reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dopiero wróciłam z ostatnich warsztatów... Umówilismy się na spotkanie za jakieś 2 miesiące i zostałam wmanewrowana w zorganizowanie go i w ogóle ogarnięcie naszych kontaktów ;) ale zrobię to z przyjemnościa, bo naprawdę fantastycznych ludzi tam poznałam :) Dostałam też dyplom ukończenia kursu :)

No to się pochwaliłam :)

Nadrobiłam, ale padnięta jest strasznie...

Aaaa dziękuję za gratulacje te ząbkowe i chodzeniowe (ale sprostuję od razu, zeby nie było, to nie jest chodzenie jako takie, tylko pierwsze nieśmiałe kroczki przytrzymując się mebla). Zaskoczył mnie w kazdym razie, bo żadne z moich dzieci tak szybko nie stawiało pierwszych kroczków...

Dobrej nocki!

Pytanie do mam starszaków - Amela od 2 dni ma nieswiezy oddech - zeby myje jej 3 razy dziennie po 3 minuty, jezyk tez jej szoruje. Przydki zapach jest odrazu po umyciu. Pomysły?

u nas to był zwiastun albo początek infekcji górnych dróg oddechowych;

wow, Madzioolka, jaki post! też sie podpisuję pod prośbą do Agaty R o nazwę tych eko-specyfików:)

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczornie

Mrsmoon..mi też się wydaje, że musisz jeszcze parę dni obserwować. Będzie dobrze!!!
Natomiast jeśli chodzi o dziąsełka to Julia nie miała ani spuchniętych ani zaczerwienionych a tu nagle ząb.

Misialina...nie dałam w końcu tego viburcolu. Julia śpi bardzo nerwowo i źle. A cycoli chyba całą noc. Nie wiem ile, bo już nie liczę

Mgordon...ja nie mam pomysłu czemu jak piszesz że ząbki, gardło ok.

Zeberka...normalnie aż się wierzyć nie chce, że artuś chodzi. ą niedawno pisałaś, że masz już dość leżenia w szpitalu.

Aestima..pokrzywiona??? jakoś mi się wierzyć nie chce. Może to przez to, że przyjmowała Cię po ciemku? ;-)

Trasiu...Marysia za Tobą tęskni dlatego chce abyś całkowicie się nią zajmowała. Brakuje jej Ciebie.

Izunia...no nie doleciałam :-). Samolot sie spóxniał ale obiecuję, że na kolejnym obiedzie będę.

Andariel...Leoś biega na czworakach...ale to musi być slodki widok. Nasz mały dzielny rycerzyk :-)

Marta...Norbert też już pewnie zasuwa przy meblach...

A ja się własnie położyłam i zamierzam jakiś film obejrzeć...moża mi się uda choć napisy początkowe zobaczyć zanim zasnę ;-)

edit...długo mi zeszlo przy pisaniu tego posta...kliknęłam wyślij, patrzę a tam 15 nowych postów więc....

AgataR...witaj :-)

Madziolka...ale post!

Ostatnia edycja:
Siedzę i oczy mnie bolą. Mąż gotował gulasz na jutro a że mam wrażliwe oczy to ledwo co patrzę (efekt po cebuli). Zmykam spać. Igorek jutro ma teatr, więc na luzie do szkoły go zaprowadzę, jaka ulga...
Pani pedagog znowu go dzisiaj pochwaliła :) Od przyszłego piątku zaczyna integrację sensoryczną 1,5h tygodniowo - jego fizjoterapeutka wciągnęła Igora do jakiegoś programu z UE, który mają, bo to co miał do tej pory to bardzo krótkie spotkania... Bardzo się cieszę, że te panie tak dbają o Igora.
Życzę każdej z Was spokojnej nocy,
:*

Witajcie wieczornie
Izunia...no nie doleciałam :-). Samolot sie spóxniał ale obiecuję, że na kolejnym obiedzie będę.

A ja się własnie położyłam i zamierzam jakiś film obejrzeć...moża mi się uda choć napisy początkowe zobaczyć zanim zasnę ;-)
Trzymam za słowo :) Jutro gulasz, więc jakby coś.. lotnisko-bemowo :D
Dobrej nocki :*

dzieńdoberek

ale se pospałam, to chyba te 2 miarki kaszki do mleka zadziałały, a któraś używa kaszki zdrowy brzuszek na noc 5 zbuż z lipą??? ciekawa jestem jak się sprawdza

Doris
- ściągam laktatorem i codziennie jest coraz mniej, ake bolą mnie cholernie jak bym non stop miała przepełnienie albo jakby mi sutki miały odpaść z korzeniami tzn. pociągając za sobą wszystkie kanaliki mleczne, jeszcze tylko kilka dni i je skończę

reklama
Do góry