reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Misia, gratulujemy! :-)

Mrsmoon, nooo, łobuziaki z tych naszych pociech :-) Wiesz, ja myślałam, że Ediś się przestraszy i daruje sobie dalsze eksperymenty, ale gdzie tam! :-p

reklama
Misia gratulujemy ząbka! A tak się martwiłaś;-)

edit: i kolejny sukces! Maja znów zasnęła w łóżeczku, tym razem znów trwało to max 10 min!!! Tylko zastanawiam się jaki powinien być następny krok, tzn. jak nauczyć ją samodzielnego zasypiania bez głaskania po główce, trzymania za rączkę i poklepywania po dupce. Może któraś mnie oświeci?

Ostatnia edycja:
misia
gratulacje dla malutkiej

Pogoda piekna - jak na koniec lutego, a ja mam nastrój na mord . . .

Kupiłam gotowe pierogi na obiad w barze mlecznym, obraziła sie na mnie szwagierka (siostra M.), Olek spadł mi z łózka - popłakał ale juz oki (mam nadzieje), jutro mam zjazd i chyba:eek: zaliczenie a nic nie wiem i ma mocnych bym opanowała nawet same formuły incorterms, a co dopiero reszte - fizycznie to nie problem nie spac ale psychicznie poprostu siadłam.
Czekaja mnie prakryki k ....wa co ja zrobie z dziecmi przez 4 tygodnie.:szok: kanaliza poszła - a własciwie zapycha sie rura gdzies:szok: na podwórku ( przeszło 200 mkw) lub w ogrodzie (ok. 100 mkw) no niby wiadomo jak rury ida ale kopac na którym odcinku nie wiadomo.:wściekła/y:

Pralka przestała wirowac . . . :wściekła/y:

Ide szukac adopcji ze wskazaniem - dla dzieciaków i grubej gałezi -dla siebie

Dostałam propozycje pracy w Danii - w moim (przyszłym) zawodzie - juz jade . . . ale dzieci . . .

reklama
dziewczyny, szukałam tego zdjęcia, jakoś tak mnie naszło, żeby Wam pokazać - 6 dni przed porodem:-)
_MG_1680 copy.jpg

Do góry