agatko dzięki za wytłumaczenie :-)
madzioolka pij dużo wody i jedz suszoną żurawine moja babcia miała często kłopoty z pęcherzem i właśnie ssała żurawinę często i jej przechodziło, ja nie mam kłopotów ale my z M. uwielbiamy żurawinę :-)
marta zdrówka dla maluchów :-)
mrsmoon ale super ta kapa, moze sobie zafunduje ale to jak pojade gdzieś w styczniu do Ostravy
Ironia wow ale jadłospis a u nas dziś był barszcz biały i placki z jabłek :-)
Doris jak katar u Julki? zdrówka dla niej
Aestima powodzenia w szukaniu pracy dla męża &&&&&&&&&&&
ja od początku uzywam zwykłych płynów - emolientów jeszcze nie stosowałam bo nie było potrzeby
Misia a jak mówiłaś ostatnio ze karmisz z prawej w nocy to ja też nie załapałam! Ale dobrze, ze juz wiesz o co kaman i będzie coraz lepiej :-)
Ja jak sie budzi rano macam cycki który pełniejszy i daje z tego, kłade sie z obu stron- zmianiamy sie z mężem.
Traschka no to masz juz dużo szczebelków do nieba w drabinie :-) tak mawiała moja babcia, ze dobrymi uczynkami sobie szczebelki zbieramy do samego nieba :-)
madzioolka nie ma już, bo ze złosci wyłączyłam całe okno z internetem ;-) ale dzięki będę pamietać:-)
adariel my mamy kolende w sobote... wrrr łażą żeby kase zebrać i nic więcej...
i właśnie sobie wyobraziłam jak Leo pakuje noge do kupy
Trasia ale super wasze kolendowanie ja bym was chętnie wpuściła, w zeszłym roku przyszło do nas paru chłopaków - zbierali nie tylko kase, ja dałam im po czekoladzie i po 2 zł każdemu, a teściowa więcej, ale i tak sie cieszyli bo ponoć prawie nikt ich nie wpuszczał, a "wybeczeli" 3 kolędy
Ironia coś wiem o takich zakupach... współczuje...