reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

cześć:zawstydzona/y:,wiem wiem nie ma mnie i nie ma,ale to lenistwo zwykłe,nic więcej.
jeszcze was nie poczytałam,i tak nie nadrobię,ale chociaż z grubsza.
u nas wszystko w porzo,Kalinusia anioł nie dziecko,je ładnie z łyżeczki,mało płacze,śmieje się często,a wczoraj udało jej się powiedzieć bababababa:tak:.tak teraz wygląda:

Uploaded with ImageShack.us

idę was troszkę pdczytać i na kulinarny dla dzieci ,bo mam parę pytanek.
pozdrawiam was wszystkie:tak:

reklama
O! to nawet niedrogo:) Wymierzyłam sobie- ta kapa nieduża, ale zawsze cieplej mu w dupkę będzie, bo u rodziców chłodno a pod nią jeszcze wielki koc piknikowy rozłożę i miejsce do turlania będzie:)
Ale wściekła jestem, że te puzzle piankowe toksyczne, bo to byłoby idealne rozwiązanie i nie musiałabym tak kombinować...

no, ja też jestem zawiedziona tymi puzzlami, dobra izolacja by była i dużo miejsca do zabawy...
idę kota wypatroszyć, bo dziecko mi obudził oczywiście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak dziś kupię te kapy(jak będą, wg info na stronie są na Targówku), to jutro dam A to wyśle, bo on na dole w biurowcu ma okienko z panią z pp

Ostatnia edycja:
mrmoon na razie sie wstrzymam z ta posciela bo jak mi kolezanka kupi to czy by sie walilo czy palilo to beda sie musiala z nia spotkac a tak to zawsze cos wypada:) ale jakby co to cie wykorzytsam
madziolka ale ekspres jestes
czesc justynka,ale wielka pannica z kalinki
o prosze jaka nowina z tymi puzzlami a to byla dlugo ulubiona zabawka dominiki:eek:

No właśnie a z takiej kapy raz dwa się z turla, no ale lepszy rydz niż nic:-) Przynajmniej bardzo ładna ta kapa- będzie cieszyć oko;-)

Dobri deń :-)

Wpadłam się przywitać bo moje dziecię zasnęło.Pewnie na 15 minut więc nie mam zbyt wiele czasu;-)Widzę ,że szalejecie z ,matą ikeoską.Ja też ją kupię w tym miesiącu.Całe szczęście do ikei mam jakieś 15 km z centrum więc nie muszę prosić mrsmoon o jej zakup.No ale gdybym nie miała takiej możliwości to byłabym następna w kolejce ;-)

Madzioolka dzisiaj jadę do kilku biedronek i zobaczę czy u nas gdzieś taka promocja będzie czy to tylko z racji otwarcia nowej...Bo u Ciebie to na otwarcie taka akcja??

Marta co Ty dajesz jeść temu swojemu Norbertowi ,że on taki silny chłop??Kurde do tej pory szczękę zbieram z podłogi na widok jego klęczącego w łóżeczku :szok::szok::szok::eek::eek::eek:Skubany!!

misialina ja polecam nan pro_Od początku na nim jedziemy i jest ok.Dosyć ładnie pachnie i smakuje więc z tego co wiem dzieci nie mają problemów z akceptacją smaku.

justynka zgadzam się z moon Kalinka to cały Antek:szok::szok:

Niewyspana jestem, co chwilę się budziłąm w nocy. Teraz mama usypia Marysię ale chyba szybko nie pójdzie, bo co chwilę słyszę okrzyki radości z drugiego pokoju:)

mrsmoon to ja poproszę tą matę! Prześlij mi na priv dane do przelewu, ja ci podeślę mój adres. Kochana jesteś:) A nie mieszkasz gdzieś blisko hotelu Belveder? mogłabym osobiście odebrać w przyszłym tygiodniu.

Misia ja używam bebilon pepti więc niewiele pomogę, bo to nie mleko tylko preparat mlekozastępczy:) I myslę podobnie jak marta, spóbuj wrócić na kilka dni do rygorystycznej diety poporodowej, czasem dzieci tak reagują na niektóre produkty.

reszta potem, teraz poplotkuję z mamą:)

reklama
Ja chybna też wrócę do diety- dziś kurczak, ziemniaki i marchew. Dziewczyny, ja już z Mieśkiem nie wyrabiam- szalej po nocy i marudny- Michał twierdzi, że te plamy go pieką... Dziecko znajomych miało azs i też po nocach nie spało... No nic- dziś Wysocki- może coś poradzi...

Do góry