witajcie!
Za mna kiepska noc, masa pracy przede mna, nie wiem jak sie ogarnac...
Marysia ma biegunke
pierwszy raz w zyciu. Nie mam pojecia od czego, je caly czas dokldnie to samo przez te alergie. Moze zeby? W nocy lekko goraczkowala i marudzila. Najgorsze, ze ona nie chce nic pic. Musze w nia na sile wlewac odrobine wody, bo ona sama nic by nie wypila
wczoraj odwiedzila nas Asinka z Tymulkiem. Jaki on jest cudny! Straszny slodziak
Przy Marysi to prawdziwy akrobata, czlowiek guma. Marysia wszystko robi tak sztywno a on taki wygimnastykowany
Mysle ze Asia sie nie obrazi jak zdam relacje w watku zdjeciowym.
stopa jaki wzorowy post! Nono, powinnas byc przykladem dla wszystkich forumowiczek
Co do spotkania - jestem bardzo chetna! Wspolny spacer mile widziany. Kiedy proponujesz? :-)
dubeltowka i jak Asia dzisiaj? Lepiej z noskiem?
Iza Maja jest cudna! Marysia dwa razy w zyciu spala na brzuchu. Z reguly jak sie przekreci na brzuch to koniec spania...
Aestima ja sporo podcielam wlosy i jest znacznie lepiej z wypadaniem. Wiem ze juz nie karmie, ale jak jeszcze karmilam widzialam roznice po podcieciu. Tyle, ze ja mialam bardzo zniszczone koncowki wiec i tak trzeba bylo je ciachnac.
mgordon radzilas Aestimie o lekarzu a u nas to samo... tez sie zastanawialam czy do lekarza nie jechac ale co mi lekarz powie na stan podgoraczkowy? Poki co poczekamy. Tylko ta biegunka mnie martwi. I apetyt slaby. Zjadla tylko polowe obiadu wczoraj a to jej sie nie zdarza.
madzioolka biedna zapracowana jestes strasznie... ja sobie nie wyobrazam ciagnac calego etatu no ale wiadomo ze jak trzeba to trzeba. Mysle ze w tym wszystkim mam calkiem niezla sytuacje, bo spedzam duzo czasu z Marysia a jednoczesnie codziennie wychodze z domu do pracy na jakies 3, 4 godzinki. Dzieki temu nie jestem przytloczona siedzeniem w domu.
Ironia ja normalnie chodze spac ok 1 ale ostatnio padam o 22
A najgorsze ze nie powinnam bo tez mam mase pracy przy kompie. Przedwczoraj zasnelam na dywanie obok bawiacej sie Marysi
zolza kciuki bardzo mocno zacisniete...
mamusiu skad sie biora te wszystkie cholerstwa? Poczekaj na konsultacje z lekarzem. Mi w ciazy wychodzily dziwne wyniki, myslalam ze mam kilka chorob ale te wyniki nie sa jednoznaczne. Masa czynnikow moze wplywac na wyniki. Trzymam za ciebie!