reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hhe Królowa nocy :) Mrsmoon tak nazwała Madzioolke z tego co pamietam :-)
Ja bym tu Trashkę podpięła jako drugą królową bo też często jest w nocy a bynajmniej zawsze tak było :tak:

Madzioolka kciuki za szczepienie jutro a Ty trzymaj za nas bo też idziemy na szczepienie:szok::szok:Tylko ,że u nas dopiero druga dawka(bo ciągle coś było do tej pory)

mrsmoon,trahka- Gracjana pospała mi kolejne 15 minut po czym jak Igor wszedł do pokoju zerwała się jak poparzona z płaczem :sorry:No ale chwila moment, wykąpalismy ją ,dałam ama i zasnęła bez problema:tak:

Co do AZS to nie zazdroszczę bo z tym cholerstwem jak już się je ma to trzeba się męczyć całe zycie :-(

reklama
Hahahaha Królowa Nocy i Królowa Poranka :-) Lubelszczyzna wymiata w ekstremalnych porach :-)

Traschka matę podpatrzyłam u Silvy i się zakochałam :) Jest 23 a ja się dopiero rozkręcam z pisaniem :)

W temacie kosmetyków to dla maluchów bez problemów skórnych polecam niebieską serię BabyDream z rossmana, kiedyś wklejałyście link to testów kosmetyków dzieciowych pod względem składu i tam te rossmanowskie wyszły najlepiej więc się skusiłam, mamy płyn/żel do kąpieli i balsam nawilżający, do buzi jednak używam oilatum soft bo czasami wyskakują lekkie przesuszenia więc zapobiegawczo stosujemy codziennie ;)

Madzioolka za późno napisałaś, dziś A kazałam kupić żel do kąpieli Bubchena:-( ja w zasadzie tego żelu do mycia dupki używam, bo Maję w balneum/oilatum soft kąpiemy. Mam nadzieję, że upoluję 2x500ml oilatum za 70zł...

Kati ja też się pogodziłam z powrotem do pracy, no nie było innego wyjścia i tyle, rozpaczać już całymi dniami nie będę, na pewno na początku będzie ciężko i smutno ale damy radę... Ostatnio Maja upodobała sobie bardzo sztywny plan dnia i drzemki ma o ustalonych porach: 12.30 -30 minut, 14.30 - 2 h albo i dłużej, 18.30 -30 minut i mam nadzieję że tak Jej zostanie bo akurat w czasie tej 2-godzinnej drzemki Tomek ma największy nawał pracy a jakby Mała pospała tak ładnie to zrobiłby co ma do zrobienia i nie musiałby później do wieczora siedzieć...
My dziś wybieraliśmy zdjęcia do kalendarza (zamawiamy na święta kalendarze ze zdjęciami Mai na prezenty) i też byłam w szoku jaki to był mały klusek, nawet mówiłam do T że aż dziwne że się nie bałam wziąć na ręce takiego maleństwa, takie to wiotkie było :)

Katamisz
kciuki za szczepienie &&&&& my juz 3 dawki przyjęliśmy, jutro nfz-towe wzw...

mrsmoon to nastepnym razem kupisz, nic straconego :) nie pisałam wcześniej bo testowałam czy dobre ale skórka jest ładniutka i mięciutka więc mogę polecić :)

Zapomniałam Wam napisać jak dziś zaszalałam zakupowo - otworzyli u mnie biedronkę po remoncie i z okazji otwarcia jest dużo promocji, m.in pieluszki Dada wszystkie rozmiary za 19,99 (normalna cena to chyba 26,99) i teraz pół półki w szafie mam wyłożone jest Dadą - 9 paczek kupiłam :-) mam tylko nadzieje że dupka Majce nie wyrośnie z tego rozmiaru :-)

Traschka to zdrówka dla Marysi :*:*:*

No u nas ciągle jakieś katary i kaszle były i dopiero idziemy na 2 dawkę Infarixa.Od 29 września(byl ustalony termin szczepienia) ciągle coś było...jak nie antybiotyk to coś i tak w kółko.Żegnam się już z Wami dzisiaj bo mój D w domu zostaje na noc i muszę z nim chwilę spędzić;-)
Dobrej nocki :*:*

Co chwile coś mi się przypomina, ja chyba dziś się nie położę...
Wczoraj do Majki przyszli chrzestni z Mikołajem, to tak się cieszyła z tak licznego zgromadzenia i zainteresowania swoja osobą że aż piszczeć zaczęła i tak skrzeczała przez prawie godzinę że aż nas głowy rozbolały :) dostała kocyk, gryzak i pluszowy pociąg ze zwierzątkami, śliczne i nieprzesadzone, a my z T kupiliśmy Jej misia z akcji "Kup Misia", pluszak cudny i cel szczytny i postanowilismy że co roku będziemy kupować jednego :)

Traszka a to może i u mnie po 28,99... sama nie pamiętam.... a ludzie to się dosłownie rzucili na te pieluchy, każdy brał po kilka paczek a pracownicy ciągle nowe pudla donosili... najbardziej ubawił mnie widok jak całe osiedle z dadą paradowało a potem i ja też tak szłam :)

Dobra i ja uciekam w końcu bo jeszcze w wannie zasnę :)
Jutro też pewnie dopiero wieczorkiem będę miała chwilę żeby coś skrobnąć bo po szczepieniu o ile nie będzie marudzenia planuje podjechać do pracy i odkurzyć komputer na przyszły tydzień :)

Również życzę dobrej nocki,

reklama
hej, dzis pozniej bo musialam moje kryski oddelegowac do tej warszawy, ale niestety pozno wyjechali i nie zdaza do ikei, wiec madziolka no przykro mi, ja tez nie bede miala na razie poscieli bo tam takie sliczne oryginalne komplety sa. ale jakby co to mam kolezanke z warszawy(ta ze swidnika) ktora czesto przyjezdza do lublina to na pewno by nam to kupila i na swieta bysmy to na pewno mialy. chetnie bym wpadla na ta kawe madziolka ale dominika jest zakatarzona i chyba w ogole do swidnika nie przyjade zeby nie zarazic kloezanki synka-a tak czekalam na to spotkanie:no: no chyba ze jej przejdzie cudem to wysle ja do przedskzola
kurde no juz nawet popisac nie moge bo mlody lata z golym siusiorem po panelach, bo na kocu przeciez zle lezec....wpadne pozniej

Do góry