reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
stopa u nas 2 m-ce temu identycznie wyglądała sprawa odstawienia od cyca, tyle, że ja nie rozpaczałam, bo chciałam, żeby Maja sama się odstawila;-) I się odstawiła

Boże, cały dzień majówkowy Filipek nie opuszcza moich myśli, ryczeć mi się chce, siedzę jak na szpilkach i czekam aż któraś napisze, że operacja się udała...

Mrsmoon a długo będziesz u tesciów?
Trasia nie wiem jak reszta ale ja uważam, że takie spotkanie to super pomysł:-)

Ja też czekam na wieści jak operacja Filipka... Oby wszystko skończyło się szczęśliwie.

hejka
andariel - tak, z teścichą śpiewałyśmy to samo dawno się tak nie ubawiłam hehe
mrsmoon - a co za mały Filipek ma operację bo ja nie jestem na bieżąco
Doris - mój też uwielbiał cyca i przy nim zasypiał zawsze ale teraz ma butle i przy niej zasypia całe szczęście

u nas szaro buro za oknem a tak się cieszyłam że już wiosna idzie wrrrrrrr :angry:

reklama
u nas też się zrobiło szaro buro i ponuro - i mgła! nie chce mi się na spacer iść... a wczoraj było tak pięknie, wiosennie (choć chłodno)...
jezusie, nie ma 10 a mnie już dzieciaki do szewskiej pasji doprowadzają...

wzięliśmy wczoraj druki zgłoszeniowe do przedszkola... ciekawe czy mamy szanse na start od września (ale aż tak mi znowu nie zależy); moja mała słodka dziewczynka wśród obcych...;-)

Do góry