reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

witam się po mega długiej nieobecności! :zawstydzona/y::-)

Chciałam dać znać, że żyje... mamy się dobrze- trochę małych problemów ale nie mam ani ochoty ani siły pisać.
Podczytuje Was, ale nie mam czasu pisać.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i przesyłam buziaki dla Maluchów! ;-)

reklama
hej wieczornie, ja dzis generalnie dzien gosciach spedzilam, dzieci padly jak muchy:-) humor dzis troche lepszy choc wczoraj wieczorem z neowo wyspzatalam dom-co w innych okolicznosciach trwaloby kilka dni
gadacie o okresie no ja juz czekam skoro piersia nie karmie, pewnie niedlugo nadejdzie ten dzien:no: to buziaki i do jutra
madziolka dostalas mojego smsa?

witam nocnie!

ależ tu dziś cisza :)
ja oczywiście z doskoku, więc tylko ostatnie posty zahaczyłam :/ z góry przepraszam, że wszystkim nie poodpisuję, z tego co pamiętam to:
Misia gratulacje dla synka!!! a jeśli o małą chodzi to ja też obstawiam skok, poza tym ja nie wiem jak u Was ale u nas małemu te zawirowania pogodowe też nie służą, jak u mnie w domu wszyscy śpiący bo ciśnienie spada to i mały mega marudny... może Twoja Malwinka też taka wrażliwa na tego typu rzeczy? w każdym razie kciuki, żeby było lepiej
Madzioolka, gratuluję ząbka! u nas w środę pojawił się pierwszy, a w czwartek chyba drugi, ale na 100% pewna nie jestem, bo przecież ta moja Maupka nie pozwoli mamie sprawdzić :]
mrsmoon mam nadzieję, że już zeszliście z wojennej ścieżki :) a co do pobudek nocnych to może po prostu zostawiaj nawilżacz na całą noc? chyba nie zaszkodzi spróbować :)
ironia jak tam? dwie kreseczki? ;)
Doris fajnie, że kupkowo się unormowało :) mi też się wydaje, że z tym rozszerzaniem diety to ogólnie chyba nie mamy co szaleć :)
Marta obyś na ten okres jak najdłużej czekała :) ja mało co karmiłam piersią, więc jak już mi się ten cholerny połóg skończył to i po tygodniu okres przybył... ot się nacieszyłam, niby przez 9 miesięcy ciąży spokój i co z tego jeśli potem w ciągu 3 miesiecy krwawiłam prawie 10 tygodni!!!

aaa tak mi się przypomniało, czytanie może "Twoje dziecko" bo mi się wydaje, że w styczniowym numerze jest list zołzy i zdjęcie Edgarka i jej męża :) nawiasem mówiąc czasopismo polecam jak najbardziej...

no i tyle na dziś, u mnie zaczęły się świąteczne porządki... i tak pewnie przez 2 tygodnie!!! mieszkamy teraz u moich rodziców, bo domek w budowie... a moja mama ma totalnego fioła na punkcie przedświątecznych przygotowań, więc hmm.. nastały ciężkie czasy :)
dobrej nocki!

hej z rana, stawac spiochy i do pracy rodacy...ja sie juz rozruszalam, zaraz ide sie pindzlowac i szykowac i jeszcze pare innych rzeczy porobic bo dzis jedziemy do swidnika do kolezanki mojej i madziolki:-)

Dzień dobry :)
Mamusia super że tak humorek dopisuje :tak: ja też mam dziś pozytywne nastawienie do świata :)

Kasiawilde moja zaśliniona córa bierze do buzi wszystko co się nawinie w tym i nasze palce więc z wymacaniem ząbków nie ma problemu :)

Lecę coś zjeść i do sklepu bo w lodówce chyba tylko jeden serek został który zaraz wpałaszuję :)
No i czekam z niecierpliwością na Martę z Norbertem :) Strasznie ciekawa jestem reakcji Majki na drugiego takiego małego człowieka :)

Miłego dnia :)

kasiawilde -- ha ha ha.... :cool2: na szczescie nie ;) chyba byl padla gdybym po 1 razie bez gumki zaszłą ghrr... :p czyli organizm cos świruje ... mialam 2 okresy a teraz 2 mc nie mam :confused2::confused2: myslicie ze to jeszcze normalne? :-D

M wczoraj zamontował półeczki u Benia w pokoju i kuchn ahh...coraz bardziej domowo sie robi ;))) :rofl2::rofl2:

Ironia, nie martw się- na pewno wszystko wróci do normy. W sumie nasze organizmy przeszły rewolucję i mają prawo świrować;-)
A tak w ogóle... Dzień dobry wszystkim!:-)

reklama
Witajcie! Ale paskudna pogoda, w sobote snieg pieknie padal, wczoraj bylo slonce a dzisiaj deszcz pada - nastroj swiateczny prysl. Bylam juz na zakupach, 3 sklepy zlazilam szukajac melona do restauracji. Maly po spacerze spi jeszcze w wozku.
No Ironia tak juz o Tobie myslalam dzisiaj w nocy ;-) no ale dobrze ze juz sie wyjasnilo.

Do góry