reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Wróciłyśmy......
U Asi obyło się bez antybiotyku, w ogóle bez żadnych leków czyli dalej jesteśmy w czarnej doopie bo nic nowego mi nie powiedziala, zbijać temperaturę, czyścić nosek i podłożyć coś pod materac do spania:wściekła/y:Tyle to ja wiem. Wspaniał nocka mnie czeka po raz drugi.......aaaa i jeszcze mnie pocieszyła, że taki stan może trwać do 6 tygodni i jeżeli nie będzie wymiotów, albo biegunki i wysokiej temperatury to nic z tym nie da się zrobić, nosz ku*wa mać.

U mnie wstępna infekcja i antybiotyk, ale wstępne wyniki czy to coś poważniejszego za kilka dni. Jak się okaże, że to coś gorszego to zadzwoni, a jak nie to po antybiotyku powinno być dobrze.........

Nienawidzę tutejszej tutejszej służby zdrowia, imbecyle i tyle:wściekła/y:

Trasia my wychodzimy, może nie za często bo 3 razy w tyg ale to zawsze coś. Tak myślę, że może te choróbsko i moja infekcja to od basenu:eek:

Przepraszam, że tylko o sobie ale jestem wściekła i przerażona perspektywą dzisiejszej nocy:no:

reklama
Dziewczyny, czytam Was, ale z Mają na rękach ciężko odpisać...wróciła gorączka - 38st, podałam nurofen i czekamy na lekarza. Maja kicha, leci jej wodnisty katar ciurkiem z noska. Chyba od A. się zaraziła, tylko skąd ta gorączka? Po szczepieniu była w czw i pt, w sb lekki stan podgorączkowy, wczoraj już nie było, a w nocy gorączka wróciła...:-(

Mrsmoon gorączka jest stąd bo organizm walczy z czymś co Maja załapała...u nas było identycznie tylko skończyło się antybiotykiem bo homeopatia tym razem nie zadziałała...i radzę Ci zawczasu kupić Katarek i Quixx (hiperizotoniczny roztwór wody morskiej) dużo lepszy niż Disnemar...bo udrażnia nosek...

Dubeltówka kurujcie się :*

I jak Was tu doczytać...:confused:
Hej Kochane!
Mam cały weekend do nadrobienia:szok:. Włączyłam rano kompa, weszłam na BB i.... przeczytałam parę zdań po czym zajęłam się inną robotą :-/
Może wieczorkiem mi się uda i chociaż w wielkim skrócie się dowiem co u Was.
Maja właśnie zapadła w drugą drzemkę. Idę zobaczyć w jakiej pozycji śpi, bo ostatnio jest mistrzynią w pozach do spania :)

o chioelra...wiecie ze przeczytalam kazdy post i nie wiem co czytalam... :eek: slecze od 9 w robocie po łokcie... :baffled: raz sie sypie az do przodu i tak w kółko:angry: :angry: jedyna rozrywka to zakupy z beniem :confused2: wow...ale zabawa kupilam mrozona rybe i dalam mu do zabawy zeby sie nie nudził:-D

Weekend sie skonczył - w miare szybko naszczescie, M. dzisiaj w pracy do 16 -tylko . . . ale jutro ma cos do załatwienia - bedzie pozniej :-)

Dzieciaki spia - u nas naszczescie zdrowe. BUZIAKI DLA WSZYSTKICH CHORYCH!

Izabela
I jak mieszkacie razem, a nie mozecie dojsc do porozumienia w sprawie podziału?
Moj M. nawet nie jest tu gdzie mieszkamy zameldowany.

traschka
Robie to samo z prezentami dla Ameli od tesciowej:tak: (np. placzacym bobasem) zostawiam u niej pod pretekstem, ze jak wpadniemy to zabawek nie trzeba zabierac.

Aestima
To Jak Michał wydrowieje odwiedze Was z piwem zamiast ptasiego ;-)

Anapi
Super, ze interes ruszył.

Aestima, Zołza , Ironia
Ja tez mam okresy jak by leciało i nie mogło przestac - wczesniej po Ameli tak nie było- moze to po chlopakach?:confused2:

Padam na pyszczek...pisze juz z lozka spod pierzynki.Maja spi.Dostala na noc paracetamol.Byla lekarka,Maja ma wirusowke jakas, tylko katar i gardlo lekko zaczerwienione.Ale malo dzis jadla...za to duzo pila.
MISIA dzieki,kupilam katarek i hipertoniczny marimer.I wiesz co?Jak Maja fridy nienawidzila tak katarek lubi:-) siedzi spokojnie,nie wyrywa sie i nie placze.No bajka po prostu:-)Marimeru za to nie lubi...
Ide spac kochane,bo pewnie ciezka noc przede mna,bylam na zakupach jedzeniowych i strasznie mnie zmeczyly...Nie nadrobilam niestety...

reklama
Do góry