reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Kochane, ja to chyba dopiero po świętach będę miała czas...sprzątam właśnie, A. w garażu sprząta auto po choince, Maja ze mną w leżaczku. Czytam, że mała Misia i Malwinka chore - oby się szybko wykurowały. Byłam dzuiś na zakupach, bo Mai owoce się skonczyły, to masakra co się w sklepach dzieje. W empiku swoje odstałam za prezentem A na jutrzejsze imieniny...Ledwo żyję...Jutro wpadnę na chwilkę na pewno:tak:
Kupiłam Mai czapkę na wiosnę w h&m, zaraz zdjęcie wkleję

Miłego popołudnia!

Oto i czapka 2011-12-23 13.01.20.jpg

piękna czapka:tak:

Misialina - dużo zdrówka dla Malwinki oby szybko przeszło, biedne maleństwo

ja też życzę:tak:

ja sobie założyłam konto na facebooku i nie mam pojęcia o co tam chodzi w ogóle połapać się nie mogę...:eek::eek::eek:

też na początku nie wiedziałam,ale szybko doszłam;-)

dzieki dziewczyny
u Misiuli jest zapalenie oskrzeli mamy antybiotyk
justynka1 kochana pulneo ponoc od 2 roku zycia ma byc, bo jst szkodliwy dla maluchow... od 2 miesiecy tak ponoc jest i maja to zmieniac wlasnie. Dzis mi to doktorka powiedziala bo wlasnie pytalam o pulneo my przy Fruciu czesto mielismy je wlasnie... A nasza ciagle na szkolenia jezdzi i na bierzaco jest z lekami.

Misialinka
zdorwka dla Malwinki!!!!

no nie gadaj:confused::szok:

Ja się trochę ogarnęłam już z gotowaniem...bigos zrobiony, ryba po grecku też, śledzie 2 rodzaje też, warzywa na salatkę ugotowane. Jeszcze karp został do zrobienia i mięsko do upieczenia :-).
Julia rozrabia na podłodze. Zaczęła się przesuwać w roznych kierunkach :-). Ale nia na kolankach tylko kręcąc się i turlając. Patrzę przed chwilą a Julia pod choinką buszuje.
A tutaj pustki....

Doris jak Ty to zrobilas ze juz masz tyle porobione ;-)
Ja jade do rodzicow na godzinke na sama wigilie i z powrotem do domu bo dzieci chore...
ja malo robie, mloda zasnela to moge w koncu do kuchni isc... nie ma szans z nia cos porobic terrorystka moja.
a teraz jak chora to ciagle sie by tulila...
ide salatke kroic i miesko pichcic na niedziele bo w 1 i 2 dzien swiat w domu siedzimy... troche popekluje i podpieke lekko by nie fisiowac w swieta pozniej ;-) bigos juz mam, pierniki, ciasto tez... pieczen od rodzicow dostalam ;) i jaja z pieczarkami zrobie oooo to jest mysl ;)

Ostatnia edycja:
Larvunia...ja pół dnia z Julią w kuchni spędzilam...Julia w wózku a ja robiłam jedzonko i tylko wymienialam zabawki na łyżki drewniane i inne kuchenne akcesoria którym Julka była zachwycona. Wigilai jest u nas w domu, rodzice przychodzą i wujek więc muszę mieć coś zrobione. Dobrze, że mama robi uszka z barszczem i rybę w galarecie.

Wszystkim mamusiom i maluszkom życzymy wspaniałych, rodzinnych Świąt, pełnych wiary i tchniętych optymizmem lepszego jutra. Niech ten czas pozwoli Wam nacieszyć się powiększoną rodzinką i da energię na kolejny rok.

Podczytuje was od czasu do czasu, ale mimo to mam duże tyły na forum ale Hanula jest tak absorbująca, że nie ma czasu na nic oprócz niej. Dosyć, że rośnie mi jakies mega ruchliwe dziecko, bo ani 10 sekund nie wytrzyma w spokoju, to w dodatku za nic w świecie nie chce być sama i domaga się ciągłej uwagi-patrz rączki itp Mimo to jest cudna, ma już 8100 i 73cm, póki co 0 zębów, nie siedzi sama, ale już robi wahadełko na czworakach, niestety jeszcze nie skumała jak należy sie posuwać na kolankach, co strasznie ją wkurza jedynie pełza w tył

Larvunia, Misialina oby dziewczynki szybko wróciły do zdrówka
mamusia dobrze, że już masz zabieg za sobą
aestima to badanie jakoś przeżyjesz, nie trwa długo, ale faktycznie przy klaustrofobii jest problematyczne
wszystkie pracujące mamusie podziwiam, ja zięłam 7 m-cy wychowawczego bo nie dałabym rady ogarnąć małej i pracy
doris super, że Julcia jest w stanie się zająć zabawkami i dać ci trochę popitrasić! ja raczej moge o tym zapomnieć, gotuje głównie z Hanką na rękach

Dla mamuś narzekających na nocki, dodam że u nas od samego początku jest sajgon, wiec czuje jakbym nie spała od 6 m-cy i marze jedynie o 3-4 pobudkach w nocy, póki co jest i tak już lepiej bo jedynie ok. 8, ale cycuś=smoczek, więc kręgosłup pęka od leżenia w pozycji bocznej 10h, nie wspomne o sutkach

Ale nie ma co narzekać, tylko cieszyć się pierwszym świętami naszych maleństw, więc moje drogie jeszcze raz zdrowych i wesołych Świąt życzę

reklama
Do góry