczy. Siedzi u K. na kolanach i pokwękuje... Po 11:00 dostanie zupkę - może wtedy uda się go ułożyć do snu.

Heja :-)
Przepiękna pogoda :-):-) My po wczorajszym dniu w plenerze (spacer do Goczałkowicach), dzisiaj mamy kolejny dzień w plenerze. Wybieramy się nad jezioro Żywieckie na grilla ze znajomymi. Już nie mogę się doczekać. Szybko obiad i papa :-)

Cześć Asinka :-)

K-wa! Wyjrzałam przez okno - jakaś stara baba siedzi na ławce w parku w staniku... No kurde, jakby jakaś młoda dziewczyna tak zrobiła, to zaraz by było święte oburzenie, a stare pasztety straszą w samo południe :-p

forever przyjemnej wycieczki :-)
Aestima jak Miesio? współczuję wam ogromnie
Marta dobrze, że masz jakiś kąt gdzie możesz pójść sie wypłakać, tulam kochana, kiedyś sie to skończy pamiętaj...
zołza a może wyjdzcie z nim na podwórko, dla dzieciaczków to szok taki skok temp.
Asinka miłego dnia :-)

Mati wczoraj skończył 11 m-cy ale ten czas leci, masakra...
ubrałam go wczoraj w koszulkę z krótkim rękawem i spodenki krótkie, skarpetki i butki - sandałki takie butki z dziurkami po boku. dziś ubrany w body kr rekaw i spodenki plus czapka z daszkiem i zakupiłm krem penaten +50 - polecam

Kati, już myślałam, żeby z nim wyjść, ale wtedy usnął wreszcie. Wiem, że to przez temp. - i przy takim gorącu dziąsła bardziej dokuczają...

Aestima, dziś już ok - 36,9st.

Hej kochane,

Mam @, brzuch mnie nap..., podobno po porodzie miało nie boleć...gó.wno prawda:wściekła/y: Czekam na kuzynkę, przyjeżdża z moim chrześniakiem zaprosić nas na komunię. Później jedziemy na obiad do restauracji i po drodze po kaszki holle, bo Maja dwa pudełka opierdzieliła w 3 tyg...Wrócę do Was wieczorem, jak A na basen pojedzie.
Aestima bardzo się cieszę, że Miesiowi lepiej:tak:Ucałuj Go ode mnie!

Nie obraźcie się, że tylko Aestimie odpisałam, ale z bólu aż mnie gorące poty oblewają...ku.źwa ciąża była fajna pod tym względem

Mrsmoon, obrażam się ;-) :-p :-) Kilka dni temu klęłam na to samo - miało przestać boleć! Zazwyczaj pomagał mi nurofen ultra forte, ale w tym mies. kicha. Moja siostra poleca wegentalgin - czy jakoś tak - specjalny lek na takowe bóle. Nie musiałam do tej pory próbować, ale jak tak dalej pójdzie, to będzie trzeba. Może kup sobie po drodze?

edit. Vegentalgin H

reklama
Do góry