reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

o tak Setana tak jak jogurty...najwięcej owoców znalazłam w muller gracja, coś koło 30%, w pozostałych sok buraczany i max. 5%...żenada
właśnie miałam pytać jak szczepienie, ale widzę, że napisałaś - my jutro rano jedziemy, mam nadzieję, że będzie ok...ale już się boję
Majcia śpi od 17, ciekawe, o której na noc zaśnie, dziś wsunęła zupkę pomidorową z hippa, ale już nie tak chętnie jak koperkową...Padam na pyszczek, ale jakoś się przemęczę do wieczora, A. już jedzie z pracy, ale oczywiście TT zakorkowana od Marymontu...

reklama
Andariel u mnie kaszki Holle są po 13,20 jak chcesz to mogę Ci kupić i wysłać, chyba będzie taniej niż przez allegro. Tylko, że będę w tym sklepie dopiero w przyszłym tygodniu.
Mrsmoon będzie dobrze tylko postaraj się nie panikować żeby stres się Majce nie udzielił...

no i nie ma dzidzi tylko torbiel na jajniku :szok: no cóż jeszcze raz dzięki za kciuki, zmykam usypiać Hanię :)

o kurka - szkoda... no ale dobrze, że już wiesz!
Setana dzięki, jako że jestem w gorącej wodzie kąpana, już zamówiłam parę godz. temu na all.;-)

Leoś zjadł po 20 -200 ml kleiku ryżowego z odrobiną sinlacu (na mm), popił cycem i śpi; pewnie do północy dośpi i znów będzie jedzonko; dziś pierwsza noc w miękkim łóżeczku, ciekawe jakie będą wrażenia... a Ninka dopiero teraz padła, zrobiłam ten błąd, że jej puściłam Smerfy i chyba z 5 z rzędu obejrzała:/ a potem już spać jej się odechciało...

AGABRE bardzo przepraszam, że się wtrącam ale jak dla mnie to od torbieli na jajniku nie ma wymiotów chyba, że jest to ciąża pozamaciczna; po drugie zrego co piszesz to objawy ciąży masz od tygodnia a " wypadek" był dwa tygodnie temu czyli w ciąży jesteś dwa tygodnie; z całym szacunkiem dla twojego lekarza ale nie jest on w stanie stwierdzić tak wczesnej ciąży. Moim zdaniem powinnas zrobić Hcg z krwi bo jest to jedyne badanie, które w tak wczesnej ciąży moze dać jasny obraz lub za kilka dni powtórzyć test z moczu. A tak z ciekawości to co lekarz zalecił w związku z torbiela??? Przepraszam ze tak piszę ale znam kilka przypadków "torbieli" z których rodziły sie dziec; uważam zetrzeba miec100% pewności do tego co sie diagnozuje.

hej, hej..
no nie mam kiedy zajrzeć..Julia dziś dawała czadu, ze hej...i nie miałam ani chwili...

Przede wszystkim śniła mi się Agabre - że napisała, z test pozytywny..no ale widzę, ze chyba nie.....choć fajnie by było gdyby to była pomyłka

jeżeli chodzi o jedzenie, jak tak czytam to mam wrażenie,ze Julia jest na poziomie..ufff, a wydawało mi się, ze jest niejadkiem, ale nie...co prawda w nocy je raz, a w sumie nad ranem tak gdzieś ok 5-6 - 180 ml mleka Bebiko 2R czyli z kleikiem + 2,5 miarki kleiku ryżowego...
Wstaje i tak po 4 h je taką samą porcję...12:30-13:30 je obiad 190-200g - cały mega słoik obiadu..zależy kiedy je ten ranny posiłek, ale tak po 3,5 h....po ok 3h zjada kaszkę smakową Bobovita, ...1,5h później dajemy jej deser ze słoika lub banana całego, albo jabłko, do tego herbatnika lub chrupek kukurydziany i tak koło 19:30 zjada mleczko z kleikiem na noc 180ml mlek 2R+ 2,5miarki kleiku i do nad ranem wytrzymuje...zdarza się często po drodze w dzień jakaś kromka chleba z minimalną ilością masełka, trochę budyniu..

No i muszę odpukać, ale od 1,5 tyg. sypia regularniej, tzn. zasypia ok 10:30 na połtora godziny i tak koło 15 na półtora godziny..choć dziś było krócej, ale pory podobne..

mrsmoom na szczęscie nie daje się chorobie...a samochó juz przełknęłam...nie to, ze nie mamy duzego auta, bo do 1,5 roku mamy skode superb combi, jest ogromna,matiz był tylko moim autkiem na dojazd do pracy..ale ostatnio to głownie skoda się poruszam.... ale teraz mąz potrzebuje czegoś bardziej roboczego niż matiz,ze tak powiem, bo on nim jeżdził i woził brudne rzeczy..

kurcze, ale jestem zmęczona..do tego czekam na miesiączkę..od 2 dni się spóźnia...aaaaaale to nie ciąza, na pewno nie..bo z seksem to do czynienia miałam ostatnio chyba w listopadzie...heheh, chyba te piguły takie dziwne...

Zmyka, bo pewnie piękna się obudzi w środku nocy i znowu nie będę miała siły...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja po siłowni....kocham to uczucie zmęczenia i świadomości, ze robię coś dla siebie pożytecznego:tak:
Agabre szkoda, chociaż Agata zasiała ziarno niepewności więc może, może;-)
mysia spóźnione życzenia urodzinowe dla synka
Śmigam spać bo muszę nadrobić łóżkowe zaleglości;-)
Dobranoc

Do góry