reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
hejka
u nas trochę gorzej, przez mojego wspaniałego męża Tymek się rozbudził i spać w ogóle nie chciał ehhhh....
hej marta jakie sny miałaś? ;-)
u nas trochę gorzej, przez mojego wspaniałego męża Tymek się rozbudził i spać w ogóle nie chciał ehhhh....
hej marta jakie sny miałaś? ;-)
Hej
Miałam więcej napisać, ale Maja się zbudziła
Igor już oddelegowany do szkoły z sąsiadem :-)
Hej Martuś
Agabre - jak byłam u rehabilitantki to mi powiedziała, że jej lekarz powiedział że nie ma tętna i dał tabletkę wczesnoporonną.... Ponieważ sama jest lekarzem, to udała się do innego, bo coś jej nie odpowiadało. Dzisiaj jest w 4 mcu ciąży! Więc jednak tętno było ?! Eh... wciąż trzymam kciuki i zrobiłabym tak jak Agatka radzi. Ściskam
Miałam więcej napisać, ale Maja się zbudziła
Igor już oddelegowany do szkoły z sąsiadem :-)
Hej Martuś
Agabre - jak byłam u rehabilitantki to mi powiedziała, że jej lekarz powiedział że nie ma tętna i dał tabletkę wczesnoporonną.... Ponieważ sama jest lekarzem, to udała się do innego, bo coś jej nie odpowiadało. Dzisiaj jest w 4 mcu ciąży! Więc jednak tętno było ?! Eh... wciąż trzymam kciuki i zrobiłabym tak jak Agatka radzi. Ściskam
Rany, nie wiem czy uda mi się nadrobić ostatnie dni, ale chociaż dzisiaj postaram się jakoś dotrzymać kroku...
Wczoraj dałam ogłoszenie sprzedaży wózka i miałam tyle telefonów, że Romek w końcu się zaczął śmiać. Co druga osoba chciała już kupić, ale obiecałam dziewczynie, która zadzwoniła jako pierwsza, że przetrzymam jej wózek do dzisiaj (jest zdecydowana, tylko nie miała wczoraj jak przyjechać).
No i w końcu zrobi się więcej miejsca, bo dwa wózki w domu zajmują trochę przedpokoju.
Wczoraj dałam ogłoszenie sprzedaży wózka i miałam tyle telefonów, że Romek w końcu się zaczął śmiać. Co druga osoba chciała już kupić, ale obiecałam dziewczynie, która zadzwoniła jako pierwsza, że przetrzymam jej wózek do dzisiaj (jest zdecydowana, tylko nie miała wczoraj jak przyjechać).
No i w końcu zrobi się więcej miejsca, bo dwa wózki w domu zajmują trochę przedpokoju.
Aestima
Fanka BB :)
hej kochane, wczoraj nadrobiłam, ale odp. już zabrakło sił i czasu. Dzisiaj też na sekundkę tylko, bo koleżanka ze swoim bobo wpada Trazeba ogarnąć chatę, o obiedzie pomyśleć... Tak więc póki co jedynie się z Wami witam! MIłego dnia:-)
traschka
Mama Marysi
dzien dobry! My jestesmy komplenie zasypani, wczoraj wieczorem mialam jechac do grafika i ugrzezlam w sniegu. Nie wiem czy dam rade dotrzec do pracy, podobno droga do Zywca to dzis dramat... A dzis jedziemy do dermatologa. Mam nadzieje ze dotrzemy, bo to przekladana wizyta z tej ostatniej wpadki z zatrzasnieciem kluczykow
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
hej iza i mamusia
mamusia glupio pytasz jakie sny:-) nawet maz w nocy cos sie przytulal le ze mam owulacje i po wpadce agabre przestraszona wizja kolejne ciazy obeszlismy sie tylko smakiem:-)
tak myślałam ja tam bardzo lubię takie sny...
Iza - z kolei u nas to ja jestem z tych chrapiących i Tymcio też lubi przy mnie spać
Aestima - miłego spotkania z kumpelą
Trasia - &&& za wizytę u dermatologa, oby odbyła się bez przygód
reklama
traschka
Mama Marysi
marta hehe, takie sny w ciazy mialam non stop