reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej
Miałam więcej napisać, ale Maja się zbudziła :szok:
Igor już oddelegowany do szkoły z sąsiadem :-)
Hej Martuś :)

Agabre - jak byłam u rehabilitantki to mi powiedziała, że jej lekarz powiedział że nie ma tętna i dał tabletkę wczesnoporonną.... Ponieważ sama jest lekarzem, to udała się do innego, bo coś jej nie odpowiadało. Dzisiaj jest w 4 mcu ciąży! Więc jednak tętno było ?! Eh... wciąż trzymam kciuki i zrobiłabym tak jak Agatka radzi. Ściskam

Rany, nie wiem czy uda mi się nadrobić ostatnie dni, ale chociaż dzisiaj postaram się jakoś dotrzymać kroku...
Wczoraj dałam ogłoszenie sprzedaży wózka i miałam tyle telefonów, że Romek w końcu się zaczął śmiać. Co druga osoba chciała już kupić, ale obiecałam dziewczynie, która zadzwoniła jako pierwsza, że przetrzymam jej wózek do dzisiaj (jest zdecydowana, tylko nie miała wczoraj jak przyjechać).
No i w końcu zrobi się więcej miejsca, bo dwa wózki w domu zajmują trochę przedpokoju.

hej iza i mamusia
mamusia glupio pytasz jakie sny:-) nawet maz w nocy cos sie przytulal le ze mam owulacje i po wpadce agabre przestraszona wizja kolejne ciazy obeszlismy sie tylko smakiem:-)

Ostatnia edycja:
hej kochane, wczoraj nadrobiłam, ale odp. już zabrakło sił i czasu. Dzisiaj też na sekundkę tylko, bo koleżanka ze swoim bobo wpada;) Trazeba ogarnąć chatę, o obiedzie pomyśleć... Tak więc póki co jedynie się z Wami witam! MIłego dnia:-)

dzien dobry! My jestesmy komplenie zasypani, wczoraj wieczorem mialam jechac do grafika i ugrzezlam w sniegu. Nie wiem czy dam rade dotrzec do pracy, podobno droga do Zywca to dzis dramat... A dzis jedziemy do dermatologa. Mam nadzieje ze dotrzemy, bo to przekladana wizyta z tej ostatniej wpadki z zatrzasnieciem kluczykow:)

hej iza i mamusia
mamusia glupio pytasz jakie sny:-) nawet maz w nocy cos sie przytulal le ze mam owulacje i po wpadce agabre przestraszona wizja kolejne ciazy obeszlismy sie tylko smakiem:-)

tak myślałam :-D:-D:-D ja tam bardzo lubię takie sny... :-D:-D:-D
Iza - z kolei u nas to ja jestem z tych chrapiących i Tymcio też lubi przy mnie spać :-D
Aestima - miłego spotkania z kumpelą
Trasia - &&& za wizytę u dermatologa, oby odbyła się bez przygód

reklama
Do góry