reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

nie zapeszajac beni ma lepszy nastroj dzisiaj :)

moon - chcialabym widziec jak ty tego kota dusisz hahaha :-D:-D:-D

u nas na obiad chyba zupka pomidorowa z ryżem - na probe :) zobaczymy co z tego bedzie jak nie to mam inyka w zapasie :)

reklama
ironia ja nawet go uderzyć nie potrafię...nie wiem co w niego dziś wstąpiło:confused: teraz śpi u nas na łóżku w sypialni...jak Maję wieczorem położymy spać, to się z nim miziam i tulam na podłodze;-)

wlasnie z lublina wrocilam, piekny snieg pada, szkoda tylko ze jest na plusie to sie roztapia od razu. zamowilam dominisi stroj na jaselka-aniolkiem jest. ide zupke szamac pomidorowamam:)
strsznie wam zadzroszcze tego zlotu:no:

Ostatnia edycja:
hej na razie mi śpi od 20 min( tyle, ze na naszym łóżku ale w łóżeczku też śpi).
Mati ostatnio tak ma, że jak ja jestem w domu to bez cyca nie uśnie, choć 10 min wcześniej jadł zupke:wściekła/y:, cyc do pociumkania musi być...
Masakra u nas bunt na moje zupy...
juz mu te słoiczkowe daje, bo nie moge z nim.
Misialina współczuje nie boli cie ręka?
A moze do twojego mleka ściągniętego daj jej w nocy kaszki np sinlac. Moze ona tylko ciumka w tej nocy a nie pije?
juz nie wiem co na to poradzić
O juz doczytałąm, ze dziewczyny też ci diete proponują, no próbuj wszystkiego
Marta masz racje, tak sobie to tłumacze, tylko że mam teraz w pracy mase spraw rozpoczętych (chłopak co był na zastepstwo zaczął) i musze je troche wyprostować) no i ten chłopak wszystko wszystkim robił a mi mase rzeczy zostawił i przyzwyczaił ich do odwalania za nich roboty, więc moja asertywność pójdzie w ruch ;-)
No ale zawsze to 7 godz - niecałe 8 z dojazdem więc nie jest tragicznie

Dziewczyny ja dzis przegapiłam szczepienie na wzw i przerażona dzwonie że zapomniałam i kiedy mam iść a położna do mnie że super że nie przyszłąm, bo lekarka na szkoleniu... i mam we wtorek

sorki ze wybiórczo ale jem obiad i ide właśnie wstawić pranie

kati fajnie, że masz dobry dojazd, ja do pracy ponad godzinę jadę, bo co chwila jakieś remonty...A ze żłobkiem po wakacjach to pewnie tak będzie, że A ją będzie odwoził koło 9.30 a ja ją będę odbierać

Zasnela sama w lozeczku po polgodzinnych bojach i przekrecaniu sie na brzuch... 2011-12-08 13.56.43.jpg

jej czy wasze dzieci też tak dzisiaj marudzą? CIągle jęki a Marysi rzadko się to zdarza. Kompletnie mnie ignoruje, mówię coś do niej i nawet na mnie nie patrzy. Czytam jej, jęczy. Dopiero jak dałam ją na matę to się czymś zajęła i bawi się sama. Widać potrzebuje dnia samotności...

Trasia, Miesiowi często jak jesteśmy sami zdarza się jękolenie ( tęskni za M??), ale dziś to masakra- ciągle ryczy:no:

reklama
to i ja dolączam, mlody nie dospał chyba i stekoli i wyje mi:no::cool:
katamisz a daje mu bebilon pepti:-Dmam wrazenie ze on by chcial robic wszytsko od razu:sprezynuje, chce siadac z pozycji raczkowej, pelza do mnie i sie wspina po mnie.....co wcale nie jest az takie fajne bo jestem uwiazana
ale wyje :no: ide

Do góry