reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

dziekuje bardzo dziewczyny .. w czwartek pogrzeb a ja nawet nie mam sie w co ubrac :-/// eh... mam ochote sie zakopac w posciel i nie wychodzic :-(

reklama
Moon, Ironia przyjmijcie wyrazy wspolczucia. Wiem dobrze co czujecie, bo przed Bozym Narodzeniem odszedl moj dziadzius, nie moglam sie z nim pozegnac, ani na pogrzeb pojechac. Z czasem jednak szok i smutek przechodza w spokoj.
Moj synus wczoraj caly dzien taki zmeczony i odminiony byl. Wieczorem goraczka 39°C i tak cala noc, dzisiaj rano bylismy u pediatry - angina. Elene tez wzielismy, bo ma od kilku dni wysypke na rekach i fenistil nie pomagal. Dostala krem z hydrocortizonem i krem na jej sucha skore (50ml za 20€ :szok:). Mam nadzieje, ze pomoze.

Witajcie.....
ja coś ostatnio malo się udzielam na wątku glównym jakoś cięzko się wbić w temat. Na wątkach pobocznych łatwiej. Poza tym przyplatalo się do mnie jakieś przeziebienie z mdłościami :szok:.
Julia miała temperaturę 39 stopni od piątku do niedzieli, byliśmy u lekarza w niedzielę. W niedzielę też wyszedł jej kolejny ząbek i temperatura się skończyła. Całe szczęście, bo stres straszny przy tak wysokiej goraczce.
To tyle w małym skrócie...
Przepraszam, ze tak tylko o sobie ale myślę o Was i obiecuję wiecej pisać jak tylko mi przejdzie :-)
Buziaki dla Was i dla dzidziolków też!

ojjj Doris biednaś :/ a te mdłości to może ten tego to tam to ten? ;) nie no żartuję, zdrówka życzę! u nas ostatnio gorączka też dokuczała, dobrze, że mamy to z głowy! to ile już ząbków macie?

mrsmoon ironia bardzo mi przykro, przyjmijcie wyrazy współczucia :)

A Maja ma gluta do pasa... pewnie jutro będę musiała się zwolnic z pracy bo T ma dużo swoich rzeczy a Maja dziś przez cały dzień nie chciała ani jeść ani spać tylko wyła...

Bry!
Za oknem szaro i ponuro, a piętro wyżej sąsiad wierci od pół godziny...
:eek: Dobrze, że moje dziecko jest grzeczne i bawi się ładnie, pozwalając mamie na spokojne dobudzenie wszystkich zmysłów poranną kawką ;-) :happy:

Witajcie,

Maja dalej ma gila, ale nocka o dziwi nienajgorsza. Obudziła się o północy, o 1 i dopiero o 5.30. A pospała prawie do 8. Gil dalej jest, co gorsza ropny. Zastanawiam się, czy lekarza nie wezwać, co radzicie? Gorączki nie ma, tylko ten katar.
Daję jej probiotyk, wit C i calcium. No i ściagam. Zamówiłam Misialinowe kuleczki w aptece, ale dopiero po południu będą

reklama
Do góry