reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Hej kochane. Wpadłam życzyć Wam i Waszym dzieciaczkom zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt :)

Przepraszam za nieobecność, ale nie dość że przedświąteczne szaleństwo to jeszcze mąż w domu ;) I jakoś gorzej mi się ze wszystkim zorganizować ;)

Buziaki przesyłam!

reklama
Jestem padnieta ale w całości przygotowana do świat. Tak bardzo lubie to całe zamieszanie, stanie w kuchni i pichcenie i to czekanie do pierwszej gwiazdki; dla mnie to ciagle jest magiczny czas, czuje sie nadal jak dziecko; nadal wierze w Mikołaja; to taki czas gdzie nie ma smutku, kłopotów dnia codziennego. Bardzo lubie ten spokój po kolacji wigilijnej, dzieci siedzą nad prezentami a ja myśle i mimo wszystko dochodzę do wniosku, ze ten rok był dobrym rokiem i tak z roku na rok..... Oj juz świętuje. A jeszcze tylko musze makowce wyjąć z piekarnika.

AESTIMA sernik chyba sie udał, wyglada dobrze ale próbować będziemy w pierwszy dzień świat, wiec opisze doznania smakowe. Bardzo mocno dziekuje za przepis.

KOCHANE ŻYCZĘ WAM RODZINNYCH, SPOKOJNYCH I ZDROWYCH SWIĄT ORAZ TEGO ABYSMY W TAKIM GRONIE DOTRWAŁY DO NASTĘPNYCH ŚWIĄT. ŚWIATECZNE CALUSKI DLA WSZYSTKICH MAMUŚ I MALUSZKÓW:-)

[h=2]Śniegu po nerki Wesołej pasterki Prezentów moc Sexu co noc Pysznego bigosu Gwiazdki z kosmosu I udanego wskoku do 2012 roku![/h]
bright-christmas-cute-gorgeous-jolly-Favim.com-126728.jpg

reklama
Do góry