andariel
mama super dwójki :]
dzięki, dziewczyny! akurat na 2 obiadkach najbardziej mi zależy, bo warzywa absolutnie najważniejsze; podejrzewam, że deserek będzie nam co ileś dni wypadał (zresztą i tak nie daję go codziennie), poza tym nie potrafię tak rygorystycznie trzymać się godzin jedzenia, wystarczy też, że np. Leo dłużej pośpi w dzień i już grafik się wali; no i niedlugo dojdą dłuższe spacery i byc może wtedy też nam coś wypadnie z grafiku;
dubeltówka - są dni, że on tak je (choć dotąd tylko cycek, bez mm, a ta chyba mocniej nasyca i przymula), ale weź też pod uwagę, że on o 2 miechy starszy od Asi, no i wciąż się rusza;
dziewczyny coś sobie w kręgosłup zrobiłam zachciało mi się poszaleć z Nuśką przy Guns`roses... trzepanie herami i te sprawy... młoda miała niezły ubaw, ale ja już z wprawy wyszłam i ciepię...
dubeltówka - są dni, że on tak je (choć dotąd tylko cycek, bez mm, a ta chyba mocniej nasyca i przymula), ale weź też pod uwagę, że on o 2 miechy starszy od Asi, no i wciąż się rusza;
dziewczyny coś sobie w kręgosłup zrobiłam zachciało mi się poszaleć z Nuśką przy Guns`roses... trzepanie herami i te sprawy... młoda miała niezły ubaw, ale ja już z wprawy wyszłam i ciepię...