reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cześć moje drogie wpdłam powiedzieć tylko ,że żyję:-):-)Jestem po mega maratonie w pracy!!!!!!!Pracowałam w zasadzie codziennie po 10-12 h non stop...Dzisiaj koniec 4-tego dnia pod rząd po 12 h i jutro oraz pojutrze wolne!!Mam zamiar tu zajrzeć:-):-)

A tymczasem mykam spać:tak:Muszę odespać ten gorący okres w pracy...

mamusia
STRASZNIE SIĘ CIESZĘ Z WYNIKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!STRASZNIE MOCNO TRZYMAŁAM KCIUKI ALE WIEDZIAŁAM ,ŻE BĘDZIE OK.Co to Waszego pomysłu to mocno trzymam kciuki za Wasz plan&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam Was wszystkie kochane i do usłyszenia jutro
:tak:

Dobranoc:*:*

reklama
heja..ale pustki ;)

nie ma was no to trudnooo ide do łozka ogladac na komorce na wspólnej ;) ;-)

skonczyłam własnie prace :) ah..uwielbiaam to :) tym bardziej ze w firmie z ktora nawiazalam teraz wspolprace szykuja sie duuze zmiany połączenia z innymi spółkami itd wiec pracy bedzie duzo ;-) a koles powiedział ze mu zalezy zebym nie wracała do pracy - bo nie bede miala czasu na jego sprawy :) ..mam nadzieje ze zaproponuje jakies ciekawe warunki..:) wtedy moglabym siedziec z małym spokojnie w domu :-):tak:

ironia albo jestes mistrzem albo twoj maluch to aniol, ja posta nie moge napisac bo lazi po mnie nie mowie juz o prracy:no:
katamisz hej, wlasnie myslalam wczoraj o tobie

tyle mojego pisania bo sie po prostu pisac nie da:baffled::crazy:

hejka
mój syn zrobił bunt w nocy zasnął o 23 a od 1 do 5 w nocy nie spal no możne z pół h na rękach i ciągle płakał, masakra jakaś smarowałam mu maściom dziadulka ale to nic nie dało, jestem jak zombi, jeszcze tak nie miałam...

witam sie i ja :)

marta - nie wiem czy taki aniol ale spokojnie pobawi sie do1,5 h sam albo ze mną ale w poblizu :tak: troszke lulania nogą a rękami pisze ..albo rozrabia na dywania a ja do niego gadam śpeiwam i lookam czy aby nie zabiera krzeseł spod stołu i nie podchodzi do kolumny :-p

Cześć :)
Piszę z pracy więc będzie krótko żeby mnie nie przyłapali :-p
U nas jakos leci, tylko te dni za krótkie... rano do pracy, potem po drodze do sklepu, wyściskać Majonezkę, pobawić się trochę, nakamić, wykąpać i spać, sama też szybko padam... brakuje czasu na cokolwiek innego... i forum mi bardzo brakuje.... ogólnie mam wrażenie że czas mi przez palce ucieka i tak jakos smutno od tego... wcale nie czuję że świeta idą ale w czwartek biorę mam wolne to ubierzemy choinkę, coś posprzątam może troszkę odpocznę, w piątek powinien być już całkie luźny dzień więc aby przetwać dziś i jutro i jakoś to będzie :)
Mamusia bardzo się cieszę że wyniki okazały się pomyślne :) forumkowe kciuki są bezcenne i niezastąpione :tak:

Uciekam bo mnie robotą zawalają :baffled:

hej ja też z pracy :sorry2:
Mamusia gorące usciski odemnie :-) super, ze masz takie wyniki, ale się cieszę. A pomysłu gartuluję i życzę pozytywnego finału :-)
Ja wam napiszę to samo co Madzioolka, nie ma czasu na nic czas leeeeci a was mi najbardziej brakuje :-(

Ale pocieszenie mam takie że w pracy ok bo mój zatępca spisał się na medal mam wszystko na bieżąco więc jest super :-)
pozdrawiam przedświatecznie

Jestem i ja...kurczę ciężko mi się przestawić na irlandzki klimat:-( tu jest tak, że ciemno robi się dużo później niż w pl....coś ok 17 ale, i rano też jest dłużej ciemno, jak prowadzę Emilkę o 9 do przedszkola to dopiero zaczyna się jasno robić, a nienawidzę wstawać jak jest ciemno:wściekła/y:Dobrze, że jutro ostatni dzień długich nocy i będzie robić się coraz jaśniej.....nie mogę się doczekać przesilenia:tak:

Dziś muszę iść wcześniej po Emilkę bo mają rodzicom kolędy śpiewać.....ciekawa jestem jak ona zaśpiewa skoro nie było jej półtora miesiąca i nie miała kiedy się nauczyć:-D Będzie pewnie tylko buzię otwierać:-D
Współczuję tym które chodzą do pracy.....nie wyobrażam sobie zostawić Asi na tak długo:no:

reklama
a ja juz koncze prace jedziemy do kosmetyczki z młodym na regulacje brewek a potem do reala na szybkie zakupy i sprzatac w domku i pakowac sie :)

ale napisalam hahaha....oczywiscie benek nie bedzie miec regulowanych brwi tylko ja :-D:-D:-D

Do góry