reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
stopa u nas 2 m-ce temu identycznie wyglądała sprawa odstawienia od cyca, tyle, że ja nie rozpaczałam, bo chciałam, żeby Maja sama się odstawila;-) I się odstawiła

Boże, cały dzień majówkowy Filipek nie opuszcza moich myśli, ryczeć mi się chce, siedzę jak na szpilkach i czekam aż któraś napisze, że operacja się udała...

Mrsmoon a długo będziesz u tesciów?
Trasia nie wiem jak reszta ale ja uważam, że takie spotkanie to super pomysł:-)

Ja też czekam na wieści jak operacja Filipka... Oby wszystko skończyło się szczęśliwie.

hejka
andariel - tak, z teścichą śpiewałyśmy to samo dawno się tak nie ubawiłam hehe
mrsmoon - a co za mały Filipek ma operację bo ja nie jestem na bieżąco
Doris - mój też uwielbiał cyca i przy nim zasypiał zawsze ale teraz ma butle i przy niej zasypia całe szczęście

u nas szaro buro za oknem a tak się cieszyłam że już wiosna idzie wrrrrrrr :angry:

reklama
u nas też się zrobiło szaro buro i ponuro - i mgła! nie chce mi się na spacer iść... a wczoraj było tak pięknie, wiosennie (choć chłodno)...
jezusie, nie ma 10 a mnie już dzieciaki do szewskiej pasji doprowadzają...

wzięliśmy wczoraj druki zgłoszeniowe do przedszkola... ciekawe czy mamy szanse na start od września (ale aż tak mi znowu nie zależy); moja mała słodka dziewczynka wśród obcych...;-)

Do góry