reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doris badania krwi odpuściłaś, toś sobie następny temat wynalazła:wściekła/y: my bezzębne pewnie jeszcze długo, co potwierdziła dziś lekarka:-D Do 10. m-ca pierwszy ząbek to norma, ja nienormalna zatem jestem:rofl2:
Andariel to u Was z tą gorączką tak jak i u nas - jeden dzień i spokój...dziwne to...
zeberko cieszę się, że Bartuś w dobrym nastroju, to znaczy, że antybiotyk zaczął działać:tak:
Z Ciebie to naprawdę jest wózkowa maniaczka;-)
trasia a suzuczki albo suzukinki nie przejdą?:-D:-D:-D

reklama
Setana moja Maja też czasem co 4h je, szczególnie po 180-190g obiadu ma taką przerwę, a co z psiakiem się dzieje?

Ja nerwowo nie mogę słuchać i zdjęć Madzi oglądać, bo się rozklejam zupełnie...Zabiłabym sk...Boże, jaki stres to dziecko musi przeżywać...aż w żołądku ściska:-(

dziewczyny ja o Madzi staram się nie myśleć, bo mnie żołądek boli... nie mogę, nie potrafię sobie tego wyobrazić. Kim trzeba byc żeby to zrobić i co może czuć matka. Najgorsza ta niepewność...

setana
jak pewnie pamiętasz Marysia też nie ma w zwyczaju zawiadamiania, że jest głodna. Więc ja jedynie patrzę na zegarek i jak myślę, że to już pora to jej daję. I ona zjada, ostatnio dość chętnie. Ale gdybym nie zaproponowała to nie mam pojęcia po jakim czasie by sę zaczęła upominać. Nie chcę eksperymentować w tej kwestii. Ostatnio je mniej na dobranoc i budzi się ok 5 na I śniadanie (wczęśniej spała do 8). Ale kilka dni temu obudziła się o 3 więc pomyślałam, że pewnie jeszcze nie jest głodna, wzięłam ją do siebie do łóżka i ona po prostu zanęła i spała do 7.45... bez jedzenia.
a co z Tayą?

zebrra haha, padłam jak przeczytałam o twoich wózkach:))

marta haha, no mi niestety nie podobają się wesołe skrzypeczki :) Takie to słodkie... ja bym chciała coś miłego, ciepłego i klimatycznego:tak:

msmoon ne chcę doprowadzać stowarzyszenia suzuki do palpitacji serca, zostawię im w spokoju nazwę Suzuki, suzuczki itp. Niby mogę ale to naciąga na mnie inny system kontroli którego chyba wolałabym uniknąć... póki co:)

reklama
trasia - mnie sie wydaje ze masz tak klimatyczne nazwisko ze spokojnie dodaj do niego School i bedzie fajnie ;)
a jak klimatycznie to np:
= Krwawe struny michał podpowiada ze krwawe struny lucyfera haha :-D
= smyczkiem po oczach
= podal jeszcze jedna nazwe ale raczej nie zacytuje zbok jeden ! :-D:rofl2:

Do góry