reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Maja ma 3-cią drzemkę, może uda mi się nadrobić

Stan podgorączkowy się utrzymuje, ale nie daję ani nurofenu ani paracetamolu, niech organizm walczy. Nawet trochę się bawi, ale bidulka jest taka zagilona z załzawionymi oczkami:-(

i tyle zdążyłam napisać, bo M. się obudziła...

reklama
Zołza, al jednocześnie widzę, że wychodzą 2 dolne 1i może stąd 37,6. no i pogorszenia nie ma. A boję się, ze w przychodni jeszcze coś gorszego złapie- mrozy odpuściły i wszyscy chorzy! No nie wiem co robić:(

:tak: Bardzo możliwe, że to ząbki! W takim razie bym jeszcze troszkę poczekała. O ile nie strzeli w górę temperatura, to na spokojnie.. :-)

Dubeltówka, a widzisz, możesz mieć rację. Niestety, dzieciaki teraz na wiele rzeczy się uczulają. Nie ma to jak mamine oko. Poobserwuj maleńką i będziesz wiedziała.

Izunia, Maja cudna! :-) A łańcuszek do smoczka z rossmann'a? ;-)

Stopa, długo musiałam na niego czekać ;-) i przebierać po drodze :-p Ale mi się "gratis" trafił mniej fajny - ale już nie będę wracać do tematu teściowej :-p

Mgordon, współczuję Ci... I rozumiem już brak cierpliwości... Życzę CI powodzenia, jakąkolwiek decyzję podejmiesz.

Mrsmoon, trzymam kciuki za jak najszybsze wyzdrowienie Majeczki!

mgordon, nagotowałam rosołu:) Ale chętnie bym się nie tyle na krupnik, co ploty spotkała, tylko nie chcę Cię zarazić- obawiam się, że nasz dom , to jedno wielkie siedlisko infekcji:wściekła/y: Jeszcze Miesio jako tako. Na szczęście gorączki nie mamy- tyle dobrego.

Zołza, mi z kolei taki dobry i cierpliwy napatoczył się bez zbytniego szukania i przebierania:tak: W wieku lat 16-tu:-) Ale gratis też jest... ;-)

Aestima
A ja zamias kaszy dałam ryz (przez przy[adek) i ryzowa wyszła, ale do niej mam w gratsie deser . . . pomaranczki w kremie jogurtowym z galaretka (wlasnej produkcji).

Aestima
A co do Miesiowej temperatury - to jesli je, kaszlu kataru nie ma, nie wymotuje itp. to pewnie zeby a na taki stan lekkiej goraczki tak szczerze co lekarz pomoze? No co zaleci Bufenik czy cos innego podawac, to samemu mozna, a teraz znowu wilgotno i w przychodniach pewnie pełno.

reklama
Do góry