reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
AESTIMA - no boli jak choelra i obfity jest chodzej ak kran i co chwila sie ogladam czy nei przeciekam :confused2: przedtem mialam okres 3 dniowy i taki bardzo skąpy a teraz porazka ghrr... :wściekła/y:

zołzik
- trzymam kciuki!! trzeba byc twardym i nie dac sobie wejsc na głowe

kasiawild - powiem ci ze to juz chyba troche uzaleznienie bo jak siedze przed tv albo w toalecie to mysle co jeszcze trzeba zrobic a po co siedziec i ogladac film jak moge sluchac tv i pracowac przy kompie :crazy:

u nas ciezki czas :-( kolejne zeby chyba ida bo maly niedspokojny i jakis poddenerwowany, co chwile wybucha złoscia albo placzem i pomaga mu tylko jak zostaje sam i sam sie bawi... w ogole nie chce przytulania ani zabaw z nami:eek: idzie sobie przed tv i bawi sie przy szafce sam:no: strasznie mi go zal :-(

Doris, gratulacje! Wszelkie postępy naszych czerwcowych dzieciaczków radują me serce, jakby to mojego dziecięcia dotyczyło :-)

Ironia, małemu na pewno przejdzie ten okres, trzeba przeczekać. Sił życzę!

Ediś właśnie wstał, idę robić mu kaszkę. Na razie!

Ediś cieszy się do misia :-D Bosko to wygląda! Śmieje się w głos i co chwila przysuwa buźkę do zabawki, jakby chciał dać buziaka, poczym znów się cieszy :-) Radocha moja kochana :-)

Doris gratki dla Juleczki, a jeszcze niedawno martwiłaś się, że z niej leniuszek ;) życzę teraz dużo sił :D ja mam zakwasy od łapania Kubika ;)
ironia biedny Benio :( jakiś żel stosujecie? może chociaż na chwilę pomoże...
Zołzik, ależ to musi uroczo wyglądać :) a mój mały wredzioch w ogóle nie lubi żadnych maskotek, jak jest coś nowego to popatrzy przez 30 sekund, potem dotknie dwa razy i wykonuje śliczny rzut :] a ja bym tak chciała, żeby jakąś przytulankę pokochał i lepiej czul się w łóżeczku... ale chyba mu tam pociąg z plastiku z fp wsadzę, nim się interesuje dłużej ;)

ło mamo, coś mi dziś odbiło, już drugie pranie robię, czyściutkam, 'odhaszczonam' i mam tysiąc myśli za co się dalej zabrać?!?! czemu jak człowiek ma wolną chwilę bezdzieciową to nadrabia zaległości w nieprzyjemnych obowiązkach grrr! no ale chyba odpuszczę i odwiedzę bratanka w szpitalu, tak mi go szkoda :( no ale prawie dobija do swojej wagi urodzeniowej, więc może niedługo ich wypuszczą :(

jejku tak tylko tu zerknęłam i nic nie poczytałam bo z ilością to wy przesadzacie ;-) ja nie mam kiedy tego czytać a co dopiero pisać ;-)
pozdrawiam was kochane pisarki :-)

eh moja mała meczydupa idzie spac :) :-D wreszcie bo humorek to on dzis ma niekiepski....albo nas gryzie pluje albo sie złosci eh...

smial sie dopiero jak na skakance skakalam :confused2:

reklama
muszę się wyżalić...umieram...dostałam 2 okres po porodzie, pierwszy właściwie to takie mocniejsze plamienie było a teraz potop...skończyły się dobre czasy, skończyłam opakowanie cerazette i bach karmazynowy przypływ albo raczej odpływ...:szok::wściekła/y:

Do góry