reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

aaa... a więc to już niebawem przeprowadzka? Ale super! Wiem jak ci na tym zależało:) A dziadek z pewnością zasadzi więcej warzyw jeśli go o to poprosicie, dziadkowie kochają pomagać. Moja babcia ciągle tylko zakłąda tarte jabłuszka dla Marysi z jabłek po które jeździ do wujka. Specjalnie dla prawnuczki:) Kochana jest.

reklama
No moja juz obczaiła gdzie kupimy mu kozie mleczko:-D
A o przeprowadzce nikt nie wie (tylko Wy), bo jak M. pracy nie znajdzie, to lipa. Ale może znajdzie??:-)

Mrsmoon, jak zmieniliśmy emolium na bubchena, to skórka Miesia o wiele mniej gładka się zrobiła... Więc wróciliśmy do emolientów. Dla nas emollium 100 x lepsze od oilatum, na allegro nawet tanie... On ma piękną, b. miękką skórkę, tylko teraz te plamki się pojawiły:((

u nas emolium świetnie się sprawdza. Mielismy przez jakiś czas oilatum o było duzo gorzej. Na allegro kupuję bardzo tanio, prawie dwa razy taniej niż w sklepach. Wychodzi 23zł za 400ml emulsji do kapieli więc cena nie przytłacza.

Mi się wydaje , ze oilatum takie jakby rzadsze jest. I skórka gorsza niż po emolium. Teraz Michał kupił oillan, bo nie było czasu przez neta zamawiać ( potrzebowaliśmy na gwałt) a w tesco duża butla po 29 zł była. Nie wiem czy polecać, bo ja osobiście Małego od tej pory jeszcze nie kąpałam. Spytam Michała:tak: A skórka gdyby nie palmy- ładniutka i gładzuitka.

Dzień dobry
Noc z milionem pobudek przez to moje zapalenie.... padam na pyszczek...
Marta wybacz że nie odpisałam rano na smska ale nawet nie słyszałam że przysłałaś tak zasnęłam mocno i spałam do teraz...

mrsmoon pewnie że możesz rozciąć tą taśmę :) a ta ma ta cudna i Twoja Maja ślicznie na niej wygląda :) jeszcze raz ogromniaste dzięki dobra kobieto :tak: a widoków za oknem strasznie Ci zazdroszczę, taka cisza i spokój, ja nie mam najgorzej bo mieszkamy na obrzeżach Świdnika w bardzo spokojnej okolicy ale jednak łąki za oknem nie mam tylko bloki... ja nie potrafiłabym mieszkać w wielkim mieście, do racy czy na zakupy mogę dojechać ale na stałe to mowy nie ma...

Ironia chyba mnie natchnęłaś na pierniczki :) w ubiegłym roku robiłam i trochę z tym roboty było i tak średnio teraz mi się chciało ale chyba jednak się skuszę... :)

Aestima, Traschka, Doris, Justynka z Wami również się witam :)

hej! pisze jedna reka wiec wybaczcie za bledy...no wiec dziewczyny....wczoraj Malwina dostala pierwszy raz mm...wytrabila 150 ml i zasnela....i pirwszy raz od misiaca nie musialam przy niej lezec i psitac i obejrzalam tv z mezem i bombki zrobilam....potem sie przebudzila dostala cyca i spala do 2,00. Szok. pozniej chyba jeszcze dwqa razy na cyca ale to nie to samo co wczesniej...budzila sie z rykiem...tylko najgorsze jest to ze ja juz wiem czemu budzila sie co godzine z rykiem...oswiecilo mnie i nie wiem jak moglam tak moejemu dziecku zrobic...w nocy jak się budzila na cyca dawałam juej tylko z prawej piersi i tak co godzinę...ale ryczała w nocy strasznie a jak miała nie ryczeć jak w cycu mało mleka było bo za godzinę się nie naprodukuje...jak ja ciemna jestem....masakra....stara a tak głupia że szok...więc moge tylko powiedzieć że jesteśmy dzisiaj wyspane...a sobie nie umiem wybaczyć tego że tak dziecko w nocy głodziłam...jeszcze opier..l od męża za to dostałam :(
Nie przejmujcie się syfem...u mnie chyba największy odkąd pamiętam...dawno tak nie było...jedynie okna mam umyte i nic poza tym...ale zaraz biorę się za firanki...ale najpierw poczytam co u Was

dziewczyny ja miałam sprzątać, teściowa przyjeżdża a siedzę na bb ciągle:baffled:

Misia ależ się cieszę, że jest poprawa! Ja właśnie się zastanawiałam jak wy karmicie maluchy w nocy jak z nimi spicie, zmieniacie miejsca czy jak? Miałąm o to pytać ale mi uciekło. Widzisz, już wszystko wiesz i będzie coraz lepiej. Ściskam:)

Madzioolka współczuję okropnie zapalenia pęcherza. Ja miałam tylko raz w życiu, w drodze autokarem do Włoch. Nie chcę tego wspomianać...

reklama
Do góry