reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

moon- no bo co mozna razem z mezem robic hihi :-D

saffi - no butle sam pije ale z kubeczka to tak sobie...rozlewa za dużo ;) ostatnio w wannie wzial kubeczek do zabawy z woda i chciał pić głupol :szok:

no i moje dziecko uczy sie nurkowac haha :-D trzyma go M w wannie na siedzaco a ten pod wode i sie dziwi:eek:

beniuszka już zasnął na chwilke po zupce i indyczku...a ja dalej pracuje i zjem kanapeczki na lunchyk ;-)

reklama
hej Dziewczyny.

Próbowałam nadrobić tematy... ale nie do końca ogarnęłam wszystko...
U Nas ok- uczymy się spać w ciągu dnia w łóżeczku- zasypia na mnie a potem odkładam go do łóżeczka.
Mam nadzieje, że uda mi się go kiedyś położyć do łóżeczka i zaśnie w nim sam.

Marta mam nadzieje, że Młody dał Ci trochę odpocząć po tej przebojowej nocce i dniu.
Saffi a może zjadła coś co jej zaszkodziło? a może ząbki?
Mamusiu super! Bardzo się cieszę!!! Mówiłyśmy Ci że będzie dobrze!!! Musisz się Nas słuchać :tak:;-)
Dubeltówka nie lubisz zakupów? Chętnie bym to za Ciebie zrobiła- tylko trochę za daleko jesteś! ;-) liczyłaś że Facet zrobi pranie? he he...
Ironia u mnie to samo! Jak nie pił herbaty to nie pil, a teraz po jedzeniu potrafi wypić i 100ml... Zastanawiam się czy nie mam za sucho w pokoju?!
Mrsmoon Młoda czuje Twój stres... Więc musisz odpuścić... W końcu daleko jej nie puściłaś ;-)

Ironia, Saffi - he he dobre jesteście :-D my nie planujemy naszej 2 dzidzi na razie ;-)

napisze Wam jak będę pewna że się z mężem zakwalifikujemy, jeszcze nic nie wiadomo ale złożyliśmy z M wniosek dot. chęci zostania wielodzietną niespokrewnioną zawodową rodziną zastępczą o charakterze pogotowia opiekuńczego i skierowanie nas na kurs przygotowawczy,
ale jeszcze masa formalności przed nami i nie wiadomo czy nam się uda

saffi - moi rodzice mają zawodowa niespokrewnioną wielodzietną rodzinę zastępcza tzn 5 dzieci, rodzinny dom dziecka jest powyżej 6 dzieci, my zaczniemy od pogotowia opiekuńczego czyli max 3 dzieci,

dzięki dziewczyny za poparcie, mam nadzieję że się nam uda

reklama
moje kochane....wrocilam z lekjci taka wykonczona po calym dniu ze kazalam mezowi nalewac kielicha bo mialam wszystkiego dosc, w sumie dzis pierwszy dzien nowej rzeczywistsosci- a mianowicie wspinaczek norberta. oglaszam koniec leniwego pelzania, tylko raczkowanie na maksa i wstawanie wszedzie gdzie sie da, po prostu wykonczyl mnie dzis, nie moglam nic zrobic:no: na dodatek trafilam dzis na takiie lekjce ze nerwowo mnie skreclao, wiec te kieliszki meza mnie rozluznily i zaraz spadam spac, postaram sie wpasc rano i poczytac, jak mi mlody da of course
mamusia po prostu wielki szacunek dla was za to co chcecie zrobic:szok:

Do góry