nutria
Mama X 2009
zolza - a skąd Ty jesteś (ja już pracowicie zapomniałam.. )
Ja niestety też chodzę sama.. nie lubię tego no ale lepiej samej niż w ogóle..
Sylwia - trzymaj się dzielnie. jak jakieś 6 dni temu miałam 2 dni bezobjawowe i też się zestresowałam ostro... teraz mi dolegliwośći wróciły, więc jestem troszkę uspokojona. ale i tak z niecierpliwością czekam na 2.12
Aestima - z tego co wiem, to na zwykłą opiekę w ciąży nie potrzebujesz mieć ubezpieczeń itp i powinni Cię w ciąży przyjąć w każdym państwowym szpitalu... ale nie jestem pewna. Czy przypadkiem nie jest tak, ze jak jesteś studentką, to znaczy, ze jesteś ubezpieczona w NFZ.. ? nie pamiętam. Najlepiej zapytaj tam w dziale eksperckim - tam jest prawniczka, która szybko odpowiada na różne dziwne pytania nasze.
Ale z tego karmienia wyszedł temat...
ale zgadzam się - fajnie poznać różne poglądy. A co będzie - to będzie.
Wyobrażacie sobie jednoczesne karmienie bliźniaków w parku. ;-)![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
Ja niestety też chodzę sama.. nie lubię tego no ale lepiej samej niż w ogóle..
Sylwia - trzymaj się dzielnie. jak jakieś 6 dni temu miałam 2 dni bezobjawowe i też się zestresowałam ostro... teraz mi dolegliwośći wróciły, więc jestem troszkę uspokojona. ale i tak z niecierpliwością czekam na 2.12
Aestima - z tego co wiem, to na zwykłą opiekę w ciąży nie potrzebujesz mieć ubezpieczeń itp i powinni Cię w ciąży przyjąć w każdym państwowym szpitalu... ale nie jestem pewna. Czy przypadkiem nie jest tak, ze jak jesteś studentką, to znaczy, ze jesteś ubezpieczona w NFZ.. ? nie pamiętam. Najlepiej zapytaj tam w dziale eksperckim - tam jest prawniczka, która szybko odpowiada na różne dziwne pytania nasze.
Ale z tego karmienia wyszedł temat...
ale zgadzam się - fajnie poznać różne poglądy. A co będzie - to będzie.
Wyobrażacie sobie jednoczesne karmienie bliźniaków w parku. ;-)
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)