reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mrsmoon też się odmóżdżam z tap madlem :)

Ale przede wszystkim dobry wieczór :)
Ja tylko melduję że żyję i wykorzystuję ostatnie dni z Mają bo już za tydzień będę w pracy :(

Wybaczcie że nie odpiszę wszystkim...

Marta bardzo chętnie się spotkam w piątek o ile tylko nie będzie żadnych rewelacji bo jutro jedziemy na szczepienie... jeśli nie będzie pogody na spacer to zapraszam do siebie na kawę :) a co do ikei to jeśli to nie byłby problem to będę bardzo wdzięczna jeśli mąż mógłby kupić tą cudną matę: FABLER RUTA Kołdra/koc - IKEA, prześlij mi na pw nr konta to przeleję ci kaskę :)

Mrsmoon bombek mam już chyba 7, jedną robię ok 2 godzin, siadam codziennie wieczorem jak Maja zaśnie bo w dzień nie mam czasu a jak jest to bawimy się z Mają bo ostatnio ma fazy takiego humoru że aż szkoda obiad robić i żeby sama się bawiła :)

Uciekam na top szpadla, w międzyczasie trzeba rozwiesić pranie, zjeść kolację i się wykąpać :)

Poproszę o kciuki za jutrzejsze szczepienie i brak reakcji po...

Papa :)

reklama
Trasia- no właśnie ma suche, czerwone plamki na twarzy, łydce , łokciach(prawy i lewy), brzuszku ( obie strony) i przedramieniu:-( Pod kolanami nie. Były jeszcze za uszkami ale zeszły. Skórka na buźce ok. Mój MIchał ma azs, ale nie zdiagnozowany do końca i taki nietypowy- głównie dłonie, stopy, czasem łokcie.

Ostatnia edycja:
Hej kochane.
Ja się dzisiaj tylko przywitam i uciekam do łóżka. Nocka dziś była taka masakryczna, że szkoda gadać. Młoda nie spała jakieś 4 godziny. Jesteśmy z D. nieprzytomni, on się właśnie oddelegował, więc i ja idę, bo nie wiem czy młoda dziś da pospać.

Spokojnej nocki :)

Madzioolka &&&&&&& za szczepienie Mai!!! Daj znać czy udało się mężowi Marty kupić tą matę dla Ciebie, jak nie, to ja mogę podjechać jakoś w tym tyg
Blusia odsypiaj kochana, ja nie wiem, co Ty jeszcze tutaj robisz!!! Do jutra:tak:

mrsmoon, ja też choruję na nią, jak nie uda mi się wymodzić wyjazdu do poznania po nią a Ty będziesz kupowała Madziolce, to wyślesz mi też? Ale póki co namawiam M. żeby zajechać jadąc do rodziców na święta, tylko nie wiadomo czy nocą nie będziemy jechać...

kurde, spóźniłam się na Tap Madl, dopiero włączyłam. Ale najlepsze przede mną:) A pcozątek nadrobię w necie.

mrsmoon ja nie wiem czy to azs u twojego A, możesz mu zrobić zdjęcie nagiego ramienia i mi przesłać to ci powiem ;-)

Madzioolka jaka śliczna ta mata! Ja też taką chcę! Będę w przyszłym tygodniu w Katowicach to może podskoczę.

Blusia odeśpij, wypocznij. Oby Ada wam pozwoliła!

Aestima to może być azs ale wiesz dobrze, że tak przez net się nie da stwierdzić. Idź do lekarza a póki co możesz mu to smarować kremem emolium P trójaktywnym. Nam to lekarka poleciła i dermatolog potem potwierdziłą, że to bardzo dobre. Dermatolog zleciła nam maść dermopanten, do kupienia w aptece bez recepty silnie natłuszczająca. Smaruję tym te suche placki a oprócz tego po kąpieli oliwka emolium z lipidami na wilgotną skórę, rano też oliwka.
"Królowa nocy" a to dobre:-D:-D:-D Ale że tak wcześnie?? :)

katamisz Gracja coś pospała? U nas bywają dni, że Marysia nie śpi w ogóle:szok: A potem nagle ma dwie drzemki po dwie godziny. Zupełnie nieprzewidywalna...

Trasia, ktoś kiedyś Madzioolkę tak nazwał i faktycznie- ona pojawia się zawsze późnym wieczorem:tak: Zauważyłam, że jest jeszcze jedna królowa- poranka- Marta:-) A my pojawiamy się dość chaotycznie więc jesteśmy takie całodzienne królowe:-D

Idę spać, buziaki i do jutra!

ps. kąpiemy w emolium i smarujemy oilatum

Aestima no pewnie, że Ci kupię:-D
trasia wiele nie straciłaś;-) tap madl nudne jak zawsze...a zdjęcia może nie będę robić, bo chude to ramię:-D jak chces matę to też mogę Ci kupić

To ja jestem autorką Królowej Nocy:rofl2:

reklama
hej jestem i ja melduje, ze i ja wykorzystuje na maxa czas z Matim - Madzioolka łącze się z Tobą, ale wiesz pogodziłam się z tym i jakoś mi lepiej, ważne, ze na początek Mateusz będzie z Marcinem :-)
Byłam dziś u przyjaciółki co urodziła 1 grudnia Sabinkę - ale malusia kruszynka, myślałam że ona malutka taka a Mati był podobny wagowo :szok: szok ze te dzieciaczki tak szybko rosną i zapomina sie jakie one bezradne były.
Ide spać bo oczy mam prawie zamkniete
ale wiecie co cos musi być bo Mateusz zawsze przesypia nocki całe a dzis sie obudził o 4 !!! dla mnie masakra...

Do góry