reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Cześć moje drogie wpdłam powiedzieć tylko ,że żyję:-):-)Jestem po mega maratonie w pracy!!!!!!!Pracowałam w zasadzie codziennie po 10-12 h non stop...Dzisiaj koniec 4-tego dnia pod rząd po 12 h i jutro oraz pojutrze wolne!!Mam zamiar tu zajrzeć:-):-)

A tymczasem mykam spać:tak:Muszę odespać ten gorący okres w pracy...

mamusia
STRASZNIE SIĘ CIESZĘ Z WYNIKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!STRASZNIE MOCNO TRZYMAŁAM KCIUKI ALE WIEDZIAŁAM ,ŻE BĘDZIE OK.Co to Waszego pomysłu to mocno trzymam kciuki za Wasz plan&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam Was wszystkie kochane i do usłyszenia jutro
:tak:

Dobranoc:*:*

reklama
heja..ale pustki ;)

nie ma was no to trudnooo ide do łozka ogladac na komorce na wspólnej ;) ;-)

skonczyłam własnie prace :) ah..uwielbiaam to :) tym bardziej ze w firmie z ktora nawiazalam teraz wspolprace szykuja sie duuze zmiany połączenia z innymi spółkami itd wiec pracy bedzie duzo ;-) a koles powiedział ze mu zalezy zebym nie wracała do pracy - bo nie bede miala czasu na jego sprawy :) ..mam nadzieje ze zaproponuje jakies ciekawe warunki..:) wtedy moglabym siedziec z małym spokojnie w domu :-):tak:

ironia albo jestes mistrzem albo twoj maluch to aniol, ja posta nie moge napisac bo lazi po mnie nie mowie juz o prracy:no:
katamisz hej, wlasnie myslalam wczoraj o tobie

tyle mojego pisania bo sie po prostu pisac nie da:baffled::crazy:

hejka
mój syn zrobił bunt w nocy zasnął o 23 a od 1 do 5 w nocy nie spal no możne z pół h na rękach i ciągle płakał, masakra jakaś smarowałam mu maściom dziadulka ale to nic nie dało, jestem jak zombi, jeszcze tak nie miałam...

witam sie i ja :)

marta - nie wiem czy taki aniol ale spokojnie pobawi sie do1,5 h sam albo ze mną ale w poblizu :tak: troszke lulania nogą a rękami pisze ..albo rozrabia na dywania a ja do niego gadam śpeiwam i lookam czy aby nie zabiera krzeseł spod stołu i nie podchodzi do kolumny :-p

Cześć :)
Piszę z pracy więc będzie krótko żeby mnie nie przyłapali :-p
U nas jakos leci, tylko te dni za krótkie... rano do pracy, potem po drodze do sklepu, wyściskać Majonezkę, pobawić się trochę, nakamić, wykąpać i spać, sama też szybko padam... brakuje czasu na cokolwiek innego... i forum mi bardzo brakuje.... ogólnie mam wrażenie że czas mi przez palce ucieka i tak jakos smutno od tego... wcale nie czuję że świeta idą ale w czwartek biorę mam wolne to ubierzemy choinkę, coś posprzątam może troszkę odpocznę, w piątek powinien być już całkie luźny dzień więc aby przetwać dziś i jutro i jakoś to będzie :)
Mamusia bardzo się cieszę że wyniki okazały się pomyślne :) forumkowe kciuki są bezcenne i niezastąpione :tak:

Uciekam bo mnie robotą zawalają :baffled:

hej ja też z pracy :sorry2:
Mamusia gorące usciski odemnie :-) super, ze masz takie wyniki, ale się cieszę. A pomysłu gartuluję i życzę pozytywnego finału :-)
Ja wam napiszę to samo co Madzioolka, nie ma czasu na nic czas leeeeci a was mi najbardziej brakuje :-(

Ale pocieszenie mam takie że w pracy ok bo mój zatępca spisał się na medal mam wszystko na bieżąco więc jest super :-)
pozdrawiam przedświatecznie

Jestem i ja...kurczę ciężko mi się przestawić na irlandzki klimat:-( tu jest tak, że ciemno robi się dużo później niż w pl....coś ok 17 ale, i rano też jest dłużej ciemno, jak prowadzę Emilkę o 9 do przedszkola to dopiero zaczyna się jasno robić, a nienawidzę wstawać jak jest ciemno:wściekła/y:Dobrze, że jutro ostatni dzień długich nocy i będzie robić się coraz jaśniej.....nie mogę się doczekać przesilenia:tak:

Dziś muszę iść wcześniej po Emilkę bo mają rodzicom kolędy śpiewać.....ciekawa jestem jak ona zaśpiewa skoro nie było jej półtora miesiąca i nie miała kiedy się nauczyć:-D Będzie pewnie tylko buzię otwierać:-D
Współczuję tym które chodzą do pracy.....nie wyobrażam sobie zostawić Asi na tak długo:no:

reklama
a ja juz koncze prace jedziemy do kosmetyczki z młodym na regulacje brewek a potem do reala na szybkie zakupy i sprzatac w domku i pakowac sie :)

ale napisalam hahaha....oczywiscie benek nie bedzie miec regulowanych brwi tylko ja :-D:-D:-D

Do góry