reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

witam się po mega długiej nieobecności! :zawstydzona/y::-)

Chciałam dać znać, że żyje... mamy się dobrze- trochę małych problemów ale nie mam ani ochoty ani siły pisać.
Podczytuje Was, ale nie mam czasu pisać.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i przesyłam buziaki dla Maluchów! ;-)

reklama
hej wieczornie, ja dzis generalnie dzien gosciach spedzilam, dzieci padly jak muchy:-) humor dzis troche lepszy choc wczoraj wieczorem z neowo wyspzatalam dom-co w innych okolicznosciach trwaloby kilka dni
gadacie o okresie no ja juz czekam skoro piersia nie karmie, pewnie niedlugo nadejdzie ten dzien:no: to buziaki i do jutra
madziolka dostalas mojego smsa?

witam nocnie!

ależ tu dziś cisza :)
ja oczywiście z doskoku, więc tylko ostatnie posty zahaczyłam :/ z góry przepraszam, że wszystkim nie poodpisuję, z tego co pamiętam to:
Misia gratulacje dla synka!!! a jeśli o małą chodzi to ja też obstawiam skok, poza tym ja nie wiem jak u Was ale u nas małemu te zawirowania pogodowe też nie służą, jak u mnie w domu wszyscy śpiący bo ciśnienie spada to i mały mega marudny... może Twoja Malwinka też taka wrażliwa na tego typu rzeczy? w każdym razie kciuki, żeby było lepiej
Madzioolka, gratuluję ząbka! u nas w środę pojawił się pierwszy, a w czwartek chyba drugi, ale na 100% pewna nie jestem, bo przecież ta moja Maupka nie pozwoli mamie sprawdzić :]
mrsmoon mam nadzieję, że już zeszliście z wojennej ścieżki :) a co do pobudek nocnych to może po prostu zostawiaj nawilżacz na całą noc? chyba nie zaszkodzi spróbować :)
ironia jak tam? dwie kreseczki? ;)
Doris fajnie, że kupkowo się unormowało :) mi też się wydaje, że z tym rozszerzaniem diety to ogólnie chyba nie mamy co szaleć :)
Marta obyś na ten okres jak najdłużej czekała :) ja mało co karmiłam piersią, więc jak już mi się ten cholerny połóg skończył to i po tygodniu okres przybył... ot się nacieszyłam, niby przez 9 miesięcy ciąży spokój i co z tego jeśli potem w ciągu 3 miesiecy krwawiłam prawie 10 tygodni!!!

aaa tak mi się przypomniało, czytanie może "Twoje dziecko" bo mi się wydaje, że w styczniowym numerze jest list zołzy i zdjęcie Edgarka i jej męża :) nawiasem mówiąc czasopismo polecam jak najbardziej...

no i tyle na dziś, u mnie zaczęły się świąteczne porządki... i tak pewnie przez 2 tygodnie!!! mieszkamy teraz u moich rodziców, bo domek w budowie... a moja mama ma totalnego fioła na punkcie przedświątecznych przygotowań, więc hmm.. nastały ciężkie czasy :)
dobrej nocki!

hej z rana, stawac spiochy i do pracy rodacy...ja sie juz rozruszalam, zaraz ide sie pindzlowac i szykowac i jeszcze pare innych rzeczy porobic bo dzis jedziemy do swidnika do kolezanki mojej i madziolki:-)

Dzień dobry :)
Mamusia super że tak humorek dopisuje :tak: ja też mam dziś pozytywne nastawienie do świata :)

Kasiawilde moja zaśliniona córa bierze do buzi wszystko co się nawinie w tym i nasze palce więc z wymacaniem ząbków nie ma problemu :)

Lecę coś zjeść i do sklepu bo w lodówce chyba tylko jeden serek został który zaraz wpałaszuję :)
No i czekam z niecierpliwością na Martę z Norbertem :) Strasznie ciekawa jestem reakcji Majki na drugiego takiego małego człowieka :)

Miłego dnia :)

kasiawilde -- ha ha ha.... :cool2: na szczescie nie ;) chyba byl padla gdybym po 1 razie bez gumki zaszłą ghrr... :p czyli organizm cos świruje ... mialam 2 okresy a teraz 2 mc nie mam :confused2::confused2: myslicie ze to jeszcze normalne? :-D

M wczoraj zamontował półeczki u Benia w pokoju i kuchn ahh...coraz bardziej domowo sie robi ;))) :rofl2::rofl2:

Ironia, nie martw się- na pewno wszystko wróci do normy. W sumie nasze organizmy przeszły rewolucję i mają prawo świrować;-)
A tak w ogóle... Dzień dobry wszystkim!:-)

reklama
Witajcie! Ale paskudna pogoda, w sobote snieg pieknie padal, wczoraj bylo slonce a dzisiaj deszcz pada - nastroj swiateczny prysl. Bylam juz na zakupach, 3 sklepy zlazilam szukajac melona do restauracji. Maly po spacerze spi jeszcze w wozku.
No Ironia tak juz o Tobie myslalam dzisiaj w nocy ;-) no ale dobrze ze juz sie wyjasnilo.

Do góry