reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Misia, gratulujemy! :-)

Mrsmoon, nooo, łobuziaki z tych naszych pociech :-) Wiesz, ja myślałam, że Ediś się przestraszy i daruje sobie dalsze eksperymenty, ale gdzie tam! :-p

reklama
Misia gratulujemy ząbka! A tak się martwiłaś;-)

edit: i kolejny sukces! Maja znów zasnęła w łóżeczku, tym razem znów trwało to max 10 min!!! Tylko zastanawiam się jaki powinien być następny krok, tzn. jak nauczyć ją samodzielnego zasypiania bez głaskania po główce, trzymania za rączkę i poklepywania po dupce. Może któraś mnie oświeci?

Ostatnia edycja:
misia
gratulacje dla malutkiej

Pogoda piekna - jak na koniec lutego, a ja mam nastrój na mord . . .

Kupiłam gotowe pierogi na obiad w barze mlecznym, obraziła sie na mnie szwagierka (siostra M.), Olek spadł mi z łózka - popłakał ale juz oki (mam nadzieje), jutro mam zjazd i chyba:eek: zaliczenie a nic nie wiem i ma mocnych bym opanowała nawet same formuły incorterms, a co dopiero reszte - fizycznie to nie problem nie spac ale psychicznie poprostu siadłam.
Czekaja mnie prakryki k ....wa co ja zrobie z dziecmi przez 4 tygodnie.:szok: kanaliza poszła - a własciwie zapycha sie rura gdzies:szok: na podwórku ( przeszło 200 mkw) lub w ogrodzie (ok. 100 mkw) no niby wiadomo jak rury ida ale kopac na którym odcinku nie wiadomo.:wściekła/y:

Pralka przestała wirowac . . . :wściekła/y:

Ide szukac adopcji ze wskazaniem - dla dzieciaków i grubej gałezi -dla siebie

Dostałam propozycje pracy w Danii - w moim (przyszłym) zawodzie - juz jade . . . ale dzieci . . .

reklama
dziewczyny, szukałam tego zdjęcia, jakoś tak mnie naszło, żeby Wam pokazać - 6 dni przed porodem:-)
_MG_1680 copy.jpg

Do góry