reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ironia, Mrsmoon, Kochane tulam Was mocno! Ironia, nie wyobrażam sobie co by było gdyby dziadziuś mi chorował:( Tak Wam współczuję!!! Będziemy Was tu wspierać- wirtualnie- Ciebie Mrsmoon za 3 tygodnie realnie! Biedna Ciocia... Jest pod opieką psychologa?
Mrsmoon, co Ty mówisz o tych czerwcowcyh bobasach?:szok: Ale teraz dużo tych przedwczesnych porodów wkoło, szok. Choroba cywilizacyjna wg mojego gina...
My jak o 10 wyszliśmy tak teraz wróciliśmy byliśmy na klubie mam. Mogłam osobiście wręczyć Lalę Kalince:)) W dodatku śmieszna historia- jedna dziewczyna pyta jak mój synek ma na imię- ja, że Mieszko a ona " Aestima??"- okazuje się, że z forum mnie kojarzy, jaki świat jest mały!! Haha, i doszłyśmy do tego tylko dzięki temu, że tak oryginalnie dziecko nazwałam:) A klub mam -rewelacja, MIesiu się wyszalał- poszukajcie w swoich miastach takich:tak: W Bydgoszczy są chyba 3.

reklama
Moon wyrazy współczucia...wiem co czujesz...dwa lata temu 25 maja zmarł mój wujek...w zeszłym roku ja urodziłam i w tym czasie zmarła jego żona moja ciocia...szok...obaj na raka

dziadek zmarł - tak jak myslalam... jak moon napisala ze jej wujek jest chory i tak naprawde mieli to samo zwloknienie pluc morfina.. gorszeo ddychanie i dead.... dzis pomyslalam... skoro wujek moon umrze moj dziadek tez :-( no i je...bnał :wściekła/y::wściekła/y:

wiem ze to dobrze - ale zupelnie sie moge przestac plakac ... :-(

o 13 pojechala do niego moja kuzynka z ciocią...gdziesm u sie przewod od tlenu odkrecil i tlen nie lecial...ciocia z kuzynka bezskutecznie szukaly tych pierd...nych c..ip z dyżurki... magda sama podlaczyla tlen.. polepszylo mu sie... kiedy juz wyjechaly dostaly telefon ze nie zyje...

ten szpital to nic innego jak regularne k.ure.stwo :no::wściekła/y:

Ironia, tak mi przykro!! CO za dzień!:-:)-:)-( Wiem, że Dziadkowi Twojemu teraz lepiej, ale Wy cierpicie, eh, masz racje po*******one to wszystko:((

reklama
Do góry