reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mamusia dobrze będzie, nie może być inaczej:tak: tulam:* ale wiem jak się stresujesz, bo ja pamiętam jak czekałam na rezonans mojego jak się okazało mikrogruczolaka przysadki...ruskie lata wydawało mi się, ze mijają, a czekałam tylko 2 tygodnie

reklama
mrsmoon - to rzeczywiście 2 tyg a miesiąc to jest różnica, nie wiem czemu tak długo ale moja teścicha tyle samo czekała na biopsję ale ma guza na wątrobie (na szczęście nie złośliwy ale nie może nosić nic powyżej 5kg bo może on pęknąć i wtedy będzie tragedia)

Aestima - miałam umówioną wizytę Agata mi załatwiła, kochana z niej kobitka (powiedziała że jestem jej kuzynką) ale niestety nie dotarłam tam przez ten wypadek dzień wcześniej, i tak wszystko na raz się zwaliło...
na dniach powinnam już coś wiedzieć non top nosze telefon przy sobie a jak ktoś dzwoni zaraz patrzę czy to czasem nie gin to mnie jeszcze bardziej dobija

wow, jaki tu ruch od rana, cudownie:)
WYspałam się jak nigdy. Świnia ze mnie, w ogóle się Marysią nie zajęłam ale za to ile teraz mam energii! Mała wstała jak zwykle przed 7, nakarmiłam ją na śpiąco, przebrałam (mam nadzieję, bo tego niepamiętam) i zasnęłyśmy razem. Obudziła się po 8 ale ja tylko otworzyłam jedno oko i podałam jej zabawkę. Na brzuchu cichutko bawiłą się przez ponad godzinę tą zabawką a ja spałam:zawstydzona/y: No a potem ona też zasneła chyba z nudów i spałyśmy do 11:-D
Marysia dziękuje za wszystkie życzenia!

Ironia haha, joker mnie rozwalił:-D ja wiem że to mogło być tragiczne ale nie mogłam się opanować!

Asinka kochana przepraszam jakoś przegapiłam, kiedy masz ten ślub?? My oczywiście będziemy z Marysią jesli możemy :)

marta witaj w gronie wyspanych. Cudowne uczucie:)

mamusia trzymam wielkie kciuki za ciebie, ale mam przeczucie, że wszystko będzie dobrze.

AGATA co za chorósko znowu do was przypełzło... oby szybko odeszło. Zdrówka dla was.

Aestima wow, to ty znasz jeszcze jakiegoś MIeszka? Bardzo rzadkie imię, ja znam tylko twojego.
CO do ubranek to chyba o ten VAT chodzi, już dawno tym straszyli. A takie drogie już są, ja nie wiem co to za kraj jest, jakaś masakra.

Misia w pierwszej chwili też pomyślałam o moczu ale piszesz, że robiliście posiew... współczuję kochana. Co mówi lekarz? CO do cierpliwości to masz rację. 10 lat temu na pewno nie przyjm,owałabym na spokojnie pewnych rzeczy, to co dopiero będzie za 10 lat :) Jest taki cykl filmów "licealne ciąże" na VOD i tam widać jak mało cierpliwości mają nastoletnie matki...

Doris jaki słodki mikołajek:)) Dziękujemy!

Trasiu mamy ślub w Sylwestra o 14 w USC Suszec (to za Pszczyną). Oczywiście jak tylko chcecie i nie będzie to żaden problem jak najbardziej zapraszamy i na torta po :-)
My już po spacerku, słonko zaszło i trochę chłodno się zrobiło, ale Tymuś pospał. Teraz trzeba się za obiad zabrać...

no miałam wczoraj odpisać i na tym sie skończyło...
Witajcie i wspaniałych mikołajek dla was
Doris Julinka - cudna :-)
Trasia spóźnione życzenia dla Marysi i w ogóle dla wszystkich dzieciaczków co skończyły ostatnio półroczku :biggrin2:
Byłam dziś w medycynie pracy - i zaskoczenie wzrok mi sie poprawił w jednym oku :szok::biggrin2:
ale fajnie, to ponoć zasługa tego, ze ograniczyłam kompa przez prawie rok no i nauka po nocach odeszła...
Mateusz śpi juz od 2 godzin! kolejny szok :szok::biggrin2:
Mamusiu ja też trzymam mocno kciuki, pamietaj masz Tymcia i oczywiscie nas :-)
Ironia :-) ja sie przeraziłam najpierw bo też daje Matiemu taką łyżkę a potem uśmiałam. Trzeba uważać bo to coraz ruchliwsze dzieciaki, ja mojego na rekach nie moge powoli utrzymać tak go wszystko interesuje, dobrze, ze jest chusta :biggrin2:
Asinka
szkoda, ze do Czechowic mam 50 km bo bym chętnie na ślub przyjechała, ale troche daleko, ale będzie fajnie bedą ci którzy chcą naprawde :-)
Agatko zdrówka dla Was wszystkich :-)
Aestima twoja mama nie przesadza ja też sie nad ciuszkami na wieksze rozmiary zastanawiam, chyba po świetach pójdę na wyprzedaże, tylko jaki rozm kupić? jhaki ty będziesz brać?
Misia współczuję kochana, a patent z twoją bluzką nie sprawdził się? próbuj dalej, moze załapie, Mati po kilku próbach juz był spokojny, tylko, że on był mniejszy.
ide zjeść drugie danie bo Mały dalej śpi :-)

Już po odwiedzinkach:)

Trasia, ja nie znam osobiście, ale wiem o istnieniu 3 Mieszków ( poza moim)
1. brat Dobrawy (znam tylko z opowieści)
2. w moim bloku mieszka Mieszko młodszy o 2 m-ce od mojego
3. Mieszko... położny- który na prośbę koleżanki mojej wysłał nam jak byłam w ciąży kupę fajnych ulotek, broszur i materiałów o ciąży:-D

Kati, właśnie nie wiem.. Chyba kupię uniwersalne rzeczy ( takie co dobre o każdej porze roku)- body, bluzki, spodnie w rozm. 92... W tesco ekstra komplety były po 30 zł- spodnie i bluzki do tego- naprawdę b. ładne. Myślicie, że jeszcze je obniżą?? Czy kupić teraz?

reklama
Do góry