reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej,
ja tylko wpadlam aby zobaczyć czy jest wiadmość od mamusi- i jest!!!!!!:happy::happy:
Tak się cieszę, teraz już z górki:happy:A co do rodziny zastępczej - służę pomocą jezęli mamusia macie pytania- piszcie - miałam praktyki w oao a moja mama w ośrodku adopcyjnym pracuje już kilkanaście lat.

U nas maraton towarzysko- lekarzowy i choć moim jedynym obowiązkiem teraz jest gotowanie i karmienie miesia, to czasowo nie wyrabiam.

Byłam dziś u ortopedy i kurcze mam wadę wrodzoną\z \ktrórą nic praktycznie nie da się zrobić tylko zabiegi w celu złagodzenia bólu- trochę się podłamałam...
0 15 neurolog, ciekawe co on powie

Mrsmoon, oni od lat wspólne andrzejki, pieczenie pierników,wigilia, sylwester i śledzik- każda impreza w innym domu- u moich rodziców andrzejki:-)

mamusia magiczne kciuki zaciśnięte!

u mnie straszna bieganina, rano sprzątanie i opieka nad Marysią, potem praca a po proacy koncerty. Wracam do domu przed północą i padam...
Wczoraj teściowa kupiła mi całego królika od gospodarza, muszę go dziś poporcjować i pomrozić, pewnie mi pół nocy na tym zejdzie. I Marysia dostała dziś chrupka kukurydzianego. Początek średni, bo chrupki były za szerokie i dopiero jak jej przekroiłam wzdłuż to udało jej się spróbować kawałek - jejku ale jej smakowało! Aż piszczała z radości:)

Hehe, pracujące może z pracy piszą, bo w domu dzieci spokoju nie dają ;) Ja sama nie wiedziałam, że w dwie godzinki jestem w stanie całe mieszkanie posprzątać jak mała śpi i ugotować obiad do tego ;P

Mamusia, kciuki trzymamy mocno

Aestima, może jakieś wschodnie sposoby, akupunktura czy coś w tym stylu by pomogła?

Ironia, udanego wyjazdu :)

A ja ze świętami w proszku :( Tylko piernik upieczony już tydzień temu.

No i mi się Hanula obudziła, zmykam, buziaki :)

Hej wpadam na momencik dosłownie....byłyśmy dzisiaj na szczepieniu WZW Malwina darła się okrutnie...ale tak poza tym jest ok...moja prawie 7 miesięczna Truskawa waży 9 kg i 74 cm....śmieję się bo ta państwowa doktorka mi powiedziała że ją przekarmiam...i mam jej tyle jeść nie dawać....a jej że wiem co robię i moje dziecko nie wygląda na przekarmione...poza tym Malwina w sumie na cycu i deserkach owocowych, jabłuszko tarte bo zupki nie je bo ma do nich awersję...znowu moja doktorka do której chodze prywatnie twierdzi że Malwina dobrze przybiera w normie więc nie mam się czym martwić...dziecko jest zdrowe. No spróbuje Was nadrobić ale chyba nie dam rady...w domu maraton przedświąteczny...w week był maraton urodzinowy....muszę jeszcze chatę wysprzątać a jest tego trochę....sorry ze tak tylko o sobie ale pędzę do kuchni robić obiad ( łazanki u nas) i pierniczki piec ( biscotti z suszonymi morelami ) Pozdróeczka dla Was!

o kurde moj beni juz nie jest najwiekszym grubaskiem hihi ;) 8,5 ma :tak:

my przez chorobe cofnelismy sie znacznie w kulinarnych odkryciach...czekamy az mu sie flora bakteryjna calkiem odbuduje i bedzie dobrze poki co 3 dzien bez biegunki :) ale duzo zawdzieczamy marchewce :) :tak:

reklama
Dzień Dobry

Nie było mnie dwa dni :-(. Przygotowania przedświąteczne, zakupy, porzadki zabierają mi tyyyyyle czasu że nia mam kiedy zerknąć a forum. Komputer włączony od rana do nocy a ja nie zajrzałam nawet do poczty. Ale postaram się nadrobić choć trochę wątki.

Do góry