dzien dobry. Dzis znow mega niewyspana, ale nie przez Marysię ani kota. Marysia juz druga noc pod rzad przespała bez ani jednej pobudki! Wracają stare dobre czasy?
Wróciłam z konertu po 2 a Marysia wstała o 6 pełna energii do zabawy. Dospałam z nią potem gdzinę w ciągu dnia ale i tak niewiele to dało. Właśnie wróciłyśmy z wisyty u prababci Marysi. Zrobiła dla niej na drutah śliczny golfik
Niestety w drodze powrotnej zasnęła tuż przed zaparkowaniem auta pod domem, nie pomogły głośne góralskie przyśpiewki. Ale przespała drogę do domu i teraz śpi przy otwartym oknie w czapce i kurtce...
stopa u nas było podobnie, Marysia też nie chciała już cyca. Z laktacją nie było problemów bo systematycznie jadła z piersi coraz mniej więc ta laktacja powoli wygasała. I choć nie karmię już ponad dwa miesiąe to dalej mi trochę smutno. No i super, że Ninka wreszce zdrowa! Zatem czekamy na łądną pogodę i wybieramy się wspólny spacer? :-)
mrsmoon losy Filipka śledzę od dawna, strasznie mnie to wszystko przytłacza...
Setana super! Zatem zrobimy sobie małe preludium zlotowe
andariel Marysia też nie potroi wagi na roczek. Musiałaby ważyć prawie 11kg
teraz waży chyba 9.
Jak ja bym chciała, żeby Marysia już do przedszkola poszła
mamusia a kaca nie ma dzisiaj?
Doris u was jak zwykle pogoda na odwrót! U nas obrzydliwie, pada śnieg z deszczem